39

L

преди 7 месеца

До 39: А изглежда си. Ще ти дам друг пример а може и два три. Адолфчо с избиването на своите в Северна Африка, Сталинчо с избиването на милиони в Украйна от глад и струпване на войски по границата с Германия. Нещо а познато? Римската империя с плащането на Германските варвари да нападнат провинцията за да може императора да има власт. Не си спомням името но мисля че беше Цезар. Или китайският император със синът си правещи се на бандити с войската и избиващи селяни. Та така драги мун. Чо

38

L

преди 7 месеца

До 39: не знам да ли ще ти отговори Щерю но Байдън, Путин, Сунак, Вондер Леър и всички други са сложени от тези същите които един тикаше в лагери. И той го е показвал черно на бяло. Както в момента Изрудел избива хиляди хора в Газа без да имат никакво участие в атентатите така и този същият против ко Натаняху близо година се опитва да прокара пълната власт в ръцете си и имаше протести всеки ден в целият Изрудел. Малко напомня на USA и 2001 9.11. Сещаш ли се или не си с две мозъчни клетки.

37

Анонимен

преди 7 месеца

До Щерю, инспекторе, моля разкажете и кой употреби другаря Путин тогава? Как го накара да почне лична война?

36

Анонимен

преди 7 месеца

А САЩ трябва да бъде унищожени, за да не идват злини на света !

35

мохамеданин

преди 7 месеца

Докато ислям съществува винаги ще идват по-лоши

34

Алекс

преди 7 месеца

Думата може е излишна."Хамас" ще бъде унищожен.

33

ъ

преди 7 месеца

Хамас може да бъде унищожен. Израел също може да бъде унищожен. А и Нюйоркските евреи, и те могат да бъдат унищожени. Много неща могат да се случат, но дано не става.

32

Щерю

преди 7 месеца

Дори и едно малко дете може да прозре, че религиозните ултраси в Израел употребиха "Хамас" за да подкопаят демокрацията в Израел и да осъществят със сила целта на всичките си ционистки планове - превземането на хълма Сион, в град Йерусалим и осъществяване строежа на Третия Храм. Сегашните събития там са режисирани от крайните юдео-ционисти. Израел трябва да изглежда жертвата - за да получи международното съгласие да избие палестинците, защитавайки се. Хитро нагласена работа...

31

Бла бла бла бла...

преди 7 месеца

Три дни ни вест,ни кост от ЗеленЯ! Съвсем забравихте за контранаступа на Киевската наZZи-хунта! Не е демократично така! Ще ви се скарат от Посолството...

30

Всичко накриво

преди 7 месеца

От едната страна - насила създадена държава въз основа на библейски "доказателства" и някакво си уж "прогонване" преди две хилядолетия. Държава, която през цялата си история продължава да присвоява още земи. От другата страна - примитивни озверели фанатици, на които за да симпатизираш трябва да си като тях или да си изтрещял либерало-левундер с тежки психични проблеми. Там ще се лее кръв още много дълго. Няма "справедливо" решение за никого. И поначало така е замислено.

29

ъ

преди 7 месеца

Евреите и арабите са братовчеди, много си приличат, затова се мразят. Но истината е, че евреите са на територия, която арабите смятаха за своя, а не обратното. Въобще, където са се намесили западните "велики сили", все така става. Като толкова искаха да правят еврейска държава, да бяха отделили малко от територията на САЩ.

28

Анонимен

преди 7 месеца

У нас Възраждане е Хамас!

27

Анонимен

преди 7 месеца

Че накъде по-лоши, от убийци на деца и жени???

26

Христо Христов

преди 7 месеца

Има ли тука другари, които искат да си смучим кукумберите?

25

Анонимен

преди 7 месеца

Хамаз сега ще даде много жертви. Но такава организация ще има винаги. Ще видите-точно няма да се казва Хамаз, но евреите не са създали случайно тази организация. Щом я има, значи е нужна. Или мислите, че за толкова години не можеха да я унищожат при добро желание? Да бе.

24

АнонимеН

преди 7 месеца

ИСРАЕЛ ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ ЖИВОТА В ИВИЦАТА ГАЗА НЕПОНОСИМ ! И ДА СЕ ОМИТАТ В ЕГИПЕТ КЪДЕТО ГИ ЧАКАЛО СВЕТЛО БЪДЕЩЕ! ДОРИ В СИРИЯ ЩЕ СЕ ЖИВЕЕ ПО-ДОБРЕ ОТКОЛКОТО В ИВИЦАТА ГАЗА! ПАЛЕСТИНА МНОГО СЕ ИЗЛОЖИ С ТОВА, ЧЕ ПОТЪРСИ ПОМОЩ ОТ ТЕРОРИСТИТЕ В ПУТИНУКРЕМЪЛ!

23

Анонимен

преди 7 месеца

Много се притеснявам за зеле. Вече втори ден няма статии за грамадните успехи на контраофанзивата. Редакцията да обърне внимание, измислете нещо, колкото и глупаво да е.

22

Факт

преди 7 месеца

Докато Израел граби и анексира арабски земи, гони хората от домовете им,не им дава да живеят нормално,мир там няма да има.

21

Анонимен

преди 7 месеца

ТИ НЕ СЕ СЪМНЯВАЙ ВЪВ МРЪСОТИЯТА НА МОСКОВИЯ! ПРЕЗ 16 ВЕК КОГАТО ОТКРИВАТ АЛЯСКА ТАМ Е ИМАЛО НАСЕЛЕНИЕ ОТ 1 МИЛИОН ДУШИ! САМО ЗА 10 ГОДИНИГО РЕДУЦИРАТ ДО 300 0D КОГАТО ИСКАШ ЧУЖДА ЗЕМЯ СИ ГОТОВ НА ВСЯКАКВИ ГАДОСТИ

20

Анонимен

преди 7 месеца

Типична руска пропаганда.Не пипайте фюрера Оутин,че знайте ли кой може да дойде?!