27

Анонимен

преди 7 месеца

Франция май трябва да се върне към периода с колониите, аз не бих чакал повече жертви

26

МОНГОЛ УЛС

преди 7 месеца

до 25:Европа трябва да вземе пример от Индия как да се справи с Аллахуакбаровците хах Индийците там чистят на едро не си играят игрички

25

Анонимен

преди 7 месеца

Сигурно е нападнат от кореняк французин с черна кожа.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Някои чуждестранни сайтове съобщават, че нападателят е привърженик на Хамас. Ако наистина е така, това е много лошо. Юрнаха се да правят джихади и нападат деца!

23

Анонимен

преди 7 месеца

Не е далеко деня, в който Германия, която избиваше евреи .така ще се донапълни с араби, че накрая ще трябва да си внасят израелци да им решат проблема:)

22

Анонимен

преди 7 месеца

Алахуакбарчовците по света знаят само едно, джихад и само джихад. Време е цивилизования свят да се събуди и да подреди религиозно размечталите се мюсюлмани по местата им преди по обща команда да са ни нападнали всички в Европа, така както нападнаха евреите в домовете им и ги клаха и стреляха наред. Кога ли ще осъмнем под обща масова атака в собствената ни Европа, в собствените ни легла и ще се питаме службите ли проспаха и защо полицията не успя да ни опази. За алахуакбарчовците ние сме виновни

21

МОНГОЛ УЛС

преди 7 месеца

ахааа и после Индийците били лошите задето лекували правилно Бедните представители на Акбаровците хах

20

Питон

преди 7 месеца

Най добрият коментр който видях по долу е рози в който се предлага близките да съдят държават че ги е приела.Наистина правилно решение

19

нафърфорий

преди 7 месеца

Ами квото посяли, това пожънали!!!! Мнозина полтически и социологически спецове и анализатори у Францата отдавна виждат неизбежноста от Гражданска Война там, та въпросъ вече не е "Дали", а "Кога"!!! Жалко..., готино беше у Францата.., особено у Провансъ, ама от няколко години вече не ходя там..., направу е запричичало на арабско-африкански анклав!!!!!!

18

Анонимен

преди 7 месеца

Този е от онези чеченци, дето се бият на страната на Украина - избягаха от Чечня в началото на 2000та, Европа им даде убежище и сега бере плодовете на това добро дело.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Ама те са хубави тези чеченци, как може таке? Питайте всеки дядка и чичка русофил, ще потвърдят, че чеченците, арабите, иранците, *** и т.н. са най-добрите и цивилизовани хора, и те са русофили.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Ама това, че е викал Алах акбар съвсем не значи, че е терорист! Причините за убийствоно може да са далеч от религията, още повече, че и даскала навярно е бил я мароканец, я от Тунис ....те вече всички французи са такива

15

Ели

преди 7 месеца

Нали мюсюлманите обясняват колко им е миролюбова религията. Да обяснят сега защо този мaймyн е крещял Aлаx aкбap докато убива човека?!

14

Аз

преди 7 месеца

Защо въобще пускат такива в белите страни?! Близките да съдят държавата, че е допуснала такъв!

13

Абе

преди 7 месеца

Тоз Ислямист е от Добрите чеченци, които се бият срещу Путин.

12

Некой

преди 7 месеца

Новодошъл ядрен физик ли е дал воля на напъните си

11

Анонимен

преди 7 месеца

Чеченец? Този е от ордите на Путин.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Арабелите ще зачистят западна Европа, както евреите палестинците в Газа. Това е бъдещето.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Ето пак мюсюлманството показва що за религия е.... Европа трябва да се осъзнае и да спре да приема *** от третия свят, трябва да си знаят мястото!!!!

8

мак

преди 7 месеца

Наскоро Кисинджър разкритикува меркел и германия и политиката й на приемане на маса хора с различни култури и религии. Но това се знаеше от самото начало, още след 1-ва покана на меркел, че ще хукнат от цял свят и това никога няма да спре. И Франция се оказа толерантна и бере плодовете, за съжаление.