210

Динко

преди 6 месеца

Ако Василев Терзиев имаше и малко доблест отдавна трябваше да се е отказал от надпреварата за кметския пост.

209

Анонимен

преди 6 месеца

То да бе само това - с мед да го намажеш. Прадядо му е Петър Младено-танкиста. Член на цК на БКП, генерален секретар, един от организаторите на преврата срещу Живков. Този човек е добил първичния си капитал от фирмата на баща си, в която е имало 5 ДС агенти, включително Михаил Миков. А един от основните му общински съветници - Зографски - е с майка, която е не просто е макед. но и сее омраза срещу България.

208

нормален

преди 6 месеца

Баща му, майка му, дядо му са от ДС. Тези хора са обявили майка ми-фармацевт, баща ми- художник и дядо ми пенсиониран царски генерал за прикрити врагове на народа. Като него съм "наследник". Семейството ми е следено от специални агенти до 1951г. според последния доклад. Колко още години след това не знам. Аз като тъмно-син човек няма да гласувам този път за кандидат-ДС. Това е!

207

Анонимен

преди 6 месеца

Правнук на ПЕТЪР МЛАДЕНОВ -ТАНКИСТА. баща му, майка му, дядо ми и неговият брат по бащита линия са все офицери от ДС. сред тях има генерали, полковници, но да той е един много успешен млад човек.

206

Анонимен

преди 6 месеца

Един от листата му за общински съветници - Зографски - е сина на македонка която непрестанно сипе жлъч и злоба срещу България. но до, произходът няма значение.

205

Анонимен

преди 6 месеца

ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ НЕ Е ПОТОМЪК НА АДАМ И ЕЕВАА, А СЪТВОРИТЕЛЯТ ИМ...

204

Грую

преди 6 месеца

Не ставаш, мамин и татин. А твоят "приятел" шегуваше ли се как цял живот лапкаш от крадените пари на ченгеджийското си семейство?

203

Анонимен

преди 6 месеца

ДБ ДС разликата е 1 буква, контингента е един

202

Анонимен

преди 6 месеца

ДС калинка

201

Gogo

преди 6 месеца

Ха да видим дали са останали мислещи юроди или само у.роди ;) дали ПП ще си получат заслуженото в въпросът

200

Петър

преди 6 месеца

То шеги, шеги, но накраь цяла София ще плаче с този за кмет.

199

Ужасно

преди 6 месеца

Този пък се отрича от семейството си,това е по-гнусно дори от факта,че е потомък на агенти от ДС.

198

До 206

преди 6 месеца

Или си малък, или не си от София, метро в София се прави от 80те години, без евро средства, първия лъч беше до Обеля, но и за втория голяма част беше изкопано преди 90та година, после взеха къртиците с пари от Европа и работата стана по бърза, но в никакъв случай и по качествена, големите метеосранции при НДК И СУ ги кипаха комунистите

197

Анонимен

преди 6 месеца

Само той ще бутне м О ЧА. Защото без ДС не става нищо.

196

Анонимен

преди 6 месеца

Как ще сменят имената като си обичат комунизма и социализма .

195

Анонимен

преди 6 месеца

До247. Имената Димитровград и Благоевград . Градовете си имат кмет. Населението да предложи за смяна . Ако не желае ме става

194

До 247

преди 6 месеца

Сменили биле имената на улиците, ха ха ха и това 9оказва, че са си сменили червения манталитет ли ? Боже, Боже какъв народ, какво чудо ? А защо оставиха имена като ДИМИТРОВГРАД и БЛАФОЕВГРАД ? Цялото това стадо в България с право е наречено овче ? Друг пък казва много други искали метро като софийското ? Кои са тези други бе сомалийците ли ? Срамно е да си българин вече, олицетворение на простотията !

193

Анонимен

преди 6 месеца

Ами в кметството София винаги е било с хора от ДС. Но си вършеха работата като европейци. Първо свалиха петолъчката от партииния до 1990. Смениха партизанските имената на улиците и комплексите с нови , не полутически1993. Бутнаха мавзолея снимката и погребаха Г. Димитров като християнин. Сега е ред на М О ЧА.

192

404

преди 6 месеца

Колко много разочарование донесоха така наречените демократични сили в България, уж бойци срещу комунизма ,дс и модела Герб!!

191

Кире

преди 6 месеца

Ами като трябва да съдим по делата, баща ти и дядо ти са пряко отговорни за смъртта на доста хора, нехаресващи БКП и пратени в белене или строителни войски. Но ти си против и не се отказваш от тях и тяхната дейност... Кво да правим. Румънски вариант?