159

Анонимен

преди 7 месеца

Повтаря се един и същ сценарий като в Украйна. Израел тероризира палестинците вече повече от 50 години, но когато те си потърсят правата, трябвало да бъдат унищожени. Ми нали точно това и правеха евреите досегаъжни да търпят? До завинаги?л? Украинците мачкат и избиват рускоезичното население, но Путин бил терориста, видите ли. Е, какво колко още шеше да продължава геноцида над руснаците и докога

158

Анонимен

преди 7 месеца

Спри да говориш за хамас!Това е геноцид от Израел.

157

лицемер

преди 7 месеца

и запонете следнето: целта не унищожение на хамас, а на палестиците! А те няма да се спрат и до там, защото целта е много по голяма.

156

лицемер

преди 7 месеца

Много е смешно, когато се говори за антисемитизъм сред мусулманите, при условие че антисемитизъмът е породен в запада сред християните. Неприятно е да си спомнят втората световна война.

155

лицемер

преди 7 месеца

Най-накрая Израел си намери причина изцяло да унищожи Пелестина. Западна Йордания без туй е разделена, окупирана от Израел. А не мислите ли (ако все още има такива), че е странно най-добрите тайни служби на планетата МОСАД не са знаели нищо за над 1000 ракети насочени към Израел??

154

лицемер

преди 7 месеца

от 75 години при вяска една война или конфликт биват споменати само пострадалите, убитите в Израел, макар че Плестинците са в пъти повече.А не би удивило доста хора, ако хамас се окаже от Израел подпомагана престъпна организация.

153

лицемер

преди 7 месеца

За да не може да анализараш случващото се в близкия изток, трябва да си или неграмотен или безсъвестен, безсърдечен лицемер. Само няколко факта и картината е кристално ясна: след териториалното разпределение преди 75 години от ООН Израел е нападнат от местните палестинци, араби но с мощната си армия отстояват с лекота и при това завземат техните територии и се разширяват още повече. Година по-късно ООН ги предупреждава де се оттеглят от новопревзетите територии, което и до ден днешен се игнорира

152

Анонимен

преди 7 месеца

До 153. Ами със сигурност не поради причината която си мислиш. Както виждаш създават си ширият в ЕС. Забелязваш ли колко са внимателни европейските политици.

151

Рамбо

преди 7 месеца

Господин журналиста е в голяма грешка. Премахването на Хамас няма да реши проблема не само там а и в света. Фундаменталния проблем са религиите. Единствено премахването им и обединението на всички хора по света около единствения Бог нашия създател ще накара хората да заживеят в мир и разбирателство. Докато това стане ще минат много години за да разберем това с кървави сълзи. Много човешки животи ще бъдат погубени.

150

Анонимен

преди 7 месеца

До Бонго Бонго .... Еййй браво бе , голям умник е това момче , че и много начетено !

149

Анонимен

преди 7 месеца

Няма мир и държава Палестина, докато терористичната групировка Хамас съществува. Това е точно така, защото терористите от Хамас са записали в своята програма три неща, а те и трите изключват две държави. Според Хамас трябва да има само държава Палестина, а Израел да бъде унищожен. Те са, никога не преговарят с Израел, никога израелска държава, смърт на Израел. Евреите никога няма да отстъпят "Ерусалим от злато" на подивели терористи, слуги на Русия, каквито са палестинците.

148

Отчето

преди 7 месеца

Ицко , на тебе чадо Божие кой ти напълни тиквата с такива глупости?С убийства не се решават проблеми чадо кръстено на сина Божий!Хубаво се подмазваш на Западните изкуфели глави , но това което плещиш не е богоугодно и ще си платиш!

147

Малко за политика

преди 7 месеца

До Бонго Бонго: "Аспарух е дошъл тук е избил 80 процента от траките"? Това от фолколора на племето Бонго Бонго ли го научи? .................... А по темата: Притеснително е когато журналист предлага да се ликвидира цяла организация (каквито и обвинения да има към нея). Израелските тайни служби отдавна се занимават с ликвидиране, но това само води до радикализация. И периодично има вълни на насилие. Рано или късно и Израел и САЩ ще трябва да разберат, че палестинците трябва да получат държава.

146

Явор

преди 7 месеца

До СлабоумиеДебатът в България е толкова изместен от центъра, че направо е плачевно. Последните дни гледайки към медиите научих няколко неща:- повечето хора не могат или не искат да различат Хамас от палестинския народ;- убийството на едни цивилни е зло, на други просто последствие, така едни животи изглежда са по-ценни от други;- демокрацията в България е крехка и лесно се свива под натиск - СО не разреши манифестация в подкрепа на палестинците (не в подкрепа на Хамас).

145

Анонимен

преди 7 месеца

До ясно . А твоята основна цел трябва да бъде, да поумнееш поне малко, па после да пишеш.

144

Шейх Малик

преди 7 месеца

ЗАПАДНИЯ МАЛЪК СВЯТ (20 ПРОЦЕНТА ОТ СВЕТА) ГО ЧАКА ТЕЖКИ ПАГУБНИ ДНИ..ЗАПАДНИТЕ ДЖЕНЪРИ ЩЕ ПРЕТЪРПЯТ МНОГО БОЙ, И НАЙ-ВЕЧЕ ЕНЕРГИИНИ ПРОВАЛИ..НЯМА ЕНЕРГИЯ ЗА ВАС..НЯМАТЕ ГОРИВА, НЯМАТЕ НИЩО .ГЛОБАЛНИЯ ИЗТОК + И ГЛОБАЛННИЯ ЮГ, ЩЕ ВИ СМАЧКАМЕ КАТО КЕНЧЕ .

143

Анонимен

преди 7 месеца

До 179: А върховна цел на Израел е ликвидирането на Палестина,при това реализирането на тази цел е започнало още със създаването на съвременен Израел през 1948г.Тогава на онзи Израел са били определени от "великите сили" 14000 км/2.Направете справка,колко са сега и всички тези "разширявания" са в резултат на няколко войни.Я кажете евреолизачи,кой в този случай е агресорът!

142

Факти

преди 7 месеца

Радикалните ислямисти що не бягат в някоя съседна мюсюлманска държава като Ливан, Сирия, Иран и т.н. ама всички гледат да минат Турция и после в Европа? Що не си живеят в шарията а искат да ходят да живеят където няма шария?

141

Олимпий Панов

преди 7 месеца

Тоя журналист веднага под съд!агитира война и насилие!Ликвидирането на такива като него ще почне да решава проблемите на нормалните хора!

140

ясно

преди 7 месеца

Основна цел на Хамас е ликвидирането на Израел.Следователно за Израел няма друг ход освен да ликвидира Хямас и понеже са интелигентни сигурно ще го направят.