20

K

преди 6 месеца

Половината Пазарджик го знае този... непрекъснато просеше пари и цигари по градинките...изключително е агресивен и непредсказуем... случвало се е да проси и от мен и е страшно заплашителен ,ако откажеш.Няма и месец преди случая мина покрай нас и с познати коментирахме ,че е много опасен и ще направи беля рано или късно...и се случи...наркотиците не прощават!!! Да го пуснат от затвора ще е пълна лудост !!!

19

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 16Даниеле, как се докопа до интернет от панделата, че да се оправдаваш под статията за теб, а?

18

Анонимен

преди 6 месеца

Веднъж питах едни компетенции защо не прибират наркоманите, които са опасни за себе си и околните, на принудително лечение като опасно лудите. И защо пускат неизлекувани луди? Отговори ми се: няма пари. Целият народ трябвало да им плаща лечението, както издържаме психиатриите и затворите. Затова гледат да не задържат луди и бандити в тези учреждения. Пък и нямало персонал. Места има, пари и персонал - не.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Има заболяване, доста рядко срещано, при което отделни хора имат непоносимост към алкохол, обриват се, могат да колабират. Против генното инженерство съм, но му намерих 1 оправдание. Още в зародиш да се създава непоносимост към наркотиците. Само че възниква въпросът с наркозата при операция. Омагьосан кръг.

16

.

преди 6 месеца

искал да се защитава сам.. Да не си прави сметки че по-добре да ги издруса тия пари вместо да ги дава за адвокат. Не че ги *** парите :). Пък и кой, аистона ще иска да го защитава тоя?

15

Анонимен

преди 6 месеца

Човек трябва да има пълното право да постъпи с родителите си както намери за добре както добро така и лошо без друг да му се меси, защото те са го родили без да получат съгласие когато това е станало с тяхното пълно осъзнаване на действията. Но разбира се че те са като в будна кома, подкрепени и имитиращи действията от околните, защото само био робот и психопат ражда нови затворници които да излежават доживотна присъда на Планета затвор и да бъдат екзекутирани чрез старост нерадост накрая.

14

До 14

преди 6 месеца

Милиони!

13

А още колко

преди 6 месеца

Като този са на свобода?

12

Барон Мюнхаузен

преди 6 месеца

Дайте му връзка от обувка да си изпълни сам присъдата!Такива изверги,изобщо не трябва да съществуват....

11

Анонимен

преди 6 месеца

То и Кирето и правителството ни са на пици с кристали, ама са относително кротки. Засега...

10

ПОЖЕЛАНИЕ

преди 6 месеца

Дайте му едно въже в ареста за да има хепи енд..

9

Туй

преди 6 месеца

От тревицата.

8

33 г, с вишу, безраб

преди 6 месеца

кат не дава 10 лв за цигарки Айкос така ще е :)))))

7

VladTepes

преди 6 месеца

Щом има присъда на първа инстанция значи е вменяем и може да получи доживотна присъда.

6

Зозо

преди 6 месеца

Каква защита бре? На тоя му трябват 3 метра въже и на първото дърво.

5

ИВАН

преди 6 месеца

ЕВРО АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Да му позволят да се обезглави сам

3

Обработка за ИК

преди 6 месеца

А бе какво стана с жената на горския, заклала децата си? Или пък с майката, убила дъщеричката си на 1-ви юни? Ами с внучката наркоманка, заклала баба си актриса? Тези случаи защо не ги следите в развитие?

2

Анонимен

преди 6 месеца

Не виждам кой адвокат ще иска да защитава този иззвверг.

1

човека е невменяем .

преди 6 месеца

сигурно ще го настанят в карлуково . Едно време такива ги обявяваха за луди . След години като избягат от психиятрията ги гонят да ги хванат, защото без лекарства стават опасни .