36

Анонимен

преди 6 месеца

Е винаги може да се намери оправдание и причина за вдигане на цените на енергоносители и горива, а от там на всичко. Бг - беден, по беден, най беден.

35

Биотехнолог

преди 6 месеца

Имаме милиони излишни тонове зърно което може да се преработи в алкохоил за горене става и за ДВГ та и за топлене. От 2,5 кг зърно излиза един литър вместо да усвояват парите за буболечки и батерии да строят промишлени дистилационни заводи .В Бразилия 40% от колите са на алкохол от захарна трастика...

34

Роко

преди 6 месеца

Денков (куклата на Петков) ще ви намери и нефт и газ само дето ще му кихате 20% на неговите хора- има деца да издържа,а и в Харвърд курс некъв завършил-полага му се на Педков де, Денков не знае на коя планета е бръмнал му е мозъка от четене...

33

Анонимен

преди 6 месеца

Щом цената на руския Urals вече приближава $90/барел.

32

Жоро

преди 6 месеца

Руснаците не могат да се мерят с америкнците

31

Анонимен

преди 6 месеца

В цяла Германия неизвестни горят израелски знамена, в Берлин маркират домовете на евреите.. Германският вестник BILD съобщава за поредица от инциденти в страната, свързани с късането и изгарянето на националния флаг на Израел, а в Берлин за "възраждането на нацистката практика да се маркират домовете на евреи.

30

Споко

преди 6 месеца

Споко, догодина идват ефките, идват 10 ефки, напролет като изсъхне почвата украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва, само да дойдат ефките и да изсъхне почвата, и Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтини нефт, газ и всичко каквото ни е кеф ще си взимаме от там за стотинки.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Пакистан, Саудитска Арабив, Катар, Йорания, дори Египет са против Израел.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Предния път не успяха да задържат Газа, защото имаше палестинци там. Сега Израел им е заповядал да се махнат, няма кой да окаже съпротива освен шепата бойци от Хамас. А Хамас е с неравни сили срещу Израел, това трябва да се признае.

27

Анонимен

преди 6 месеца

В Германия последните години дойдоха като мигранти около 1 милион млади мъже мюсюлмани от близкия изток и Азия. В застаряваща Германия има 5 милиона младо население на тяхната възраст, половината жени. Как мислите - 1 милион ще се справят ли с 2.5 милиона немци транcдженъри, лгбт, куири и зелени екоактивисти на тротанетки?

26

Анонимен

преди 6 месеца

Путин оцени загубите в Газа: Палестина трябва да стане независима.

25

Анонимен

преди 6 месеца

До Споко, много велики армии са станали за смях от напръв поглед слаб противник

24

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 23, колкото успяха да я задържат предния път, че даже и заселниците си изтеглиха, нещата са много сложни там

23

Споко

преди 6 месеца

Споко, целият цивилизован свят подкрепя Израел, САЩ изпращат вече оръжия, и два самолетоносача там, и 350 хиляди израелска армия минават в настъпление и до дни, дори до часове Хамас, които са само 30 хиляди ще бъдат унищожени.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Израел няма да си тръгне от Газа, ако успее да влезе и да разчисти от Хамас. Просто ще каже "тази земя е наша" и ще си увеличи територията.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Далавераджия на живо.

20

Анонимен

преди 6 месеца

До 19, и какво ще стане бе копейко? Израел може сам да се справи с цяла Палестина, с Ливан, със Сирия, че дори и с Йордания (не че са толкова луди да се включат, краля им ясно го показа)! Единствено Иран би представлявал сериозна опасност, ама не се е родил още иранския муджахидин дето ще тръгне да провокира открито САЩ! За това там вече са два амеерикански самолетоносача - просто за да всяват разум в иранските канчета

19

Днеска са били

преди 6 месеца

Евакуирани 200 украинци от Израел с двойни паспорти..мъжете могат да си избират дали ще бъдат мобилизирани в Украйна или в Израел:)

18

Анонимен

преди 6 месеца

при сериозна ескалация на конфликта, цената на петрола ще ви е най-малкия проблем ако изрелците направят грешката и започнат пълномащабно налвизане в Газа, нещата много ще ескалират, недейте да си мислите че е така ще влязат ще разчистат и ще си тръгнат, Хамас точно това искат, надявам се да не се стигне до това

17

До РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 месеца

Питай руснаците що и в Русия горивото поскъпна. Нали уж петролът им е евтин?