175

Бай бай

преди 6 месеца

Инвеститори!

174

Ганьйо Ел Еуропейо

преди 6 месеца

В Турция минималната работна заплата е 970 лв., пенсиите се към два пъти по-високи, а цените са значително по-ниски. Въпрос: Каква ни е файдата от този европейски съюз?

173

Анонимен

преди 6 месеца

До Канадачестно не съжалявамПУКАШ СЕ ОТ ЯД ЧЕ СИ ЕМИГРИРАЛ ДА ИМ СЛУГУВАШ. Айде връщай се.

172

Анонимен

преди 6 месеца

А ПЕНСИИТЕ НА ХОРАТА ОПОСКАНИ ОТ ИНФЛАЦИЯТА ВДИГНАТИ СИМВОЛИЧНО... А ПО-ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ ЗАМРАЗЕНИ

171

Анонимен

преди 6 месеца

Без ,, ГЕРБ " за една свободна, независима чистаБългария!

170

Анонимен

преди 6 месеца

Услуга ще им направиш. Понякога хората стават инертни , стоят някъде , макар да не им е добре и нищо не променят. А като ги уволниш , ще се размърдат и ще отидат при друг , твърде възможно , по-читав работодател. А като натовариш останалите 80% с работата на тези 20%, ще бъдеш освободен и от още служители. Е тогава ще си още по-щастлив. :)

169

Анонимен

преди 6 месеца

Жалко, ще трябва да уволня 20% от персонала. Не ми се иска, но няма как ;/

168

Канада

преди 6 месеца

До Новозеландец. Наздраве пич, само че от другата страна на света от Канада. И аз като теб си бих камшика преди бая време и честно не съжалявам. Преди много време работих в известен мутренски ресторант в София и тия пазвани, ни караха да се разписваме върху мин. заплата от 100-130 лв. май беше, не си спомням ама и тях не ги даваха. Изкарвахме си заплатиъе само от бакшиши. За сравнение Канада мин. заплата $ 15.66/ час.

167

Анонимен

преди 6 месеца

720 лева ще взимат някои минимална ЧИСТО, а други 600 които не са на договор и са пенсионери пазачи на два работни два почива график. Гавра!

166

Евроатлантик

преди 6 месеца

И сега ще последват масови фалити в бизнеса...

165

Анонимен

преди 6 месеца

До Колко 182 - нетна заплата : 723.99 лева според калкулатор заплата бруто - нето.

164

Анонимен

преди 6 месеца

Съкращенията ще започнат от 01.01.2024г.. Гответе се!

163

Младияпремиерсхарема

преди 6 месеца

А какво стана с безусловния базов доход, швейцарска минимална пенсия, швейцарска минимална работна заплата, тридневната или четиридневна работна седмица и тнт, скоро се създава партията на безпартийните и нещата се променят:))))

162

В Нидерландия

преди 6 месеца

Вземам 4400 лв на месец в един завод без извънредни плащат ми на седмица с извънредни може и повече и цените на храните са по евтини и по качественни пия Амстел за 1 евро и 50 и ям хубав нидерландски ементал и хляб който няма нищо общо с това което в Бг наричате хляб.

161

Що в БеГето

преди 6 месеца

Всички се вадят на 4 часа по трудов договор а работят по 12

160

АсенВасилев

преди 6 месеца

Да го ду х ат бедните бизнесмени с майбасите

159

Анонимен

преди 6 месеца

До Работодател-Ти при теб само такива на минимална заплата ли си взел. Или бизнесът ти е калпав или укриваш данъци. Освен чистачката друг не би трябвало да работи за такива пари. Още повече,че споменатата сума е бруто,а не нето.

158

Анонимен

преди 6 месеца

до 198 Това с изказванията преди години на нашите работодатели, че на вратата чакали 100 човека съм го чел да го пишат и румънци, хървати, литовци и от др източноевропейски страни. И те казват, че допреди 20 години така са им казвали работодателите в техните страни.

157

Радослав

преди 6 месеца

Това вдигане на МРЗ се прави само и единствено за да се събират повече данъци защото държавата е фалирала!

156

Новозеландец

преди 6 месеца

Радвам се че навреме се махнат от държавата - мащеха и мутрите- чорбаджии дето се пишат - работодатели . Пийвам газирана водичка и си спомням как казваха ( на който бе му харесва да си търси друго). Е аз така и направих.Поздрави Ню Лунн, Окланд, Нова Зеландия.