53

Правда

преди 8 месеца

Всички като ОАЕ ООН ЕС Турция, Русия и др.които финансират и въоръжават ислямските тертористчни групировки като Палестинска автономия Ирански престъпен режим с милиарди подкупи за престъпления на ислямските терор.групи като Палестинските Хамас, Джихад ИДИЛ Хизбула и др. корумпирани масови убийци наемници, нелегални окупатори на не-мюсулманските държави като Израел ЕС САЩ и съучастват в узаконяване на Ислямски терористични групи, укриване на престъпленията им и фалшива им анти-еврейска пропаганда

52

Диана

преди 8 месеца

Виж кой го казва!...А кой доведе нещата до тук?! И защо им е на американците да дойдат до тук!?..Въпроси, въпроси... Евреите не са направили една крачка по този път сами - те са блъскани по нанадолнището доста дълго време, според мен...Американците трябва да разберат, че им е противопоказано да слушат англичаните най-после - те ги използват за постигане на своите цели /световна хегемония!/

51

Тук някои

преди 8 месеца

Пишат такива глупости, че ако вярват и на една дума, която пишат трябва да се прегледат. Наистина ли мислите че евреите и сащ са планирали атаката на хамас ? А тези които подкрепят палестина. Защо повечето лидери на арабския свят са изненадани от мащаба на атаката на хамас ?

50

Анонимен

преди 8 месеца

В Газа живеят два милиона жители ! 500 жертви срещу 2000000

49

Какво следва

преди 8 месеца

Сега израелската армия ще извърши десет пъти повече престъпления от Хамас, но западната пропаганда това просто няма да го забележи. За Израел периодичното изтребване на палестинско население е нормална практика. Наричат го "подстригване на тревата".

48

Анонимен

преди 8 месеца

хехе лицемерчето дето им спретна това нападение играе театър

47

Анонимен

преди 8 месеца

Умишлено не се коментира и споменава главният идеолог на нападението на Хамас .Задава се въпросът коя е следващата гадост която се готви.

46

жорето

преди 8 месеца

Добре че беше холокоста, да се съвземат щатите от рецесията, сухия режим и т.н. Сега си имат евреи, готови заради бизнес да подкрепят и исляма дори

45

Анонимен123

преди 8 месеца

И тук хамерика, и службите имат 100% намеса, за да се случи това ....Подкрепят терористите.

44

Бай Дрън

преди 8 месеца

Като се върнат в Османската Империя, ще се оправят.

43

САЩ

преди 8 месеца

Доста предпазливо изказване. Но то не е по случайност такова. САЩ от доста отдавна нямат същото влияние в Близкия Изток ,както го имаха в началото на 90-те. Сферите на влияние вече са различни. Русия на Елцин вече не съществува и "Пустинна буря" 2 няма как да има. САЩ не е беззъб тигър ни най-малко. Но вече не контролират нещата в доста зони на земното кълбо. Финансовите ангажименти с Украйна изглеждат нямат край, а сега и Израел иска помощ. Ще издържи ли САЩ така или ще влезе във война накрая?!

42

КАДАФИТО

преди 8 месеца

Мен мъ гръмнаха в една канавка....сега ги обстрелват като стадо....

41

До 48

преди 8 месеца

То и в русия идват избори и чии ли *** целува кремълския сатрап.

40

ДО 47

преди 8 месеца

Агресор не се жали.....бие се по канчето....като в Украйна...

39

Анонимен

преди 8 месеца

айде няма нужда

38

Анонимен

преди 8 месеца

Където са се намесили САЩ, нищо добро не се е получило. Сега пращат цели два самолетоносача?! Ще плашат някой или ще нападат? Срещу мотористи с АК цяла група кораби начело със самолетоносач. Окупаторът там е Израел, а не палестинци. Погледнете картата на Палестина от 1948г. насам. Защо няма арабска държава, както е по резолюцията на ООН, а само еврейска. Проблемите са създадени още тогава. Както санкциите срещу германия след ПСВ води до ВСВ.

37

Public enemies

преди 8 месеца

Най-добре да изселят и едните и другите и там да сложат някакви номади, те не могат да се разрастват тамън набъбнат повече като популация и почнат да се трепят.

36

САДДАМА И КАДАФИТО

преди 8 месеца

Към джихадистите.....и ние са репчихме на Израел и САЩ...

35

ГАЗА КАТО АВДИЕВКА

преди 8 месеца

Погром за агресорите.....

34

Soli Invictus

преди 8 месеца

Цялото зло идва от еврейския демоничен бог в сандъка, Ваал Хамон Човекоядеца! Поклонете се на истинския бог Непобедимото Слънце и цялото зло на света ще изчезне!