97

Софиянец

преди 6 месеца

Ти пък си много сложен, жалък емигрант!

96

Анонимен

преди 7 месеца

Аз ще изчакам да станем на първо място, квадрата да е 10000 е/м2 и тогава ще купувам, че да не набутвам продавачите :)

95

Емигрант

преди 7 месеца

Много сте проsти не само софиянци, а всички българи обитаващи територията на България ! Срамно проsти !

94

Мин0вач

преди 7 месеца

До Бай *** инвеститорКасае се за "балон" на цените изкуствено създаван от самите строители и търговци , София е едно от най-лошите за живот места по света - огромна битова престъпност извън контрол , липсва икономика и инфраструктура. Който е ходил по ЕС е видял хората какво са направили и ние къде сме на светлинни години изостанали във всичко от тях. Рано или късно този "балон" ще се спука и алчните строители предприемачи ще гризнат яко дървото.

93

Пийте ги теа хапчета

преди 7 месеца

Оня ден гледам едим миризлив коптор в миризливия широк център на миризливата София викам ъпсурд за тая дупка нема да дам 51 хиляди евро ще си купя каменна къща с портокалови дръвчета край топлото море на Испания и тъкмо да затворя обявата се вглеждам внимателно не били 51 хиляди евро ,а 501 хиляди евро- за бардак строен 1939 година за тотален ремонт...

92

Морския

преди 7 месеца

София е най-лошия град за живеене в България!

91

Бай Ганьо инвеститор

преди 7 месеца

Тоя парадокс трябва да влезе във всички учебници по икономика. В държавата с най-бързо намаляващо население в Света и с 40% пустеещи имоти цените растат най-много!?

90

Анонимен

преди 7 месеца

София, докторската градина, цената е 6000 евро на квадрат. Само казвам де.

89

Обикновен човек

преди 7 месеца

Аз затова съм решил ни семейство, ни деца да създавам. Да останат само богаташите да се радват на имоти и коли, пък такива като мен да не им се пречкат. Евала.

88

Анонимен

преди 7 месеца

Aйge нeмa нyжga...

87

ББ

преди 7 месеца

Малко е, Танче, дай му направо 8000 евро в следващата година. Юруш на имотите, братя българи, че не останаха!

86

Аз Кочо

преди 7 месеца

Централните банки определят цените на активите. Когато те печатат пари и потискат изкуствено лихвите и това в продължение на 40 години, цените излитат в космоса.Сега обаче има информация и те не могат да поддържат цените на активите защото трябва се се борят с инфлацията. Високите лихви за дълго ще свалят цените на активите так както ниските лихви ги повишиха. Свиквайте

85

Анонимен

преди 7 месеца

Интересно, а аз все си мислех, че парите от далавери са свършили - а то явно имало още от какво да се открадне....

84

Анонимен

преди 7 месеца

Събитията, които се разиграха предначертаха бъдещето. Имотите струват 3 пъти по-малко, пазарът просто още не го е отразил. ИТ-тата 90% са бъдещи безработни, брокерите 95%, строителите са фалирали както и банките, пенсии няма да има, а политиците сами се досещате.... Стига да имате ум! С парите пък ще си бършете задниците, ако не сте минали да дигитални, които и за това няма да стават. ИТ-та които работят за чужди монополи, за банки или източват бюджета ще са врагпве на народа

83

Смях

преди 7 месеца

Малее какви фирми Телса и Апъл . Програмиста много ги разбира тези работи . :)

82

Koko

преди 7 месеца

Онзи най висок блок май има хеликоптерна площадка. О неразумний.... авторе на статията, поради що се срамиш да се наречеш брокер.

81

Анонимен

преди 7 месеца

"ИТ-тата взимахме по 7к преди 10 години" - 2013-a стартовите бяха 1100-1500 лева, стига лъга, бе! Средната беше по 900 кинта. В HP добра заплата беше 3700 лева, ама не се давшаа не *** и польо.

80

Анонимен

преди 7 месеца

До 93 - в коя фирма бе, жено. Нямаш никакви доказателства и си приказваш ей така, да не заспиш! Изкара, *** заплатите в България са по 60-70 000 лева на месец или по 700-800 000 лева на година. Толкова взима рулвоодител на отдел с 400 души във Facebook, но след магистратура в Стнафорд и 10 години опит в индустирята, но само в главният офис в централния офис в Менло Парк, Калифорния. Иначе имат и в Тенеси офиси - там заплатата е на 1/3 за съшатанпозиция.

79

до 92

преди 7 месеца

ИТ-тата взимахме по 7к преди 10 години. В момента цифрите са доста различни- кажи-речи по толкова за 2-3 дни за качествен кадър. Вече, ако наричаш ИТ-та разни Сейлсфорс "девелопери" с образование от УНСС или разни в кол центъра си се объркал. Това е фейк ИТ работа. Да го кажем така- с доход 40к месечно имам около 3м евро ипотеки (иначе казано 30 апартамента, изплатени вече на 60%). Доходност- 66% горница над ипотеките. Отделно P2P кредитиране, акции, криптовалути, фонтове. ИТ-тата не спим ;)

78

Анонимен

преди 7 месеца

До 90 - Познавам хора с по 200 апартамента, като тези апартаменти са им "спестовната сметка" и другото е в далавери. Прогамистите си държат парите в компании като Телса и Апъл. Няколко върли селт аци няма как, да съсипят имотния пазар в София...