61

Анонимен

преди 7 месеца

КОЙТО СЕ ГАВРИ С ЦЪРКВАТА, БОГ ГО НАКАЗВА, ЗЕЛЕНСКИ НЯМА ДА МУ Е НИКАК ЛЕКО НАКАЗАНИЕТО.

60

Анонимен

преди 7 месеца

"Евроатлантическата" сглобка на едноръките джентълмени ПП-ДБ и ГЕРБ се събра за три неща: Шенген, Еврозоната и съдебна реформа. И в трите се провали. Разбра се окончателно - няма да ни приемат в Шенген. Еврозоната се отдалечава, защото не отговаряме на критерия инфлация, за което ги предупредихме. А съдебната реформа приключи с изпирането на Борисов и закриването на делата му за къщата в Барселона и чекмеджетата. Това беше. Сглобката има фалшива европейска опаковка и съдържание с изтекъл срок на годност. Да си ходят. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова във Видин.Прочети още на: htПро

59

нюфнюф

преди 7 месеца

Нещастници!Гсркия атаман Б0огдан Хмелницки.

58

Теди

преди 7 месеца

Господ е тук всеки ден

57

Румен Рашев

преди 7 месеца

Всеросийската патриаршия (получила патриаршеско достойнство чрез изнудване и измама през16 в. ) очевидно свива територията си значително. От 100 млн. население на РФ близо 60% са с кавказки и азиатски корени и не са християни. Жалко! А беше бяла държава, някога.

56

Хунка

преди 7 месеца

Тези попове имат нужда от лечение в редиците на Азов.

55

Анонимен

преди 7 месеца

То..... нищо умно не идва от тая държава!

54

Анонимен

преди 7 месеца

Господ да прости на поамериканчените ***!

53

Я, па Я

преди 7 месеца

До Анонимен 48 За обикновените миряни църквата може и да е мост към бога (ако го има) но за Путин и аятоласите църквата е инструмент за контрол над съзнанието и манипулация на масите. Та за това само в шариата и православието се чуват призиви за войни и отмъщение от най високо място. То и за това Путин си другарува с чалмалиите, много добре се разбират напоследък. А нашия Патриарх се е скрил като мишок и нито веднъж не осъди войната в Украйна, или чака от СВО, Путин да я обяви за война.

52

999

преди 7 месеца

Украинската православна църква е автокефална,произлязла от Вселенската патриаршия.Какво всъщност са забранили в украинския парламент?

51

Я, па Я

преди 7 месеца

В нашата църква не е много по различно от положението в руската. Същите *** са, отдадени на плътски грехове, хомосексуализъм, скъперничество и тормоз над миряните. Целият свети синод са доста съмнителни. Църквата има нужда от здрава реформа и подмяна на пастирите иначе си отива скоропостижно...

50

Я, па Я

преди 7 месеца

До Анонимен 52. Руската православна църква не съществува от 1919 г. Цялата църковна аристокрация е поетапно ликвидирана и подменена с комунистическа номенклатура, включително Птриарха. Днешния *** и самозванец наричащ себе си Патриарх на Москва и цяла Русия е полковник от КГБ настоящо ФСБ и се казва Гундяев. Тоя плъх има общо с православието колкото прасе с космонавтика. Можете да видите снимките му в мрежата на яхтата по р. Волга, по кюспети, обграден от млади момичета по монокини.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Зелената нискостъблена друсалка , в безсилието си да сътвори нещо нормално , се излага още повече ...

48

Анонимен

преди 7 месеца

Украинските депутати приеха и един друг закон,отпада възрастовата граница за мобилизация. Тоест могат да мобилизират и 90 годишни. Ама това сигурно е защото контранаступа върви по план о дават много мслко жертви. Мдаа

47

Анонимен

преди 7 месеца

Нормално, всички служители на сатаната са на крак, управлявани от сатанисткото гнездо в САЩ. Снощи Израел бомбардира третата най-стара християнска църква в света, съществувала още от времето на Христос, но имала нещастието да е в сектора Газа.

46

От доктора:

преди 7 месеца

До БРАВО! Време е да те вземем при нас в Карлуково, моето момче! Като ти чета постовете, които постоянно ръсиш в тоя жалък сайт, стана ясно - трябва да те заключим при нас, докато поне малко мозък ти се образува в кратунката.

45

Анонимен

преди 7 месеца

Бисер на пропагандното злословене - "Украйна забрани дейността на свързаната с Москва църква". И коя е тази църква бе сороси? Църквата на светия отец Петър, пряко свързана със самия Христос и следствие от разделянето на римската империя на източна и западна. Същата църква, каквато е и нашата православна църква. Тоест и нашата православна църква е "свързана с Москва"? Така ли ви написаха от посолството? Може би ще ни препоръчат свидетелите на Йехова, което е секта, но не е свързана с Москва?

44

Анонимен

преди 7 месеца

Украинците изглежда все още не са разбрали, че измират не за собствената си земя, а за земята на Блек Рок.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Още преди няколко години един американски сенатор набеляза целта-да се унищожи православието и православните ценности. "Техните ценности и вяра трябва да бъдат унищожени. И ето-действат. Какво общо има православието с Москва? Всички ние, поне повечето, сме източно православни. Защо да се делим? Това е обща вяра, а не баница да си делим парчетата.

42

БРАВО!

преди 7 месеца

Време е, по примера на украинците, също и Българският свети синод, овладян от русите шпиони, да бъде поставен извън закона!