7

Анонимен

преди 6 месеца

Значи имам болно дете,джипито ми изписва несъществуващо лекарство,което не може да бъде заменено и дни наред обикалям да го издирвам.Тоест на целия кошмар да имаш дете в България го правите още по-тягостно.Как се очаква да се гледат деца в тая свинщина и то при положение че са вечно болни и стотици левове плащаме за лекарства.

6

ще

преди 6 месеца

има сигурно и физическа разправа заради тази простотия-НЕ ВИ ЛИ Е ЖАЛ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И БОЛНИТЕ И ДЕЦАТА,какво ще се прави зимата в студа и виелицата,това може да стане само в добре устроена държава

5

Анонимен

преди 6 месеца

Дано ги съдят , масово за показване на пациентските права.Заслужават го.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Сега електронни рецепти, утре 15 минутен град, без автомобил,/дизел и бензин няма да са необходими вече/, движение само пеша или с колело единствено в квартала, и какво ли още не в името на спасяване на климата на планетата.

3

456

преди 6 месеца

Проблемът НЕ е технически, а Принципно Погрешно решение. Целта е загиване на много местни хора, лишени от адекватно лечение. На тяхно място ще дойдат други. ЗЕМЯТА НИ Е ХУБАВА И ЩЕ НИ Я ИЗМЪКНАТ ИЗПОД КРАКАТА. ЗАПОМНЕТЕ ТОВА! Евгеника в действие.

2

Анонимен

преди 6 месеца

От това краварско инвестиционно правителство нищо добро не чака народа байдън в прав текст каза че инвестира в държавите за неговите внуци и поколения така че търся Роби из целия свят

1

Анонимен

преди 6 месеца

E-рецептите не се въвеждат от грижа за пациентите. Това е просто една стъпка за стадото към дигиталната каторга. Разберете го и кажете НЕ на подобни "улеснения" иначе децата ви ще ви проклинат заради света, който с бездействието си подготвяте за тях.