22

нн

преди 6 месеца

Основателни притеснения. Израел след тази война ще иска да изгони всички араби от ивицата Газа. Това за Израел е шестица от тото, няма араби, всичко там е Израел. Хитро и законно. Кой умрял, умрял, ако Израел изгони арабите, Израел печели войната, макар че е дал малко жертви.

21

Тц,тц

преди 6 месеца

До 456. Объркал си се!!! Йордания е ХАШЕМИТСКО кралство! Модерна арабска държава,с почти изцяло урбанизирано(градско)население! С най-много световни спогодби и икономически договори от арабския свят! Сътрудничество с НАТО от 1995г!!! Тя и Египет са единствените арабски държави, поддържащи връзки с Израел! Къде видя нещо общо с феодалния палестински свят и неговите терористи???

20

Анонимен

преди 6 месеца

Ах как искам Турция отново да окупира България...ама дори по турско българите не са били разселвани и гонени от земите си... Един историк, политически анализатор правилно направи корекция на термина "открит затвор" който се използва за Газа,която е под пълна блокада от 16 години. Не е "открит затвор", а концентрационен лагер. И даде перфектно о яснение за двата термина. Та се чудя навремето Ботев терорист ли е бил?

19

Хехе

преди 6 месеца

А какво става с "многополярния" съюз БРИКС? Нали обичат многообразието? Нямат ли план за спасяването на Палестина? Примерно да си я приберат при тях? Доволни ще останат!

18

Анонимен

преди 6 месеца

Странни племена са арабските! Гордеят се исторически с култура,медицина,математика ,поезия, сега се гордеят с газ и нефт,а когато допря до това да са солидарни с палестинците, се оказа само на думи?! Никой не обича бедните и каръците,дори били те от една вяра!Пак цивилизования свят ще ги спасява, а не мюсюлманските братя..

17

Що така?

преди 6 месеца

Тоя не обелва нито дума за Хамас и НАД 200 ЗАЛОЖНИЦИ, които биват държани в Газа. Що така бе Миме?

16

Анонимен

преди 6 месеца

Сафади заяви, че войната би имала "катастрофални последици" .............. прав е. Бройката на ислямските терористи изключително рязко ще намалее.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно, всички реват за горките палестинци, а никой не ги иска. Нито Египет, нито Йордания, Ливан, Русия, Турция, Сирия.

14

Анонимен

преди 6 месеца

До Неразбрал Аз в таз ситуация не разбирам какви са евроатлантическите опорки -------------- ами свали си ушанката, че те стяга и не можеш да мислиш.

13

Неразбрал

преди 6 месеца

Аз в таз ситуация не разбирам какви са евроатлантическите опорки и директиви и кого трябва да аплодирам....евреите или палестинците?Някой ако знае да ме светне към кого с управниците ни щото не ми е ясно!?Към кого трябва да са овациите ми че да съм политически толерантен!?Чудя се и се мая..!

12

456

преди 6 месеца

Йордания е държавата на палестинците, ама не щат повече ,да не си нарушат рахатлъка,хитро!А иначе ревем ,че имало геноцид!

11

Анонимен

преди 6 месеца

Ще има шляпкане на ислямисти и хамашисти.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Израел трябва да сезира България за предаването на терориста Георги Милков, както и за закриването на Панорама по БНТ.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Йордания да върне заграбените палестински земи и така да основе палестинската държава. Друго си е еврейте да ти вършат мръсната работа а ти само да цоцаш. Палестинците в Йордания са бежанци на собствената си земя!

8

Анонимен

преди 6 месеца

Решението за прекратяването на войната е в Хамас, които трябва безусловно да предадат всички заложници, и да се предадат на властите, за да бъдат съдени за престъпленията си. Ако този от снимката твърди, че Хамас трябва да бъдат защитени, значи подкрепя тероризма им.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Всички араби мрънкат , но си мълчаха , а в някои държави имаше празненства когато палестинците от Хамас колеха бебета и хора от музикалния фестивал . Сега да си носят последствията , нали се сещате ,че Хамас не си копае парите от земята - спонсорира се от същите тези арабски държави , но естествено тези средства не се ползват подобряване живота на хората в Палестина ,а за въоръжение и обучение на терористи.

6

Анонимен

преди 6 месеца

А не ве... Сетихте се . Кога трябваше да помогнете за мира в региона като се създаде една държава с ясни граници между палестина и Израел вие казахте не . Сега чергата ви гори под краката

5

мунчо

преди 6 месеца

германската си колежка?????

4

АнтиЗомби

преди 6 месеца

Ще позволим, няма да позволим ..какво зависи от вас? Винаги най радикалните са най онеправдани и плачат за овладяване на кризите които са предизвикали подмолно или с бездействието и мълчанието си, наблюдаващи със задоволство полудяването на собствения си народ, в името на една религия която не се вписва в новите реалностти. Ударната сила която пренася един самолетоносач е достатъчна да унищожи напълно средно голяма държава за 24 часа, до основи. Налягайте си пapцaлитe и мълчете.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Много загрижени за братята им палестинци, но накрая всеки вика вземи ги ти.