8

деско затвора

преди 7 месеца

Господа и госпожи, докато председателя Ясенчо щедро изпраща снимки на мъжкото си достойнство на женската част от организацията и комфортно почуква русичката си колежка чакаща кариерно развитие по полов път а комисар четох жеката се чуди какви постове да им мисли вече ......ОРГАНИЗАЦИЯТА ПОТЪВА !!!!! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ?

7

Цуки

преди 7 месеца

Че кой ви кара да пишете във фейсбоклука?!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Протестирайте ефективно, не се страхувайте от диктатурата на ПП и ДБ, тяхната власт се клати!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Много им било тежка работата, а искат на 24 часова смяна!? Като ги възстановил съда, да отидат и искат съда да им осигури по комфортни условия за лежане и заплащане! Това не е спа център! Това е затвор!

4

в затвора всичко

преди 7 месеца

е по турски и марокански тертип . 8 души с кофа, самоубийства, насилие . Да дадат 30 милйона и да сложат хората или в стари казарми, или да построят къщи . градина е 8 милйона . бюджет има , а сега служителите са депресирани . дисциплина и проверки има - да няма избягали и наркотици. щом не са доволни има синдикат , могат да правят стачка.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Министър на правосъдието в момента няма, има узурпатор сложен от американското посолство, кога ще го разберете. Отидете и арестувайте чуждият гражданин Славов роден в СССР с британско гражданство станал техен агент. Колегите му ги търсят с Интерпол по случая с Нексо. Не може да става дума за министър, това е престъпник по всички закони и по конституцията, камо ли за правосъдие.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Русофилите се месят на всякъде де има протести.Тошко Африкански чака с повод и без повод да се хили кат....щом види недоволство.А къде бяха 12 години през криминалното управление на Слънцето

1

Анонимен

преди 7 месеца

Нека протестират ефективно, правителството на Денков е хванало в примка целия български народ!