101

Възраждане са педита

преди 6 месеца

Не харесват Лена, а Вовата Путин...

100

По-убава е от Костя.

преди 6 месеца

И от Цомчо също...

99

Анонимен

преди 6 месеца

ХАХАХА СМЕШНА Е !

98

ПроСоТо

преди 6 месеца

що й са връзвате бре?..Толкова ли не разбирате,че това е чиста проба предизборна пушилка?...Ама само вижте колко "знакови" персони са разследвани!..И колко са преминали през панделата..Викате :..-"Аааа,сега вече нема да е така!" ?...Стига ,моля ви,заболе ме коремо от смех !

97

Аноним

преди 6 месеца

Лена и какво от това Ревахте против Гешев махнах те го държавата е потънала Това интересува ли промените ДАЛИ е този онзи или незнам КОЙ си какво от това Само заблуди Лена промените управляват благодарение на ГЕРБ и ДПС Незнам какви са тези хвалебствия с 36 депутата сте БОЖЕ толкова заблуди че вече незнам и кои ви вярват

96

Анонимен

преди 6 месеца

"Работничка" за 14000 лева.

95

опетков

преди 6 месеца

До Плебеи стига сте Стига си възхвалявал тази некадърна треторазрядна "юристка", която се издигна само благодарение на рунтавата си ..утка и сега раздава истини от последна инстанция. За нашето правосъдие е абсолютно без значение дали главния прокурор и заместниците му ще бъдат разследвани. Нашето правосъдие е пропито от корупция, парите, а не властта ръководят решенията на прокурори, съдии, следователи. Другата причина е липсата на морал в тези среди, алчност и чувство за безнаказаност.

94

факт

преди 6 месеца

ще го разследват и заключението ще е, че е "света вода ненапита", а в 8-те джуджета е ял кютетата на Пепи Еврото само... между другото, къде е Еврото? нещо много си траят всичките по въпроса... прах в очите на слепите от народа...

93

Анонимен

преди 6 месеца

Тази говорител на посолството ли е?

92

Анонимен

преди 6 месеца

Пусни този парапет и забрави политиката.

91

toti

преди 6 месеца

Гонка до дупка ,да видим ГЕРБ как ще се измъкнат или ще развалят удормата,мислейки че им готвят клопка.те сами незнаят каква реформа да направят,но ако излезе добра,ЩЕ СИ ГО ПРЕПИШАТ мислеки се за хитреци,НО НАРОДА ВЕЧЕ НЕ Е *** и разбра игричките им за което сега са на косъм за ПП и ДБ и ако мърдат той ще се скъса !!!

90

До 111

преди 6 месеца

Парий си ти самият и тези като теб, които слушате и изпълнявате внушенията от лидерите в сянка, чрез социалните групи и социалните медии!

89

Анонимен

преди 6 месеца

Ленче, бъдете мили, ще му падне и на Сарафов пердето, като на Гешев и ще извади къщата от Испания и декларацията от Канада на дневен ред. А сте поели ангажименти да перете взаимно.

88

Анонимен

преди 6 месеца

как да не можете. ПП и ДБ, с любезната подкрепа на ГЕРБ и ДПС сменихте Гешев със Сарафов. Каква промяна само, а?

87

Тотална политическа

преди 6 месеца

Явна и нагла политическа намеса в съдебната власт от страна на ПП-ДБ чрез Бориславова!ПП-ДБ действат като нацистка или комунистическа партия - единствено те са прави и имат право да дават нареждания, другите са ***, който да изпълнява капризите им!

86

Think

преди 6 месеца

Пичове щом сме я докарали тази да е сив кардинал и да управяла държавата... Всичко е приключило.

85

Анонимен

преди 6 месеца

Няма нищо случайно на този свят. Бебето е кръстено на дядо си Петко и се казва ПараПЕТКА!

84

файда

преди 6 месеца

И Сарафов, и Гешев, и Филчев, и Цацаров да разследват, с тази компрометирана прокуратура, ефекта ще е никакъв. От дълги години сме на първите места в Европа по корупция по високите етажи на властта и няма нито един осъден. Да не говорим и за хилядите примери на пуснати престъпници с протекции и т.н. и т.н.

83

Плебеи стига сте

преди 6 месеца

Плюли Лена Бориславова това е успяла жена политик а вие сте прости бачкери поне тия от вас които не са безработни и армат пенсията на баба си която ПП ДБ увеличиха Спецялно за вас да имате за двулитровка и за херца.

82

Интересно...

преди 6 месеца

....Бебето на Паралена ли ще го разследва?