9

мак

преди 6 месеца

Целта на туск бе да унищожи пис, затова напусна страхотна работа в еп. В ес има бая полски д.тати, които открито работят срещу Полша. Жалко за поляците, но те направиха своя избор и дано не съжаляват. Полша вече няма да е спокойна страна без ор-ди отвън, тоя и ша.йка пак ще работят единствено за ес, но не и за страната им.

8

до 7

преди 6 месеца

Доходи ми се в Полша след тази депесарско костовистка демокрация.

7

=

преди 6 месеца

Преди години завърших висшето си образование в Краков, познавам добре Полша и поляците.Каквото и да се приказва,Полша е най-добре управляваната държава в ЕС. След катастрофата ,която причини на държавата им руския социализъм, поляците с много труд и разум си възстановиха държавата,която днес просперира.И няма ***,няма ислямисти,няма афганистански "бежанци",копейки-русофили и всякакви там предатели и мафии.А грижата за болни,възрастни,инвалиди и многодетни семейства е страхотна,непозната нам

6

Анонимен

преди 6 месеца

Решението е просто:Деислямизация на БНТ.Както махната карадайъ от ДПС така трябва да махнат и Кошлуков и спиране на предавания като Панорама и гонене на Милков.Кошлуков се изложи тотално, то не бяха пътешествия до Египет.той какво си мисли, няма безплатен обяд.С войната в Израел изтече гаранцията на такива като Бойко Василев, Милков и Кошлука.

5

Алекс

преди 6 месеца

С 200 депутата от 460 правителство не се прави.Управлението на "Право и справедливост" приключи.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Още тогава ми направи впечатление, че хората тук работещи за демокрация са с азиатски корен, протурски настроени, Методиев и Дайнов не го и криеха, е питам се каква демокрация бе хора, правели са ни ислямизация.Жалко за американската мечта...Сеег същите ще хулят Израел в медиите.Сега гледам един водещ по БНТ на едно уж религиозно предаване.Чист ислямист, Милков.Ако го слушат Израел трябва да сключи мир с Хамас.Гарелов и Бойко Василев същите.И това в БГ е елита, с парите, те ни водят към исляма.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Навремето много се смях на Веселин Методиев в НБУ, когато се изцепи, че в Полша управлявали комунистите Качински и това не е демокрация.А комуниста Костов?Погледна ме с хитрите си азиатски очички и ми стана тъжно за янките, на какви ислямско азиатски същества са принудени да управляват в Бг.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Политическата картинка в Полша е като монета с ези - Туск и тура - Дупа. Зад двамата стои Качински, а зад Качински стои дълбоката дътжава.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Нещата си едват място. Всяка копейка - не е европейка.