116

Друго

преди 6 месеца

Скоро ще се задуши!

115

Анонимен

преди 6 месеца

Ами не можем да изхранваме целия свят, че и да плащаме двойно, за да спасяваме планетата!

114

гошо

преди 6 месеца

САЩ предизвикаха бежанската криза, Меркел я подкрепи като покани мигрантите на гости сега се тюхкат... Нека мигрантите да се насочат към САЩ, ДА, ама НЕ, беше казал Един...

113

Анонимен

преди 6 месеца

ТОВА ЛИ Е ИЗМАМАТА КАРИТАС??!...

112

сложете край

преди 6 месеца

Да им спрат социалните помощи- рязко ще загубят интерес. Не са квалифицирани, не знаят език и за капак са мързеливи.

111

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименБългария не е дупка, България е късче от рая, пообиколи света и после пак се изказвай!

110

Анонимен

преди 6 месеца

114 да ама не е Меркел която хвърля бомбите. Меркел бе заставена, Обама и подслушва телефона, в Германия има американски бази и е пълно с американски нпо-та.

109

Анонимен

преди 6 месеца

Още може, те бежанците в такива дупки като България не искат да живеят , тъй че няма страшно за родните села. Те бежанците искат там където се раздават пари за да мързелуваш. Като Германия.

108

ЕС

преди 6 месеца

се самоуби заради Меркел, която отвори вратите за бежанците. Айде да не се лъжем.

107

Пепа Миланова

преди 6 месеца

Дъртите богати и "самотни" баби от ЕС имат нужда от *** жребци. Хубаво е поне, че не могат да раждат. Ама има и по-млади загубенячки. Скоро ще има интифада и в Europe. Бях наскоро в мол в Австрия, почти всички посетителки, а те бяха много, бяха забрадени и фереджосани. Ужас! Не знаеш къде си. Това е бъдещето.

106

Таня

преди 6 месеца

Хванах се с един афганистанец влюбих се преписах му апартамента и се скарахме ...изгони ме сега съм на улицата

105

Георги Илиев Митев

преди 6 месеца

Това е като в приказката за " Сладострастната Елеонора " . Европа се задъхват от любов към пришълците с които европейските дишат " уста в уста " и с резултатите от плодовитостта на мъжете идващи от всички континенти . Европейските ще им народят " децата чудо " и Европейските държави ще изпреварят САЩ , Китай , Русия и Индия. Бъдещето на Европейския съюз е в нови попълнения от пришълци , които ще допринесат за изпреварващото му развитие .

104

Анонимен

преди 6 месеца

Е що, нали се подмладяват със свежа, млада кръв, рабфаг им трябваше. Уелкам. Па сега реват.

103

Ужас

преди 6 месеца

Добре, че не сме им сьседи на юдеите иначе щяха да избият и нас като палестинцитеДа убиваш по - 2-3 хиляди цивилни на ден няма такива сатрапи

102

Ужас

преди 6 месеца

Абе юдеите са убиици - убиват - 3000 души след удар по болницаПредставяте ли си - за какви изверги става вьпрос

101

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да направиме свинеферми с диви, борбени мъжки пpaсeнца около границата. Да им въоръжим зъбите с дълги гвoздей и да ги пуснем да я обикалят нощ и ден да вардят границата и ще видите много по-добри резултати от сегашните двукраки ловци въоръжени с пищови и пушки обичащи да си правят пържоли и барбекюта с диви пpaсeта!

100

Хм

преди 6 месеца

Много странно и предишните бежанци не искаха да ходят примерно към Саудитска Арабия при все че даваха огромен оборудван лагер д палатки, климатици и добри условия.само че там няма да може да мародерстват и безчинстват безнаказано както в Европа и не искат да ходят там.за затриването на Европа са виновни великите европейски политици..толерасти.края на Европа каквато беше май наближава.тези са като скакалци-оглозгват и рушат всичко.но да благодарим на Меркел и фондер лайвн

99

Анонимен

преди 6 месеца

Бежанци няма да има, евреите ще избият всички.

98

Анонимен

преди 6 месеца

Над 300 души са били убити при израелски въздушен удар по болница в ивицата Газа днес, заяви ръководителят на Гражданска защита в контролирания от ислямисткото движение "Хамас" анклав, цитиран от Ройтерс и БТА.

97

Решение

преди 6 месеца

Да ги пращаме в Украйна заловените бежанци да се бият срещу рушисткият окупатор