173

Венелин

преди 7 месеца

Само за информация - Катар се готви да спре продажбата на втечнен газ за държавите, които подкрепят Израел. Предвид спипането на доставкете и от Русия не е ясно с какво ще се топлят зимата софиянци. Но Фънда вече няма да е кмет и е все тая.

172

Дядо Стефчо

преди 7 месеца

Много правилно. Които иска да реже глави на бебета и после да черпи със сладки да мине оттатък Средиземно море. Тук живеем бели хора. Такива неща са недопустими.

171

Анонимен

преди 7 месеца

Важно е да я задьржьт за - аферата с жьлтите павета злоупотреба за - 3 милярда евро според - евро пол

170

Анонимен

преди 7 месеца

Значи за укри може, а за палестинци НЕ? Да ти имам и демокрацията!

169

Анонимен

преди 7 месеца

До 178 А стига сте мрънкали колко е зле в България. Ние тук наистина лоши времена не сме виждали на фона на ужасиите по света. Отстрани изглеждате като капризни деца, които не знаят какво искат. Писна ми от вас хленчовци.

168

Анонимен

преди 7 месеца

До 178 бягай в Палестина щом наистина вярваш, че е по добре от България.

167

Установявам, че

преди 7 месеца

мъдрия български народ е останал някъде в миналото - при османците или при прабългарите още не съм сигурен!

166

Анонимен

преди 7 месеца

Отделно...българи от Израел се оплакват,че на онзи правителствен самолет взимат израелци,а не българи!Българи чакат на летището,а онези наведените пред чужди посолства не им пука и са предимство са чужденците.Как не ги е срам?Подритват собствените си граждани!Ей затова никой не ни уважава!***!А разходите за този самолет ние плащаме.

165

Анонимен

преди 7 месеца

Цели две статии за шествието на палестинците!Когато бяха походите за мир и бяха хиляди нищо не писахте.Как може такова нещо?!Към нас българските граждани се държите по-ужасно отколкото израелците към палестинците,а ние никой не сме нападали!Терминал 2 вече заприлича на хуманитарен коридор и 3 милиона вече се евакуираха.Даже и мигрантите бягат от България .Извод:НИЕ СМЕ ПО-ЗЛЕ ОТ ПАЛЕСТИНЦИТЕ!С какво го заслужихме?Упрявляващите се държат вражески със собствените си граждани.

164

Анонимен

преди 7 месеца

На всички, симпатизиращи на *** или на рашистите им пожелавам да им посетят домовете и да си погостуват. Едните или другите - все тая. Ще си обсъдите на спокойствие колко е гaдна европата.

163

Анонимен

преди 7 месеца

ОНИЕ че си го напраат. На курешката много и здраве.

162

Анонимен

преди 7 месеца

И СЯ КО ПРАЙМ? - НОВ ЧАДЪР ЛИ ТРЕБЕ, ЩОТО ОНЯ ПРОКАПА. ВОДОПРОВОДНИТЕ ТРЪБИ ГО РАЗКИНАА.

161

Анонимен

преди 7 месеца

до 168 - А Израел откога съществува. Изкуствено създаден през 1948 г.

160

Анонимен

преди 7 месеца

СЛАВА НА БОРБЕНИЯ ПАЛЕСТИНСКИ НАРОД. ТОЗИ НАРОД ИСКА ДА СИ ИМА ДЪРЖАВА, А НЕ КАТО НАС ДА СИ ПРОДАДЕМ ДЪРЖАВАТА И ДА СИ ОСТАНЕМ ТЕРИТОРИЯ.

159

Анонимен

преди 7 месеца

Фашисткия режим в България е против демократичните шествия. Защо така? Нали уж било демокрация сега.

158

Анонимен

преди 7 месеца

Пазете ни, щото алахуакбарите скоро и нас ще погнат. За тях ние европейците сме били виновни за всичко. Има призиви за световен джихад, велика религиозна война срещу друговерците на исляма и ние българите влизаме в графата на враговете. Пазете ни! Светът се побърка!

157

СОФИЯ Е БЪЛГАРСКА..

преди 7 месеца

ХАН ТЕРВЕЛ ГИ СПРЯ...

156

РУСКАТА СГЛОБКА..

преди 7 месеца

БЕШЕ ПОДГОТВИЛА ДРУГ СЦЕНАРИЙ... ЗАТОВА МИНЬОРИТЕ ПРИБРАХА ПАЛАТКИТЕ НА МАГИСТРАЛАТА И СЕ ГОТВЕХА ДА ИДВАТ ТУК

155

Анонимен

преди 7 месеца

Държава Палестина никога не е съществувала. През 47' ООН им даде шанс, ама арабелите си искат халифат и шариат.

154

Анонимен

преди 7 месеца

До ден днешен не разбрах каква е тая безсмислица фрий палестайн. Имат си президент, парламент, избори, полиция, валута. А ония в газа си направиха халифат. Срещу Хамас защо не протестират, че ги държат като кучета? А два милиона араби в Израел, с гражданство и устроени, защо не простират? Ако се сърдят на Израел, че си е вдигнал ограда по границата, Ами и Йордания и Египет също запечатаха границите си с палестинците. Какво точно искат?