48

до 46

преди 6 месеца

До Анонимен как не те е *** м да се сравняваш с Европа,там хората работят,плащат сметки,плащат данъци, а в българия мафията е народа дето нито работи,нито сметки и данъци плаща,никой не краде повече от народа,самазабрави се бълагрина от имане,не си знае парите,но всичките до стотинка крадени,една троха не е заработил с труд българина

47

Анонимен

преди 6 месеца

Който мрази алкохола е за затвор. Както беше казал някакъв велик човек по повод проверките по пътищата. "Наздраве шофьори, ние сме с вас". Важи и за пияниците

46

Плашите женските

преди 6 месеца

Женските гълбици няма да могат да се радват на хубавците алкохолици и пияндури . Няма вече кой да ги бие и да им насинява задниците и лицевите бузи .

45

Българин

преди 6 месеца

А виното и ракията които са традиционни за нашите земи, защо имат акциз?

44

Анонимен

преди 6 месеца

Кокорчо е вреден за икономиката

43

ХоХо

преди 6 месеца

хАссенчо не може да върже бюджета и му се е запалил за***никът. Още много акцизи иданъци ще се вдигнат ! Гласувайте за ПП и Дъй Бъ !

42

Анонимен

преди 6 месеца

Ее, не може да се сравняваме с Европа. В Еропа този въпрос е уреден, но там си нямат мафиотски структури, които да държат големите производства. А у нас си имаме. А малките производители им бъркат в джоба. И тъй като държавата принадлежи на мафиотските структури, те ще си правят каквото си искат, включително и да се преборят с конкуренцията чрез акцизи, закони и всякакви държавни инструменти. Тука е така. Не сме Европа.

41

Георги Илиев Митев

преди 6 месеца

Не секира , ами гелотина за вас алкохолиците и главно бираджиите . С вашите вандалски прояви и скандалджийки истории сте направо обществено опасни . Мястото ви е в затворите и психиатричните клиники .

40

нафърфорий

преди 6 месеца

Алоооууу..., Ококореноту Асан, кво стана с Еврозоната, ве? -)))

39

Анонимен

преди 6 месеца

До Kazuma, варите ракия в която остава метил, и не случайно се скапвате здравословно! Вече не сме преди 1989г., и по магазините може да се намери качествена ракия или друг алкохол (джин, уиски и пр.) на съвсем нормална цена! Ама ако продължавате с псевдо-патриотичните глупости, ще продължавате да живеете с по 15 - 20 години по-малко, от народите по белите страни

38

Kazuma

преди 6 месеца

Дори не им пука вече за нашето мнение. Тук варим в ракия в казани, научете сте да сте Българи господа Сглобка. Не струват 50 стотинки ***. Извинявайте но ние Българите не си заслужаваме държавата.

37

Славка

преди 6 месеца

Като добавим и донос - бонус от НАП и всичко в държавата ни си идва на мястото!И новородения,и малкия и среден бизнес отиват яко в на мулето в ногите!Хайде,наздраве!

36

масон

преди 6 месеца

Опасността идва от товаче при тайното варене на бира или на каквото и да е там да е се събират по повече от двама съзаклятници и процеса е продължителен , което дава възможност въпросните лица и субекти да философстват на политически теми докато текат физичните и химични процеси , което е деструктивно за новоутвърждаващата се система .

35

Анонимен

преди 6 месеца

Акция на колегите чрез блокада на квартал по квартал и претърсвания за следи от консумация на Крафт бира варене на домашен боб съдове със кисело зеле по мазетата ще сложат край на заплахата за монополистите .

34

Анонимен

преди 6 месеца

'' смърт за тях '' ...................................... България има един най-голям враг и това не е нито Русия, нито Америка ... това е българския посткомунистически селянин.

33

смърт за тях

преди 6 месеца

Тея дето си варят бира и после тайно я пият нощем сами на загасени лампи рушат устоите на съвременната демокрация и евроаттлантизъма. Трябва да бъдат третирани и съдени строго като конспиратори и руски агенти.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Веганите въздържатели да се освободят от здравни осигуровки, особено ако спортуват редовно!

31

Анонимен

преди 6 месеца

На месото, тестените изделия и захарта също трябва да се сложи акциз, защото са изключително вредни за здравето.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Акциз трябва да има или на всичко, или на нищо, иначе се изкривява пазара, генерира се корупция и организирана престъпност.

29

Ми тю бирата

преди 6 месеца

А на ошафа ,лютеницата ,туршията и крушеницата акциза кога ще го турнат? И да се намесят орди тайни агенти шпиони които да бродят и дебнат из кухните на престъпниците в тъмна доба.