45

Анонимен

преди 8 месеца

Две циглета у наше село се скарая, вдигайте цените!

44

КуКлус

преди 8 месеца

Нова война ? Апартамента ми вече се продава за 140 000 не за 90 както до преди войната в Израел ! Аааа и колата се вдигна ....искам и 5 бона ...никакви 3 ....война има в Газа !

43

ХХХ

преди 8 месеца

Алооооо тази сутрин масов бой на пазара в Мумбай ! Веднага да поскъпне хляба , олиото ...и тока да речем !

42

Брей

преди 8 месеца

И сега кой печели? Арабите и Русия- най- големи доставчици на петрол

41

Некъф

преди 8 месеца

Тази сутрин ядох филия с кашкавал. Значи трябва да поскъпне петрола

40

Иран ще е

преди 8 месеца

новия Торбалан съответно и най-голямата "заплаха за нашата демокрация" :D Това е просто пародийно вече.

39

!!

преди 8 месеца

Бедна ни е фантазията за това ,което ни очаква. Студ,студ и студ с прибавен глад.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Фенове на Левски и ЦСКА се сбиха петрола ще поскъпне... каква е логиката че тези се бият да поскъпва петрола???? чиста спекулация то така може да кажат че цената на захарта ще скочи или на олиото няма никаква логика не са производители на петрол Израел и Палестина не зависи нещо доставките на петрол от тях защо ще поскъпва? аа щото някой да прави огромни печалби

37

младен

преди 8 месеца

"...те очакваха силно търсене, че тяхното предлагане ще бъде малко и ще държат висока цената на петрола, но може това да им изиграе лоша шега"" - Не мисля. Просто ще свият още добива и пак ще качат цената!

36

Анонимен

преди 8 месеца

У нас ще има. За другаде не е сигурно. Добре дошло за това нищоправещо правителство, което уверено ни води към жестока инфлация и ето вече имат оправдание. Добре им дошло.

35

Анонимен

преди 8 месеца

За нападението не знам, обаче след такива статии обикновено горивата у нас скачат. Сигурно статиите си ги поръчват от БПГА

34

Сарказъм Радомирски

преди 8 месеца

Няма начин да не скочи петролът при проблеми с такъв крупен производител, каквато се явява Ивицата Газа.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Петролът вече достигна $95 за барел в края на септември, но цената спадна заради забавянето на икономиката на САЩ и рецесията в Еесовската Зона. Важно е, че се скапа мярката на колективния запад за таван на цената на руския нефт от $60/барел.

32

Анонимен

преди 8 месеца

47 Германското правителство днес обяви, че преразглежда помощта си от стотици милиони евро за палестинците след най-голямото нападение срещу Израел от години насам, извършено от палестинската групировка "Хамас", предаде Ройтерс, цитиран от БТА.

31

Анонимен

преди 8 месеца

До 33. Хихихи вече не си актуален. Друга любов имаме сега

30

Да ще има. Причините

преди 8 месеца

Ще има ли шоково поскъпване на петрола след нападението на Хамас? . . . . Причините затова ще бъдат многобройни например защото слънцето на другия де ще изгрее отново от изтока и ще залезе на запад, защото през зимата вали сняг а през лятото дъжд или защото през деня е светло а през ноща е тъмно итн. мога изброявам до другия месець.

29

Анонимен

преди 8 месеца

ВСИЧКИТЕ 2.3 МИЛИОНА ПАЛЕСТИНЦИ ОТ ГАЗА, ОХРАНЕНИ С 8.5 МИЛИАРДА ЕВРО ПОМОЩИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДА ГИ ЗАКАРАТ ЗА ХРАНА НА ГЛАДУВАЩОТО НАСЕЛЕНИЕ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ !!!

28

Анонимен

преди 8 месеца

Спекулата е в медиите и по борсите. Никоя страна в конфликта няма нищо общо с петрол, за да поскъпва.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Ще има .Горива 10-15 лева.Хляб 5 лева.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Стига си повтарял едно и също питаха те някой хора тия присъди за които говориш кой ще ги изпълнява? Не се ли вижда вече, че никой не плаши от никой особенно от ония зад океана, разкриха ги вече че са въздух под налягане!