64

Мая

преди 6 месеца

Ние ще ги приютим нали както украинците нали сме човечни.

63

123

преди 6 месеца

Вече от 10 дена все за това се говори, но истината е , че арабите са яли толкова бой от Израел, че са кротки като агънца. Тия от Иран насъскват Хизбула, но не смеят стъпка да направят. Нали пробваха да пратят оръжия в Сирия и рязко намаляха годните сирийски летища. Могат да действат само подмолно чрез терористи щото иначе ще хапнат дървото.

62

Анонимен

преди 6 месеца

Ливан беше мирна и просперираща страна преди там да се заселят и радикализират палестински бажанци.

61

Софиянец

преди 6 месеца

Е защо към Европа, защо не към Русия и Иран?! Не разбирам?!

60

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ ако искат да помагат на БЪлгария и Гърция, нека започнат да бомбардират Турция !!!Така всякакви башибозуци и кръвопийци- араби и турци ще се разбягат към Саудитска Арабия..

59

Анонимен

преди 6 месеца

До 62 Нямаш мозък като гледам

58

Анонимен

преди 6 месеца

Нарастване, Увеличаване, Разрастване на.....................Стига вече с това "ескалиране". Изразявайте се на български. Ако можете.

57

Анонимен

преди 6 месеца

Честно казано, нека отприщи всякакви вълни. Когото защитаваме, да ни защити. Нека идват, кво ми пука? Нямам деца. Вие с децата му мислете. Ама не мислите.

56

Х

преди 6 месеца

Ха дано! Щом *** могат да хранят десетки хиляди укро-нациста, значи могат да хранят и още толкова араби.Слава окрайне!

55

Анонимен

преди 6 месеца

Мигрантите в Европа вече и така са ни в повече. Един стреля поп футболни фенове, днес 6 ШЕСТ летища във Франция са затворени заради бомбени заплахи. Представяте ли си какво може да се случи и как ще се живее ако това стане ежедневие? Заплахи за летища, училища и каквото друго се сетите. И ако само една бомба гръмне някъде си, след това всичко ще се затваря до пълна проверка. Терорът ще е навсякъде и повсеместен. Но защо се допусна това в ЕС?

54

Анонимен

преди 6 месеца

Бягат към Европа, не защото там е по - хубаво, а защото Европа е същинската цел шалварите! Нямат никакво намерение да се интегриеат или да работят там, тяхната работа е да се множат! Най-силното им оръжие!

53

Чичолина

преди 6 месеца

Добре дошли,имам нужда от много мъже

52

До 53 Защо

преди 6 месеца

Не виждаш ли, че тези бежанци са в мюсюлмански съседни държави. Но, когато Израел атакува и там, ще бягат там, където е по-безопасно. Така както при война аз бих отишъл в Кирибати например, защото там ще е по-спокойно.

51

Анонимен

преди 6 месеца

И тия 50 военни ще има да се бутат по границата, щото ще им е тясно..

50

Анонимен

преди 6 месеца

Европа стана Аврамов дом

49

Stevo Dimitrakis

преди 6 месеца

.............продълж. цялата външна и военна политика на САЩ ????..ТОВА МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ГО ПРОУМЕЕ И ДОПУСНЕ В САЩ ???..ЧЕ ЩАТА НЕБРАСКА, ЩЕ БЛОКИРА ВЪНШАТА ПОЛИТИКА НА САЩ ???.....ТАКА ПРАВЯТ ПРО-ТУРСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ В Е.С. = УНГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ...ТА ЕС не можа да приеме дори една пикллива декларация за подкрепа на Арменците и АРЦАХ, когато туркоманите АЗЕРИ, ГИ нападната и ги прогониха и им откраднаха земята = ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ....И УНГАРИЯ БЛОКИРА ПРИЕМАНЕТО НА САМО ЕДНА ДЕКЛАРАЦИЯ от ЕС ?

48

Анонимен

преди 6 месеца

А защо към Европа, а не към Египет, Саудитска Арабия, Кувейт, Иран, Ирак и други техни защитници и подсрекатели ЗАЩО? Нали са мюсюлмани, защо не отиват в мюсюлмански държави.Защо Германия не спре социала,защото този път Германия ще ликвидира Европа за винаги като кани и храни хора които винаги ще бъдат срещу Европа, срещу начина на живот в Европа, а въобще д не говорим че срещу християните, които са изградили тази Европа в която те идват, за да бъдат хранени и обгрижвани от същите християни

47

Анонимен

преди 6 месеца

Този дето вика, че идвали от по-добри страни бомбардирани от САЩ да отиде да живее тм тогава.

46

Stevo Dimitrakis

преди 6 месеца

Е.С. е провал..Вътре в Е.С. = 27 дързави - ИМА ПРЕДАТЕЛИ ПРО-ТУРСКИ И ПРО-РУСКИ ДЪРЖАВИ...ЗАТОВА ОТ 1 ЯНУАРИ СЕ СМЕНЯ ЦЯЛАТА СИСТЕМА ВЪВ ДВЕ КЛЮЧПВО МЕСТА ЗА ЕС...ТОВА СА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА , И ВОЕННАТА (ОТБРАНИТЕЛНАТА) ПОЛИТИКА....ДОСЕГА ПРО-ТУРСКИ ДЪРЖАВИ КАТО УНГАРИА И БЪЛГАРИЯ СЛАГАХА ВЕТО НА МНОГО ГРЪЦКИ ИДЕИ И ИНИЦИАТИВИ И РЕШЕНИЯ ЗА ТУРКИЯ..НО ТОВА ВЕЧЕ НЯМА ДА Е ТАКА ...ОТ 1 ДЕКЕМВРИ ''ОТПАДА ПРОСЛОВУТИЯ ''1 ВОТ = БЛОКИРОВКА'' !!!..Това е все едно един щат на САЩ да блокира цялата външна

45

toti

преди 6 месеца

Абе виж че от тия нищо не става,ама некой мой да е ритал топка ,та да го вземат в национала ,на голяма заплата,служебно жилище,кола,ще бяга като луд по терена и много по доволен от нашите превземки и хвали Петковци !!