6

Анонимен

преди 6 месеца

Никога не съобщават за кого се купуват гласовете. Трябва при установяване на партията или лицето за което се купуват гласове да се конфискува цялото имущество и да не се допуска тази партия или лице да участва в избори. Като закона за конфискация на мпс искаме но за корумпирани политици. Нали има доказан ефект този закон.

5

Алито от София

преди 7 месеца

Какво нещо е полицията, значи може да хванат тези които купуват гласове и даже да ги осъдят по бързата процедура, въпреки че всичко е уредено предварително у власта, а за корупционната схема у България и пръста си не мърдат, даже казват че няма такава

4

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва да узаконят пазаруването на гласове и да облагат с данък купувачите и продавачите. Държавата определя цената, щото гласуваме за държавни служители... Само така ще има мира. Пък днес е така - не се съобщава от коя партия са защото може да казват, че са от която искат да очернят - антикампания. Пускат двама-трима такива в определен район и те така. Осъден за подобна дейност няма, няма и да има!

3

Оня с пушката

преди 7 месеца

Е от Възраждане.

2

Реалист

преди 7 месеца

До 1. Ами не е важно, защото всички купуват. А кого ще хванат и разбереш от коя партия е, само ще изкриви общата картина.

1

G

преди 7 месеца

Супер. А кога ще доживеем да ни покажат за коя партия ги купуват тези гласове след толкова много задържани по тези обвинения през годините? Или не е важно?