120

Ггг

преди 6 месеца

Тоя прилича на император Палпатин от Star Wars.

119

Жалк0Нищожеств0

преди 6 месеца

Сополан Паситто не е еврей.Родословието при евреете се предава по майчина линия,а на наш Сополан майка му не е еврейка.За това Сополан иска на всяка цена да се докаже ,че е еврей чрез омразата си към българите,към България и православието.Следователно, Сополан не е еврей, а червей.От мен "анатема",до девето!

118

ЖалкиНищожества

преди 6 месеца

А Ристе Гейо,познат още като Лодкаро от къде ще цица?

117

Ха ха ха

преди 6 месеца

Скоро щели да спрат финансирането и на българските соросоидчета ... Не че са им плащали до сега. От къде на къде се чуло и видяло евреин да дава, каквото и да е освен обещания и призиви че който иска пари за да пише коментари е копейкаджия и путинист .... На това се дължи застрашителното налаляване на коментарите против Кремълския диктатор. Нема кинти... Дори и обещания... Останали са само няколко дебелоглави безработни активиста с промит мизък, които и без това няма какво друго да правят

116

Барон Мюнхаузен

преди 6 месеца

Поредния евреи, човекомразец. От Сорос, Зеленски, Паси, намразих евреите. Мой прадядо е бил кмет и е помагал на евреи , защото им е било забранено да работят и получават пари. За благодарност Соломон Паси каза " майната му на българското православие" Ами майната им на евреите, колкото по бързо свършат, толкова по бързо ще се възцари мир на земята.

115

Мирка

преди 6 месеца

И очи да схлупи ,на стълб да го закачат,даже и паметник,сега и после да му вдигнат,музей да му сковат,все тая!Нанесе зло на половината човечество!Отивай си!

114

Анонимен

преди 6 месеца

Следователно, и на доста от наще *** кратуни ще им секне кранчето. Всичко това ще се отрази добре на България, Европа и света. Шанс по-нормално и по-патриотично мислещи хора да дойдат на високите позиции в държавите, както и в медиите и т.н.

113

Анонимен

преди 6 месеца

Изчадието на Злото поставен със задача от Хазарските Роми Мафиози управляващи САЩ да унищожи Европейдната раса със Бежанци от Африка, Азия и индияноафриканци от латинска Америка. Като им дава гигантски човешки права и жестока Дискриминация над Европейдните

112

Анонимен

преди 6 месеца

На кой ли се отчиташ ти долно влечуго.

111

Хюго Бос

преди 6 месеца

Жалък нацистки колаборационист.

110

Анонимен

преди 6 месеца

Жалко ... Подобряваха света .юю

109

Дядо Соци

преди 6 месеца

До По същество 110 Нито долара , нито Сорос могат да бъдат съборени.Нов световен ред няма да има.Това е само блясък в очите на Путин и русофилите.

108

toti

преди 6 месеца

И на тоя края му се вижда,макар да се мислеше за велик ,утре нико няма да си спомня за милияфдите му де са мухлясали по банките !!!И бедния и богатия накрая лпгат в едно легло на МАЙКАТА ЗЕМЯ !!!

107

Star

преди 6 месеца

Този знае какво прави и защо го прави.Та ако не той,кой друг? Офисите и бизнисите се изтеглят само от несигурните и нестабилни държави.Иначе в целия англоезичен свят,едва ли ще се стигне до такива рязки и внезапни решения.Гледайте го него,и си правете вашата си сметка.Този човек никога не губи,и от него можеш само да се учиш.

106

Дяволоизбраните юдеи

преди 6 месеца

Нетърпим и арогантен юдаизъм! Това е, с което, мине не мине време и мислещите хора отново се борят!

105

Щерю

преди 6 месеца

В стил а-ла Соломон Паси: - Време е да бъде скопен лъвът на юдеите! Майната му на юдео-ционизма! - Боли ли те от подобни думи, а Сол-Амоне? И нас ни заболя сърцето като ни обиди като българи...

104

Анонимен

преди 6 месеца

Променят стратегията : кументаторите сами ще си плащат да пишат правоверни коментари ха ха ха ха

103

токмак

преди 6 месеца

тока скъп джорджи. не е като едно време

102

Анонимен

преди 6 месеца

Свършиха си работата в страните - развратиха и деградираха обществото и заложиха семка на раздора.

101

По същество

преди 6 месеца

Ко сатав е, Соросче? Няма мангизи вече? Доларчетата не струват хартийката на която са напечатани? Икономиката отива на юг и на изток, а Алексчо няма парички? Ще си погрижим да него, няма страшно. Безплатна храна и настаняване до края на живота му. Само ще трябва да копа и да прави пътища от време на време в замяна.