80

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Не знам кое е по-голям ***, руската идеология или радикалния ислямизъм. И за двете заболявания лечението е едно.

79

Я па я..!

преди 6 месеца

ЕС , САЩ и НАТО осъждат агресивна Русия .Не само осъждане , и бой трябва.

78

Анонимен

преди 6 месеца

До няколко години от тази държава Русия няма да и помен. Дотук беше.

77

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Никой не е искал мнението на руските лицемери. Преди 3 дни Хамас обявиха, че ще убиват по един заложник на ден. За такива лечението е само едно, трайно.

76

прибързали са

преди 6 месеца

да развалят летището . Явно са се объркали че ги нападат 4 държави . има бг поговорка ще дойде мачка за ... Приключенски подход . ще видим .

75

ВОЕННОПРЕСТЪПНИК Е..

преди 6 месеца

ЗА ВОВАТА ГОВОРЯ.... ТОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОСЪЖДА - САМИЯТ ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН....

74

12345

преди 6 месеца

От самолет си личи, че Русия не е на мястото си! Още като и видиш съюзниците и ти става едно жалко! Сама се докара да е партньор с джихадисти, диктатори, фанатици! Дано си вземе поука и в бъдеще да не се съюзява с лузари!

73

Анонимен

преди 6 месеца

Русия напред с православните чеченци, северно корейци сега и Хамаси. Никва разлика с терористична държава от третия свят.

72

Смях

преди 6 месеца

До Анонимен 77 "Летището е граждански обект" Граждански обект ползван за военни доставки на ислямските терористи.

71

Анонимен

преди 6 месеца

Летището е граждански обект, Сирия е суверенна независима страна, западът и ционизма се скъсаха да бомбят из Сирия... това не е законно ама те си го правят.

70

Анонимен

преди 6 месеца

Хаха, а осъжда ли атаката на Хамас срещу Израел? И как биха могли да осъдят нещо, което субсидират. Много е тъжно, че Русия се обръща към тероризма. Това вече не е същата държава.

69

Истината

преди 6 месеца

Путин е слаб политик! Всички хора които имаха капацитет избягаха от родината му! Останаха само страхливите и зомбираните! Как позволиха, два братски народа да се избиват е направо мистерия за мен!

68

Анонимен

преди 6 месеца

Сащ бъркат всичко в близкия изтока всички джихадистки движения са благодарение на тях и алкайда се появи с тяхна помощ и ислямска държава

67

Анонимен

преди 6 месеца

Русия вече нищо не мачка, мачкаше на приказки ама преди две години!

66

До 69

преди 6 месеца

А искаше ли кратуно, Вова да излезе от бункера и отиде в Южна Африка? Искаше, но му казаха по-добре да не стъпва. И Южна Африка е държава от Брикс, за който си фантазираш да станеш военен съюз. Никой не се коалира с лузъри, каквито са любимите ти рашисти. Дори другарят Ким вече гледа отвисоко жалкият Вова. Другарят Ким може да пътува без страх че ще го арестуват. А Вова трябва първо да попита.

65

ЬЬЬ

преди 6 месеца

Преди да осъди израелските удари в сирия,руските фашисти осъдиха и нападенията на Украйна над себе си като ги нарече терористични.Нищо ново под слънцето от нейна страна.Фашистите могат да бъдат само фашисти и нищо друго.

64

Сорос къде си

преди 6 месеца

Арабите под директната власт на Израел вътре в страната са се увеличили над 5 пъти, преминаха 20% от населението на страната и продължават да се увеличават и като брой, и като процент. До степен, до която в Израел отдавна съществуват сериозни притеснения, че евреите може да станат малцинство.

63

Анонимен

преди 6 месеца

67 путин ходи навсякъде където е нужно. Между другото дойде предложение от азиатските страни към Русия да превърнат брикс и във военен съюз. Жална ти укропитешка.

62

Анонимен

преди 6 месеца

62 значение има. Израел ако иска да влиза във война с всички наоколо означава че си е подписал края. Защото зад тези всички стоят и други. В Сирия е и Турция. Ако ердоган запука евреите жална им юда.

61

Въпрос

преди 6 месеца

В колко държави може да отиде още Вова без да го заключат още на летището като престъпник.