111

v

преди 6 месеца

Е колко да са секретни щом и до тука са стигнали хахахахахаххаха

110

Намръщен

преди 6 месеца

Пълни ИЗМИСЛИЦИ на израел/сащ, за оправдание на жестокостите и агресията им в района. Също както химическото оръжие на Садам и един куп други лъжи. Неслучайно тази информация излиза точно след варварския удар по църквата. Лъжи, лъжи и пак лъжи... не знам дали вече останаха ***, които да вярват на тия гллупости

109

Анонимен

преди 6 месеца

Да прав си,но израелците и сащ мислят друго,,видяхме сащ че дават оръжие и пари на Израел и Украйна ,а не говорят за мир и преговори ,само че палестинците не са Путин

108

НЯКОЙ

преди 6 месеца

Поне разбрахме, че всеки терорист от Хамаз има и носи със себе си секретни документи. Сигурен съм, че поне половината от тези терористи не могат да четат, но това няма значение. Въпреки че документите са секретни терористите са ги носели защото са били на арабски и са били сигурни че израелците няма да могат да ги разчетат.

107

Анонимен

преди 6 месеца

А катакомбите под Газа,стотици км. и те ли са изкопани от израелците? Айде стига палестинщина и русофилщина!

106

Шменти капели

преди 6 месеца

Както винаги единствените ранени и убити деца които показаха бяха палестински. Дори трите деца в кръв са снимани в болницата в Газа а не в Тел Авив.Не че Хамас не използват терористични методи но първо това със секретните документи е пълна глупост и може много лесно да се докаже че са фалшиви. Тоест трябва да ги дадат за изследване на независими от тях хора .

105

Страничен

преди 6 месеца

Както винаги нашите комунисти защитават терористи и убийци на хора,като започнеш от деца до възрастни хора. ,,Браво" , другари ,,БРАВО" !!!!

104

1

преди 6 месеца

Путин допусна огромна грешка с подкрепата за хамас.Израелците ще разбият терористите до месец и до нова година ще приключат с хамас на този етап. Но активната подкрепа на русия за терористите ще им струва изключително скъпо. Израел разполага с най-модерни оръжия и технологии, които ще бъдат предоставенни на Украйна и това вече беше обявено. Освен оръжията евреите са много силни и във финансовото и банковото дело и ще направят големи мизирии на руснаците и то напълно заслужено

103

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 104 Прекалено много филми си гледал. Документът няма нужда да е писан с шифър, за да е "секретен/строго секретен".

102

Анонимен

преди 6 месеца

Толкова са "строго секретни", че даже били на обикновен, човешки, арабски език, в 2023 година никакъв шифър и даже и американските телевизии имат достъп до тях. И един мармот завива шоколада в станиол!

101

Анонимен

преди 6 месеца

Луганска посока. В Купянския район има относително спокойствие. На юг, в района на Серебрянското горско стопанство и Торския участък, се водят позиционни битки. Артилерията на Въоръжените сили на Русия нанася активни удари както по идентифицирани групировки на зомбитата, така и по позиции на зомбираната по натовски стандарт биомаса. Южна Донецка посока. Времевски сектор. Зомбитата на киевската хунта отново се опита да атакува позициите на РВС на запад близо до Приютное. Нанесени са артилерийски удари по зомбакнацистишена.

100

2

преди 6 месеца

В САЩ процъфтява фашизмът за износ, тоест именно външнополитическият фашизъм, насочен към разпалване на войни и неоколониализъм, чиято основна цел е задоволяване на нуждите от финансов капитал. И всичко това започна не при Байдън, а много по-рано.

99

Анонимен

преди 6 месеца

Основното направление на ударите на киевската хунта е Вербовое. Освен това зомбакнацистишена периодично се опитва да настъпи към с. Копани. Очевидно е, че режимът в Киев иска да разшири зоната на настъпление в ширина.

98

2

преди 6 месеца

Всъщност киевският наркокартел просто не може да премине в отбрана тук, тъй като това би означавало край на така добре рекламираната "контраофанзива". Въпреки това зомбираната по натовски стандарт биомаса продължава да атакува. По цялата линия на съприкосновение артилерийската канонада не стихва, активно се използват и безпилотни самолети.

97

1

преди 6 месеца

посока Запорожие. Ореховски сектор. Продължават позиционните боеве на линията Работино-Върбовое. Зомбитата на киевският наркокартел са се активирали от няколко дни след сравнително дълъг период на бездействие, по време на който те са се ротирали и са прехвърлили някои части в посока Авдеевски. В момента запорожското направление играе повече медийна роля за киевският наркокартел, тъй като се предполага, че е "продължение на контранастъплението".

96

2

преди 6 месеца

РВС изтласкаха зомбакнацистишена обратно към селото, където се съобщава, че заемат позиции и очакват подкрепления. На запад киевският наркокартел прехвърли допълнителни зомбита на остров Алешкински, откъдето, вероятно отново ще атакува Песчановка. Освен това зомбакнацистишена създаде около пет опорни пункта по протежение на жп прелеза, което показва сериозните му намерения да прочисти Песчановка.

95

1

преди 6 месеца

посока Херсон. Тук зомбитата на киевската хунта периодично организират набези на левия бряг на Днепър и се подготвят за по-сериозно настъпление. Този път зомбакнацистишена атакува Кринки. В резултат на това зомбитата успяха да се закрепят в селото и да се придвижат до пътя. Зомбираната по натовски стандарт биомаса използва много проста тактика: първо в битка бяха изпратени зомбита на териториалната отбрана, които превъзхождаха числено РВС, а след това по-обучените специални зомбита и морската зомбипехота развиха успеха си.

94

Анонимен

преди 6 месеца

В южната част на Авдеевка частите на РВС по време на атаките успяха да напреднат от околовръстния път на Авдеевская до жп гара "450км". На югозапад от Авдеевка киевският наркокартел струпва сили, събирайки механизирани групи, близо до Первомайски. Вероятно зомбираната по натовски стандарт биомаса ще се опита да отвлече вниманието, като атакува позициите на РВС на линията Водяное-Пески.

93

Анонимен

преди 6 месеца

Донецка посока. Авдеевски участък. След началото на настъпателните действия на РВС срещу Авдеевския укрепен район на зомбитата на киевският наркокартел настъпиха няколко дни относително спокойствие. Сега щурмът на позициите на зомбакнацистишена в Авдеевския сектор е възобновен. Съобщава се, че РВС отново са успели да овладеят бунището Авдеевка северно от Авдеевка. Освен това на север се водят ожесточени битки близо до жп линията, където руските бойци са се закрепили след не много успешна атака на вражески позиции близо до Бердичи.

92

Анонимен

преди 6 месеца

По време на боевете в посока Запорожие загина легендарният казак Александър Можаев "Бабай". Защитникът на Донбас загина вчера при изпълнение на специални задачи в запорожското направление в състава на казашкия доброволчески отряд "Кубан" (БАРС-11). Можаев стана известен с героизма си в боевете за Славянск през 2014 г., както и с ефектния си външен вид. "Бабай" е част от Кубанските казаци от 1995 г.