81

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото и да се натяга на САЩ, бившият хегемон е бита карта и е готов да продаде и най-близките си съюзници. А Борисов дори не е съюзник на САЩ, обикновен натегач. Зеленски е с класи над него.

80

Малко за политика

преди 7 месеца

Питам се какво би значело България да е в изолация? Ще ни изключат ли от ЕС и НАТО? Очевидно не. И Унгария и Полша неведнъж са отстоявали собствено мнение в ЕС и никой не мисли да ги изключва. Това за "изолацията" е дежурният кьорфишек на Бойко преди избори. "Гласувайте за ГЕРБ иначе сме в изолация". А смисълът е: "Дайте ми еврофондове за да ги раздам на свои фирми и да си пълня чекмеджето".

79

Анонимен

преди 7 месеца

'' Борисов за Василев '' ......................................... Бойко, твоята НАЙ-ВАЖНА задача в момента е да поддържаш евро-атлантическото правителство, защото при тази международна ситуация, всяко разколебаване може да е смъртоносно за България.

78

Анонимен

преди 7 месеца

Тоз балкански крадец говори за другите колко са крали Той не стига , че е шампион по крадене Ами и на мъдрец се прави Че и на сарказъм го избива.

77

Анонимен

преди 7 месеца

Какво говори тоя човек?....Тоз казал.Онзи казал.Те казали..Ами само това ли знае.Какео някой си бил казал нещо.Ми кажи ти как е *** нали си *** от Банкя .Взе си комисионните в кюлчета.И сега на сеир я карах...Весело ли ти е.

76

ББ

преди 7 месеца

това,че господаря ти путин,убиващх жени и деца в молове,ще създаде рая на Планетата ни...с грабежи и убийства...че ти като обслужващ персонал продал Народа си ще минеш САЩ и Кралството с...200,да си престкъприн опитващ се да минеш САЩ и Кралството евтино...е смъртоносно,Бог да прости...тИКВАТА!!!Война е

75

ББ

преди 7 месеца

Кралството са...войни..биткаджии...почтени...разкарайте този руски роб!!!Свободният Свят ви Молим!!!

74

Божееее

преди 7 месеца

САЩ и Свободният Свят правят кардинална грешка,че не убиха руският роб,грабещ безжалостно народа си,закриващ училища...по турско се разкриваха...по руско и бойко се закриваха...Анатема руски робе!!!

73

Анонимен

преди 7 месеца

"Управление на опозицията ще изолира страната" -- от външните крадци и вътрешните им слуги като този на снимката, който трябва да влезе в затвора или да отива при алексей петров. Не само, че няма да я изолира, но ще започнат да се държат с Бг като със сериозна страна, а не със слуги.

72

Идеалист

преди 7 месеца

Баце, ти ми даде всико, за да се спасиш, предателю на всико и на всики. Икъпан си външно, но душата ти *** и долна!

71

Анонимен

преди 7 месеца

Борисофф и тои участваш в управлението , не се прави на опозиция , късно е вече , никой не ти вярва .

70

Радослав

преди 7 месеца

Няма ли джурналя да пита на едно от сборищата на младежкото БКП Бай Тошко 2.0 китайската реплика дали е кандидат за кмет във всяко населено място в България, че обикаля като пчеличка навсякъде вместо да е на работното си място? За какво му плащаме заплата на този сеносъбирачка на бившият комунистически лидер? Да го уволняват дисциплинарно, че се шматка вместо да е на работното си място!

69

Радослав

преди 7 месеца

На никой не му се слушат семейните драми на интимната сглобка Боко-Шиши-Кирчо. Но поне ,а пореден път се вижда, че момента в който Тиквата изчезне и цялото ОПГ гроб умира с него! Тоя обиколи цяла България да се вайка как съпруга му правел това или онова! Абе тиквондур, ти нали лично гласува за това правителство, нали ги защити във вота на недоверие! Какво си седнал да се жалвал като пернишка прокурорска съпруга? Това твоето е бий ме, обичам те!

68

Анонимен 11

преди 7 месеца

62 не е бил шофьор,на Живков,масажист,внучката му женя Живкова нали каза че чу е разтривал,врата и ушите,чат пат хранел,и кучето-пазач.

67

ПАТРИОТ

преди 7 месеца

Не знам кои българи са гласували за *** дето се водят властоимащи. И журналиста Цанов говори истината че са подправени изборите . Няма значение това е *** група която работи срещу България . Нека доброволно да си заминават . Те не са желани тук в България . Това са предатели....

66

пасарела

преди 7 месеца

Омръзнахте ми !!

65

Анонимен

преди 7 месеца

Да, така го е построил, че изобщо не може да се ремонтира - става само за изриване с булдозер. Едно време на такива строители, дето само хабат матеряла, са им режели главите...

64

мак

преди 7 месеца

В отговор на "умния" въпрос - банкянския е намирал министри по разклони. Тъй че да не се прави на духовит, защото само се излага.

63

Анонимен

преди 7 месеца

Борисов ни лук ял,ни лук мирисал.Като че ли за 13 години при неговото премиерство Лукойл са плащали данък печалба.Дори и измервателни устройства не им сложиха на акцизните складове. А Златев бе пръв приятел на ББ...

62

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 59 Вярно строехте. Направихте на русия газопроводно трасе с парите на Българите, сега като им взимаме на руснаците пари за това му викате "национално предателство"...