56

Анонимен

преди 6 месеца

Историята на ислямския фундаментализъм е историята на Иран! Погледнете кадри в мрежата каква цивилизована страна е била 70-те г. при управлението на шах Мохамед Реза Пахлави и каква стана след ислямската им "революция"!Там беше посято отровното семе на всеобхватния ислямски терор и резултатите днес са ИДИЛ,Ал Кайда,Хамас, Хизбулла и окървавения Израел! Тази фундаменталистка "змия" на аятоласите трябва да бъде смазана и унищожена,защото сега трови целия свят!

55

Анонимен

преди 6 месеца

Ами, задава се! В древни времена арабските народи са били движеща част от цивилизацията - наука, математика, поезия, култура, медицина! Сега са деградирали на по-ниско от животинското ниво,особено бедните и оскотели от религиозен унес.И как не вдяват, че въпреки хилядите жертви,нямат шанс с този "болен" ислямски фанатизъм срещу останалия свят? При тях бъдещето е замряло, защото живеят с миналото! Докъде стигна еволюцията???

54

Анонимен

преди 6 месеца

Терористите да освободят заложниците да се облекат с фереджета и да бягат в Египет.

53

Бай Илийчо

преди 6 месеца

Глад иде бря ?! Библейски!

52

11

преди 6 месеца

Ей на тва му се вика хуманен геноцид.

51

адолф

преди 6 месеца

Хуманитарната криза обикновено е свързана с хора, то от там иде и наименованието и хуманитарна.Според мене тия същества дето избиват над 250 човека отишли на парти повечето от тях младежи,убиват и режат главите на бебета,отвличат бременни жени и старци,изнасилват жени и застрелват в гръб де що видят не са хора.Тъй че това няма да е хуманитарна криза в Газа а някаква друга криза.Да речем енимал криза, или монстер криза.

50

Анонимен

преди 6 месеца

Воюват 2 ционистки групи,що ще се доказват пред ционистките комунисти кои са по най- заслужили първенството на което ционистките комунисти могат да се доверят,че дълго ще властват с такива роболепни наследници ръководени от създадените от тях подражаващи им ционистки групи с верни последователи от семитските групи евреи и араби стараещи се на изяви до ниво на агитатори си ционистки комунисти,че ционистките мъдреци ще ги зачетат как свои,щото тъй били зачели комунистите от фашисти,що по крадливи

49

Анонимен

преди 6 месеца

Тъй тъй му будалите все ще се усетят. Щот *** са други

48

@ 48

преди 6 месеца

Изглежда всичко ти е ясно

47

Анонимен

преди 6 месеца

До 45 всички са едни и същи не ми се прави на утрепан. Цялото котило религии там е вредно. Да взимаш страна в битка на т.паци Начи т.пак . Има тарикати които използват и има будали достатъчно глупави да се оставят да бъдат използвани. И ТАКА

46

@ 45

преди 6 месеца

Това също не е вярно , както казах всички тези неща са интерпретации на психичноболни и зли хора.

45

Анонимен

преди 6 месеца

До обикновен българинда бе,руснаците едно жилище не са ударили... ***

44

Анонимен

преди 6 месеца

Охоо...точно Коранът те учи как да убиваш с камъни, да режеш глави и ръце, да вземаш жените на покорените неверници за секс робини и как да завладееш света. Това е основата на религията им. Подробно е обяснено дори трите фази на вечен джихад - сладки думи докато са малцинство, роля на жертва докато събират армия и сподвижници и накрая покоряване и помохамеданчване, или нож.

43

нафърфорий

преди 6 месеца

""""Задава се гигантска хуманитарна криза в Газа и много жертви"""" ----- Туй го кажете на на ония дето планирахъ, финансирахъ, обучихъ и въоръжиха "Хамас" и реализирахъ Първия Етап от "плана" си!!!

42

Анонимен

преди 6 месеца

Арабите и евреите са буквално първи братовчеди. Аврам прави дете на египетската си слугинята хагар и се ражда ишмаел/Исмаил, бащата на арабите, и малко след това второ дете на законната си жена еврейката Сара и се ражда Исак. Оттогава не могат да се понасят и само се трепят. Оттам идва и еврейското вярване, че ако *** е еврейка, ти си евреин, защото бащата може да направи дете на всяка. Враждата им е по-стара от Европа и ние не трябва да се бутаме там.

41

SS

преди 6 месеца

Бг не може ,а и не бива да се превръща в убежище за който и да било

40

Тоя па

преди 6 месеца

Светът бил болен от религия , религията те учи да не крадеш и да не убиваш , да уважаваш и обичаш ближния , не те учи да режеш глави и да изнасилваш и убиваш , това са човешки наклонности, които и без религия се обаждат доста често. Виждаш ли Сталин и Мао Дзъдун не са били особено религиозни.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Евреинът е подъл човек,но ясно разбира ,че не може с ядрени бомби да спечели войната. Причината е,че радиоактивния облак ще надвисне над Израел и сами ще се застрелят в слепочието

38

Анонимен

преди 6 месеца

1300 убити израелци и 2000 палестинци. Дотук. Обаче задавам следния въпрос: как няма нито един израелец бежанец към Европа? Нито един, нула. Сега милиони араби пак ще плъзнат из Европа, повечето дори няма да са палестинци. За сметка на това, евреи от цял свят отиват към Израел да помагат на армията, а арабите само търсят как да си оправят живота на социал при нас. Ами не мога дори да го уважавам това племе камиларско.

37

Анонимен

преди 6 месеца

***. Светът е болен .....от религия и *** с чувство за безнаказаност.ех ООН Играете по нервите на всички предполагам. Мс'лманите същата стока. Няма ли край? Всеки тръгнал с голямата бухалка...безмозъчни маймунки с голям ***. Всъщност - обида за маймуните