38

Анонимен

преди 6 месеца

Най новата продукция на холивуд

37

Анонимен

преди 6 месеца

Информацията за планетите я дава на американците, зеленски той лети редовно извън орбитата на земята!!!

36

Анонимен

преди 6 месеца

Е б***си учените тъй като на Марс няма земния процес тектоника казват че е удар от метеорит, да *** нямало кратер от удар,следователно е от вътрешността на Марс(тектоничен процес).Тия кога ходиха на Марс че да казват каква е вътрешността на Марс?Най добре ще е да отидат всичките там и да оставят хората да живеят спокойно на земята!

35

Сребролюб Мангизлиев

преди 6 месеца

А уа руснацити га жъ идат на Марс?

34

Накратко...

преди 6 месеца

На Марс е опасно. Няма да ходим.

33

Нафърфорий

преди 6 месеца

Е, па вчеръ четух у "NASAs Solar Dynamic Observatory", че Слъцето е в процес на смяна на магнитните си полюси, но туй става на всеки 11 години (плюс/минус) This happens every 11 years (more or less) when were on the verge of Solar Maximum. Е, тук таме из Слъчаватъ система става друскане но и туй си е у редъ на нещата! Вчера на Марс, утре на Земята... та, тъй тя!

32

До Кольо

преди 6 месеца

Земята е плоска!Ако беше кръгла, щяхме да падам....

31

До 37 анонимен

преди 6 месеца

Значи не БЪДИ ЗОМБИ/ОВЦА изгледай видеата в каналите и тогава говори , иначе доказваш ,че си ЗОМБИ взело бустерните К19 инжекции и чакащо края си . Човек който има голямо его като теб не свършва добре накрая .

30

Кольо

преди 6 месеца

Влизате в youtube , търсите акаунтите/каналите на @FlatEarthEric (Eric Dubay) , @AllegedlyDave (dmurphy25) , @Truthavision (ODD TV) , @HibbelerProductions (hibbeler productions) . Има и други , но тези стигат и изгледвате всичките им видеа на тема "КОСМОС" , ще ви се пръснат мозъците като разберете ИСТИНАТА за там горе и как сме били лъгани десетилетия наред !!! Никой никъде не е летял , "КОСМОСА" не е това което ви се представя на анимирани/cgi снимки и видеа . Всичко е измама .

29

Анонимен

преди 6 месеца

Марс няма со2. Марс е пустиня. Зелените психотерористи искат да направят Земята като Марс. Внимавай в картинката.

28

Анонимен

преди 6 месеца

До Шамил Басаев. Там си е. За кво ти е ? На Марс ли ше ходиш с него ? И тая статия не е . Пак си се объркал.

27

да

преди 6 месеца

американците мислят да се заселват там, на земята ги мразят...ама там май всичко се тресе...

26

Говори се че

преди 6 месеца

С Реакторите дето ги купуха от нас за без пари Укрите щели да направят космичвски кораб и да емигрират на Марс. А Израелтяните щели да се преместят на Черноморието и да си изградят обетования рай там.

25

До 28

преди 6 месеца

Укронациланд е преместила офанзивата от Земята на Марс! Зеления е нашмъркан до козирката и вече чертае плановете как да завземе Червената планета и да изгради там 4тия Райх!

24

Анонимен

преди 6 месеца

до 23 Ти говориш като повърхност че е пустиня Марс, но като температура нищо общо спрямо Земята. На Марс температурите падат до - 130 градуса.

23

Кокорчо го тресе яко

преди 6 месеца

Студена пот избила на челото. Зъбите му трякат. Кокорчо се тресе. Чуди се как да свие още някой лев и да се пръждоса преди да го тикнат зад решетките. От НАСА установиха че не били кацнали на Марс а на дупето на Кокорчо!

22

Анонимен

преди 6 месеца

С украинската контраофанзива какво става? Кажете какво става с украинската контраофанзива бе, кравари у форумааааа??? Що мълчите вече 2 месеца бе, кравари? Отворете я тази уста бе!

21

Анонимен

преди 6 месеца

фг

20

Ядрени слънца

преди 6 месеца

Ще се събудим рано една сутрин, още преди изгрев, но ще видим, че слънцето вече е изгряло. ЯДРЕНОТО СЛЪНЦЕ! Секунди по-късно ще ни помете вълната! В последния си миг живот ще съжалим че сме дръзнали да застанем срещу майката! МАЙКА РУСИЯ!

19

силно учуденА

преди 6 месеца

я, ядрото е съставено от протони! я, триъгълник АБЦ е равен на А'Б'Ц'! :)))