70

toti

преди 6 месеца

ТЯ ПИЯНИЦА ЗАХАРОВА СКОРО ПУТИН ЦЕ И БИЕ ДУЗПАТА !!!

69

Анонимен

преди 6 месеца

В Русия със закон премахнаха думата ВОЙНА и я замениха с думата СТОКООБМЕН. В резултат беше отчетено : ВЪПРЕКИ ЕМБАРГОТО СПЕЦИАЛНАТА СТОКООБМЕННА ОПЕРАЦИЯ ИЗНАСЯ ЗА УКРАЙНА МИЛИОНИ ТОНОВЕ СТАРО ЖЕЛЯЗО И БИОЛОГИЧНИ ТОРОВЕ...

68

Анонимен

преди 6 месеца

не е права плоска е

67

Анонимен

преди 6 месеца

и после в русия нямало джендари а това каквое

66

Анонимен

преди 6 месеца

Изкуствен интелект разкри липсата на интелект в Кремъл

65

стреснат

преди 6 месеца

Абе слагайте червена точка като пускате снимки на тоя урунгeл бе! Изкарахте ми акъла!

64

Анонимен

преди 6 месеца

До Generation brainless Ако не си усетил Русия се бие с целия Запад, но за да се разб -------------- с кой точно Запад се бие бе ***? Ако се намеси НАТО след 2 часа няма да остане жив оpк на територията на Украйна. Путин ще го вадят от някоя шахта на канализацията както вадиха Саддам :)

63

паф

преди 6 месеца

точни думи! това са щатските "ценности" - сметкаджийство! пука им за народите!...а нашите бу-на-ци не могат да го разберат!

62

Абе

преди 6 месеца

Тая не е ли той бе? Много мъжка изглежда бе.

61

Шеговито за безумци

преди 6 месеца

До 59 Отговор До Анонимен 57 Във всичко. . . . Например на снимката е права, не седнала или легнала или като видиш нещо руско не четеш и не гледаш, само тролиш срещу руското! Мисленето не е твоята силна страна!

60

Generation brainless

преди 6 месеца

До 55 Стефан Ако целта е да се намали заплахата от Русия, то проблемите, тряба да се решават още в зародиш. Така е по-евтино. Путин, ако не спрян, сам няма да спре. . . . Явно гледаш само телевизия без собствено мнение. Този път за разлика от 2014 Русия е много подготвена. Това не е още СССР, а си е вече капиталистическа икономика колкото и да не го побира мозъка! Зад Путин стои военно промишления комплекс и някои от руските олигарси! Ако не си усетил Русия се бие с целия Запад, но за да се разб

59

Отговор

преди 6 месеца

До Анонимен 57 Във всичко.

58

Дядо Соци

преди 6 месеца

А вашата война и лъжи не са ли цинични ? Айде бегай. Писна ни от вашия кре-тин-изъм.

57

Анонимен

преди 6 месеца

В кое не е права?

56

Анонимен

преди 6 месеца

КАКЪВ ЦИНИЗЪМ- РАШКИТЕ УБИВАТ, РУШАТ, КРАДАТ ДЕЦА И ПУТИН ИМА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ОТ СЪДА В ХАГА ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА, НО НЕ САЩ БИЛО ТОВА ОНОВА ДОКАТО УБИВАНЕТО НА МИРНИ ГРАЖДАНИ НА УКРАЙНА ПРОДЪЛЖАВА....САМО ДА НАПОМНЯ- ПРИ РАШКИТЕ ВОЙНИЦИ НЯМА РАНЕНИ- ИМА САМО ЗАГИНАЛИ.

55

Анонимен

преди 6 месеца

"Нищо лично, просто бизнес". "Войните традиционно са "умни инвестиции" за Пиндостан.

54

Стефан

преди 6 месеца

Ако целта е да се намали заплахата от Русия, то проблемите, тряба да се решават още в зародиш. Така е по-евтино. Путин, ако не спрян, сам няма да спре. Всяко отложено сражение е в полза на противника. (Макиавели). Войната има икономическа страна, която е определяща. Често говорм за финансовите проблеми на Запада, но почти не споменаваме тези на Русия. Странно.

53

Иван Грозни

преди 6 месеца

Тази Маша наша станала по-грозна и от мен.

52

999

преди 6 месеца

До русофилите и руснаците...Първо се запознай каква е доктрината за сигурност на САЩ и колко от отпуснатите милиарди за Украина остават в САЩ и тогава пиши.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Ами спрете войната бе, ВИЕ Я ЗАПОЧНАХТЕ. ОКУПИРАХТЕ територии на държава, чиито граници СТЕ ПРИЗНАЛИ с 3 международни договора. Не знам къф ви е проблема с Америка? Първо ги стигнете по икономика и стандарт на живот , а след това се правете на БОГАТИРИ. Иначе като по времето на СОЦА- ембемата на СССР е херувимче-голи и боси , но въоръжени до зъби.