332

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо да се уважаваме взаимно с нашите съседи новите господари ни изпокараха с всички и така лека полека ще стигнем до конфронтация със всички лоши за нас последствия. Нашата външна политика е доста глупава.

331

Анонимен

преди 6 месеца

Унгария има право да се възмущава защото България изпълнява крайно недостойна задокеанска поръчка за съсипване на Русия , което е .жалко.

330

Шофьор

преди 6 месеца

От другата седмица очаквайте 20км опашки по границите . Всеки български камион и внос стока ще ги скъсват от проверки и глоби .

329

ХоХо

преди 6 месеца

Посолството е свирнало на БГ да въведе тази транзитна такса , която е невъобразимо висока. Целта е да се ударят непослушните Сърбия и Унгария !

328

Анонимен

преди 6 месеца

Това е много добра новина колкото повече копаем по добре за унищожаването на евро съюза аз прдлагам да е поне 30

327

Боби

преди 6 месеца

До БРАВО "НАЙ-ПОСЛЕ БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО,КОЕТО ДА ГЛЕДА БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС" - КАКЪВ НИ Е ИНТЕРЕСА ДА СЕ СКАРАМЕ С АВСТРИЙЦИ(Ще рупаш Шенген на куково лято), УНГАРЦИ(Не по-малко злопаметни от Австрийците в миналото са били една империя), СЪРБИ и РУСНАЦИ???

326

Боби

преди 6 месеца

До 123 повечето големи фирми имат една марка която включва различни физически коли за различните пазари (Форд Фокус примерно) или една кола с различни марки за различните Пазари(Опел Ампера и Шевролет Волт) За Шкода Завода вКитай за Китайския пазар произвежда повече Шкоди от колкото са произведени за целия останал свят(говорим за бюджетните сапунерки така да се изразя)

325

Боби

преди 6 месеца

До 123 Разбираш ли повечето хора(за съжаление това е в човешката природа) са ВЯРВАЩИ - дори и да не го признават. Тук става дума както за религия така и за Мироглед. Тия тука са Църни Деволи. Ама те правят същото като Златните Ангели. Ама Това е друго нещо Вие не разбирате. Е точно за това и като кажа нещо което е истина никой не ВЯРВА. Трябва Буквално да стовариш един вагон Факти и след това като няма какво да кажат те обиждат или изчезват...

324

Боби

преди 6 месеца

До 340 тръбата я спряха когато двама Хамерикански Сенатори ни посетиха и изръмжаха на правителството и след това прекратиха проекта. А обвиненията в корупция бяха за това че Газпром избра тяхна фирма за реализация на проекта. И пак с обвинвния за корупция спряха проекта като повод.

323

БРАВО

преди 6 месеца

НАЙ-ПОСЛЕ БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО,КОЕТО ДА ГЛЕДА БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС

322

Православен

преди 6 месеца

За троянският кон на антихриста Путин в Европа и тези такси са ниски.Трябва да се разклати още повече табуретката на която е стъпил ,за да цвили във фалцет .

321

Анонимен

преди 6 месеца

До 3323"трябва да си изключително глупав за да напишеш подобно нещо. Има договори, не можеш самоволно да вдигаш цени ,"/Глупавият си ти!България сама определя транзитните такси,ако им изнася. Ако не е така Вучич и Сиярто щяха да ни заплашват с международен търговски съд. За бг потребители цената за пренсос е 33$, за маджарете колко да 30 ли?

320

До боби

преди 6 месеца

Нямало да има корупция, глупости. Нали точно заради корупция спряха тръбата и то още преди да е започнало изграждане. До края на проекта какво щеше да е. И нямаше да я прави частна фирма, а държавна руска.

319

Анонимен

преди 6 месеца

България си гледа интереса и завършилият със стипендия на Сорос,Орбан, може да се хване мощно за палците!

318

123

преди 6 месеца

До Анонимен 331. Много си зле. Шкодите които се правят в Китай са за китайския пазар. Колко трябва да си кух за да си мислиш, че някой ще се натовари с маса данъци, такси и транспорт да докара Шкода от Китай в Европа, като Шкода си има заводи в Европа. А и хич не ми дреме къде сглобяват колите, които карам. А ти си копейката , която обясняваше колко много са 300лв. Сори, че не знаех че можеш да искаш от банка пари за семки, просто никой когото познавам не е оставал с под 1000лв в джоба.

317

Анонимен

преди 6 месеца

Янките не успяха да го взривят защото в екваторията на черно море действа конвенцията от Монтрьо. Сега се опитват да навредят на всички страни в потока за да го изкарат неефективен. Това вреди на целият ес, но както янкито каза, майната му на ес.

316

Анонимен

преди 6 месеца

Виж кво 329 Съмнявам се таксите на бг да е американски интерес Но дори и да е така е ок .Янките са ни съюзници и като такива ни желаят доброто Искат да изкараме повечко парички от такси на руски газ За разлика от братушките дето все искат да на прекарат .

315

Дрън-дрън!

преди 6 месеца

На *** нямай вяра! И на възрожденци. Въртят, сучат, изопачават факти, и накрая - България виновна, пък русофилските държави - светъл пример. Знаят, че тяхната песен е изпята, ама до последно се напъват в угода на Митрофанова. Не дай, Боже, да трябва да защитават България. Ще я подарят директно. Политика, разбирам, ама пък чак ретроградност заради жалки копейки и измислен комунизъм, това вече е липса на акъл и проява на неадекватност към реалностите.

314

Анонимен

преди 6 месеца

Укропитек нищо няма да постигнеш и с манипулсцията на оценките.

313

Анонимен

преди 6 месеца

330 трябва да си изключително глупав за да напишеш подобно нещо. Има договори, не можеш самоволно да вдигаш цени , да не разговаряш предварително с другите страни. Изключително птимитивен ти е коментара. И *** децата е ясно че това е американска поръчка, имаше атаки с катери на потока а северния бе взривен.