112

Анонимен

преди 7 месеца

Статията представлява глупости на търкалета.

111

Даа

преди 7 месеца

Володката е много отмъстително момченце, това го знае вече цял свят !

110

Чичо Манчо

преди 7 месеца

Хамас ще бъдат избити. Ивицата Газа минава към Израел.На всякъде по света нашествениците се избиват. Справка : ВСВ , Сталин и Украйна.

109

Така е ..

преди 7 месеца

До Реалист 130 Не си никакъв реалист.Глупавия си ти.Анонимен 129 е абсолютно прав.

108

Анонимен

преди 7 месеца

Според Re: Русия около 90 000 руснаци са се установили в Израел от началото на СВО в Украйна. Много от тях имат израелски паспорти/гражданство. Ако истински обичат своята еврейска родина, ще грабнат оръжието и ще воюват за Израел. Или те са от тези, дето винаги търсят на хляба мекото?

107

Анонимен

преди 7 месеца

От 2014 година Путин загуби право да се изживява като миротворец. Не че и преди не бе го загубил, но все му прощаваха. Днес никой разумен не му вярва. Путин никога няма да се откаже от войната си срещу запада, срещу демокрацията и свободния свят. От завоеватела на нови територии в 21 век и военолюбеца в Кремъл, чуваме само лъжи и демагогия. Путин иска да направи от Палестина руски анклав, маскиран като независима държава.

106

до Q

преди 7 месеца

Алоооо русофилите. Търсят ви по телефона да се явите в канцеларията на комитета по мобилизация. Време ви е да поемете по един за другаря Путин.

105

тра ла ла

преди 7 месеца

Палестина и Хамас имат един общ знаменател и това е Израел. Иначе едните са шиити, другите сунити. Без този конфликт щяха да се трепят един друг. Няма съюзници, няма братски народи. Разликата е само в това, кой го е еня поне малко от малко за собственият му народ.

104

Q

преди 7 месеца

191=не е лошо да фантаризираш и занапред.получава ти се,но палачинката се обръша ,а ти си на ниво от 80 години на миналият век.

103

Анонимен

преди 7 месеца

Май съм препил. Днес е 11/10/23, а тук все още има русофили. Нещо не се връзва - или не сме 2023 година или русофилите имат машина на времето и са дошли от 1960та.

102

Фалшива новина

преди 7 месеца

Информационна война срещу Русия.

101

ало ало

преди 7 месеца

знае какво прави путин - прибра децата в русия, жените избягаха на запад, даде коридор на пенсионерите да напуснат, и сега ще избие фашистите там!...както казва тръмп -гениално!

100

Невероятни тъпаци

преди 7 месеца

"Израелският посланик в Москва: Твърденията за руско участие в нападението са пълна глупост" ---------- ------------- ------------ В този пpoвален поръчков сайт в последните няколко дена се пишеше, че "Русия имала участие в атаките на Хамас", а в последните два дена "експерти" (жалки сopocoиди) се опитаха да спечелят пари от пълна дезинфомрация. Кога този пpoвален сайт ще уволни "журналистите" писали лъжите и клеветите?

99

Анонимен

преди 7 месеца

Братушките са толкова братушки, че вече не им пускаме колите тук. И не е защото сме неблагодарни, просто взехме червеното хапче този път и прогледнахме

98

Ах

преди 7 месеца

До 149 странно обаче, защо братушките не разбират Български. Английски, Френски умеят...

97

someone

преди 7 месеца

До Анонимен я си отвори учебника по история и вземи да го прочетеш и научиш ,че дрънкаш пълни глупости, в СССР е имало и не само в него заводи за вскякакви неща, не само оръжия.

96

Венелин

преди 7 месеца

Че това какви руснаци са? За тях руснаците използват друга дума, но за съжаление се цензурира.

95

до 171

преди 7 месеца

Къде живееш? Ще дойда и ще го наритам не е проблем. Ще си донеса и лупата да го намеря

94

Анонимен

преди 7 месеца

рускини, руснаци, русначета, украинци, украинки и украинчета - ходете си у вас.

93

Анонимен

преди 7 месеца

Нещо за контранаступа спряха да пишат. Що ли?