115

подминаваи

преди 7 месеца

тука нямаш работа диагностици сьс компютри крадящи коли не ни валнуват

114

Много

преди 7 месеца

пари, бе! Кво ше ги правим толкова много?!

113

Анонимен

преди 7 месеца

Я написал съм ППДС, имах предвид ПП-ДБ, но и първото е доста правилно. :)

112

Денко Зеленков

преди 7 месеца

пита: Какво става с контранастъплението?

111

Мадафакоудупако

преди 7 месеца

Лелее 8к на месец изкарваш яко го продаваш тоя Гъ з значи.

110

Анонимен

преди 7 месеца

"Програмиста" - Тролеей на ППДС пак е напълнил темата с булшитня. :)

109

Натъжен

преди 7 месеца

Има хора които изкарват 1000 лв на месец само от акции, вие не знам как може да сте такива мизepници, като в България вече всичко може да се прави свободно. Кеф ти внос, износ, производство, работа.. но само с мрънкане не става. Ето ги сега например цяла сюрия народ, говоря за стотици хиляди, гласуващи за Възраждане, които хал-хабер нямат на кой свят се намират, още чакат някой да дойде да им оправи живота, ако може те да си клатят краката. Робско мислене брат... тъжно, но факт...

108

Анонимен

преди 7 месеца

Аз се трепа като ненормален и ще взимам по малко от някой който по програма в общината. Много са сладки тия програмки щото нищо не се прави

107

Анонимен

преди 7 месеца

До Абе да идват..Е как да идват , след като никой не ни ще , ние не можем да си представим , КАКВА НЕЩАСТНА ДЪРЖАВА СМЕ !

106

Бай Илийчо

преди 7 месеца

Бря можищите.Умните и красивите дето Сичко вий нъ кредит и сте затънали с борчове.Знам ви Ази...,!

105

Комуноиднашизофрения

преди 7 месеца

114 Хората в БеГето бедните които ти работят в не плащащата данъци и крадяща ДДС фирма ти изкарват парите бе продажен ДС г ъ з и ако ум рат от глад кой ще ти изкарва парите като си те кадърен?Никой!И какво ще ядеш тогава?От трите най дългото.

104

Анонимен

преди 7 месеца

До ВАЖНО! ПРОЧЕТИ!...Много сте прав , защо?Защото И русофОБСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО / до колко е русофобско е друг въпроса , но за такива пледират/ , научиха и българите , също като ромите , да НЕ работят ... Също като се има в предвид че :Барабар Петко с мъжете , или ,.... да се гледа от другите държави да се минава на 4 дневна работна седмица , вече циркът ще е пълен ... Ще имаме големи ПРЕТЕНЦИИ , но без да работим .Е няма такава държава ...

103

Анонимен

преди 7 месеца

Аз преди 8 години работех за 400 лева в едно магазинче. Сега изкарвам по 8 000 лв. С бизнес, и странични неща, всичките легални разбира се. Не съм крими-пpoшляк и не се занимавам с далавери и мизерии.

102

ДоджРам

преди 7 месеца

112 Може да искаш много работи червен *** но БеБето е страната на ограничените възможности не е USA страната на не ограничените възможности!

101

ВАЖНО! ПРОЧЕТИ!

преди 7 месеца

Няма смисъл да се подпомагат бедните. Пари се правят с пари - не може като даваш пари на някой, който прелива от пусто в празно да го чакаш да ти каже, че е добре. Имаме отворен пазар на труда, разнообразна работа - за всеки има място. Стига да му се работи. Ако пък му е кеф - ще извади 2 лева да си направи фирма, да продава ядки или разни издялкани дрънкулки и пак да счупи каръка. Но мързеливите трябва да се оставят да погладуват малко, за да им дойде акъла. С помощи не става.

100

да де ама..

преди 7 месеца

Сега Руснаците се занимават с това :D

99

Анонимен

преди 7 месеца

До 108 : Зависи какво продаваш. Удариш ли китайски пазар и да ти се изредят един милиард китайци да ти платят по левче за шипинг (без да смятаме другата стока) - направо можеш да се пенсионираш.

98

Абе да идват

преди 7 месеца

Германци австрийци и други европейци да ни анексират и са ни управляват да живеем като нормални европейци най накрая майната и на тая скапана държава.

97

Ха.ха,ха.. лололоче.

преди 7 месеца

То...хубаво ,но да не си вдигнат политиците техните заплати още нагоре. И без това са равни с европейските....

96

Анонимен

преди 7 месеца

До 98 : Разкарай продавачките и отвори електронен магазин. Може да си оставиш само една по-хубавка за онази работа и да я сменяш често. С физически магазин клиентите са ти ограничени до човекопотока на улицата, а с електронен с правилен маркетинг достигаш до всеки притежател на устройство, независимо къде се намеира