52

Същият

преди 6 месеца

Така се прави политика,когато пипето ти работи.Когато си безгръбначен лижеш .Такава е била 130 годишната ни история.Бъдещето ще покаже ,че политиците след '89 година усилено работят по погребването ни.Май е време да развеем черните знамена като капитан Петко войвода.Мнооооггггооо Турчевци в тая малка държавица.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Кога ще изритват тази кремълска пръчка Орбан от управлението на Унгария??

50

Анонимен

преди 6 месеца

Една птичка пролет не прави, но все пак има някаква надежда. Добре е, че има политици като Орбан, които мислят с главите си. Слушам нашия Денков за таксите на руска газ, които оскъпят газа за Унгария и Сърбия. България имала право да ги наложи, не че ще спечели много, но ще попречи на Путин да имал средства за водене на войната в Украйна. На шопския принцип, не че на мен ми е добре, ама нека и Вуте да е зле. А Путин така или иначе, ще си получи средствата за руския газ.

49

Анонимен

преди 6 месеца

Питам, защо няма паметник на Симеон Велики в Будапеща ?

48

хе хе хе

преди 6 месеца

Нашенските евроатлантици ще се задавят от злоба, докато плюят по Орбан и чат-пат по Вучич. Ама никой не им обръща внимание на нашенските евроатлантици, пък и не само на нашенските. Някой да е чувал Израел и Хамас да са питали ЕС какво мисли по въпросите с кризата в Газа? Няма и да чуете. Никой не пита случайните хора, дори номинално да се водят "лидери" на държава или даже на съюз с 500 млн население:)

47

до 30

преди 6 месеца

Евреите не само не са християни и не изповядват християнтство, но и още повече мразят християните от мусюлманите.

46

У бре

преди 6 месеца

Орбан стана лидер с парите на Европа!И с газа на Путин! Ама ние ще "изцерим" и него и Вучич,с таксите за този газ! Защото не може да допуснем "маджарското овчарче" да бъде по-голямо тарикатче от нашето!

45

ако развалиш договор

преди 6 месеца

а с газпром се трансформира новия сезон по скъпо с малки или без отстъпки . когато е за 30 години или безсрочен е на тройно по ниски цени . Тогава идват да трупат печалби булгаргаз, други . и вдигат потребителската цена 300 процента . на газ е най-евтино, но когато няма кой да прибира и прилапва за огромни бонуси и заплати .

44

е има и нормални

преди 6 месеца

интелигентни решения . Санкции и Декларации на уруш, а избихте народа . Народа Плати и плаща вси4ко , не капиталистите .

43

Анонимен

преди 6 месеца

Двойника на Путин се срещнал с битата карта Орбан! Между другото, след като войната свърши, Маджария ще си понесе последствията за про-путинското си поведение! Не става въпрос за военна намеса разбира се, цивилизованите държави не правят така, а за икономически последствия

42

анонимен

преди 6 месеца

Путин и Рубльов

41

до "умно"

преди 6 месеца

Какви евтини горива ни е продавала Московията и кога?Винаги сме внасяли от тях на по-висока от европейската борсова цена, теб кой ти наби в главата такива глупости?Да не говорим, че са ни откраднали златния резерв любмите ти "братушки", точно по схемата с горивата.Ама четете я тази история, не става само с повтаряне на опорки.

40

анонимен

преди 6 месеца

о, роби на запада, и тройно да вдигнат цената на бензин и газ, пак ли ще бъдете такива чуждопоклонници?....вие сте мъртви души!

39

Анонимен

преди 6 месеца

Горкия Орбан, дали се е дезинфекцирал преди това?

38

Стоко

преди 6 месеца

Ако не броим Турция, унгарците са с най-високата инфлация в Европа за тази и миналата години. След тях са другите шовинисти - Сърбия. Малко известен факт е, че Унгария е шампион в историята на хиперинфлациите със старата си валута наречена пенгьо. Сегашният форинт идва от името на Флоренция. Може би ако Орбан продължава така, скоро следващата им валута ще се казва москвин ха-ха-ха.

37

Зозо

преди 6 месеца

В Унгария няма свобода и демокрация. Там гонят различните като в Блатная. Полова омраза и геноцид срещу хомосексуалните

36

Анонимен

преди 6 месеца

Това е премиер с топки. Сигурно знае що за стока са украинците и е предпочел да бъде черната овца, но да не ги пусне. Ще ми се и нашия да беше такъв.

35

паф

преди 6 месеца

браво, на орбан! браво! - хич не му пука за европейските "ценности"...това е лидер, който държи на народа си!

34

Анонимен

преди 6 месеца

Кой ви излъга, че Орбан е националист? Човекът продаде цяла Унгария на комунистите в Пекин, но иначе националист бил хахахахах. Колкото и нашите копейки са националисти, толкова и този.

33

1956

преди 6 месеца

Орбан е позор за унгарския народ.