70

Анонимен

преди 7 месеца

На 61-ви му е празна тенджерата, която ползва за глава, следващият много добре му го е казал.

69

Анонимен

преди 7 месеца

А значи Бг емигрантите сега се тълпят на аерогарата да бягат от лошият и беден живот при енгелизите. Тука ги чакат цветя и рози и охолен живот.:))

68

Анонимен

преди 7 месеца

Е зелените политики засегнаха и Англия, Тачър не искала ТЕЦ, сега са на вятърни мелници и панелки., колички електрички, скъпо е, лихвите и те са високи. Резултатът е виден. Англосаксите ще се справят по един или др начин, нооо др не..

67

Анонимен

преди 7 месеца

Да не са излизали от ЕС. Кой им е крив. Е пак не могат да стигнат Раша по беднотия. Има да и дишат праха. Москва не е Раша.

66

bl

преди 7 месеца

Е ние все пак се интересуваме от това дали си струва българите да живеят във Великобритания.Над 50000 годишно се облага с 50% данък. Над 100000 става още по-брутално. Например при годишна заплата от 1500000GBP след данъците в България човек би получил 10000 чисто на месец. Във Великобритания, поради по-високите данъци, чистата заплата едва стига до 7000. Това са 3000GBP ( над 6000 лева) разлика на месец. При положение че на много фирми не им пука къде е служителя, си струва да се замисли човек.

65

Жададык

преди 7 месеца

славаокраiне....алилуя....

64

Електрик

преди 7 месеца

Ами да вземат наш Про100 Киро - той ще им построи за 2 месеца ( преди зимата) няколко ел. централи на батерии.

63

НаблюдателЕН

преди 7 месеца

Да бе, днес гледам бул. "Дондуков" задръстен от тълпи англичани - клекнали по тротоарите и просят. Между тях доста лордове и херцози, принцове и...лорд Евгени Минчев накрая. Докъде стигна гордият Албион с индиец мин.-председател, кмет на Лондон - пакистанец.....скоро и краля си ще сменят с черен майм.уняк ,току-що слязъл от клона.

62

Анонимен

преди 7 месеца

Боли ме дедовия за Англия! Да потъват, хрантутници и ***, съсипали десетки държави и народи по света!

61

до 66

преди 7 месеца

Абе излез от панелката и тогава дрънкай...всеки който е теглил кредит за жилище у няма заплата от 40 000 паунда на година има проблем...какво ми смяташ британска заплата в левове...най глупавия наем в голям град е 1200 паунда имаш данък имот който е около 140 паунда на месец транспорт храна ток газ...а сега сметни колко ти остават...

60

Не мога да разбера

преди 7 месеца

В разрушена Украйна доларът е 37 гривни. В икономически просперираща Русия надхвърля 100 рубли.

59

Анонимен

преди 7 месеца

Не виждам проблем. Да дойдат тук, има много пустеещи къщи по селата. Ама много. И цели села без жители. Кво им пречи?

58

Анонимен

преди 7 месеца

Посланието е: Българи, не излизайте от Съюза, вижте какво може да сполети и вас!

57

Анонимен

преди 7 месеца

Отворете Теско, Алди, Sainsbury's и виж цените като в Германия, някои леко по високи от БГ но мин заплата е 3900лв- къде е драмата?!А сега отворете и фейсбук където българи организират даване на квартири под наем Лондон- двустаен обзаведен- средно 170 лири с включени сметки на седмица. След като сте отишли със семейството и работите и двамата какво толкова се случва.

56

Анонимен

преди 7 месеца

В заглавието пише Англия, а в статичта се говори за ВБ. Да разбираме, че най-рекордно е поскъпването в Англия, доскто в Уелз, Шотландия и Сев.Ирландия е по-малко рекордно. Или под Англия се има предвид Великобритания, както често ние в България наричаме ВБ.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Радвам се честно казано.Нали Найджъл Фарадж чакаше милионите българи и румънци на летището в Лондон през 2016 когато махнаха рестрикциите.Щяхме да ходим там с милионите,най накрая никой не отиде.А Британия стана кенеf

54

Анонимен

преди 7 месеца

Някои от нас четат и британска преса и знаят, че положението там е катастрофално. Великобритания изживява най-жестоката си икономическа криза от векове, а политическата им система е изцяло импотентна и с рекордно нисък рейтинг. Заради недостиг на стоки и ръста на цените са започнали да заключват с вериги към рафтовете дори пакетите с хляб и прясното мляко.... Гърчовете на смъртния враг на България, причинил ни толкова много мъки, няма как да не ме радва!

53

Анонимен

преди 7 месеца

До 61Празна държава, физически и духовно.На теб обаче ти е празна кофата преди всичко и ти личи.

52

Анонимен

преди 7 месеца

Че в UK става по-зле е вярно, ама айде да не правим сравнение с БГ. Двете причини да няма такива статии за БГ е че първо, в БГ на никой не му пука за бездомните и второ пълно е с празни къщи и апартаменти на хора отишли да живеят в гадния запад. Празна държава, физически и духовно.

51

bl

преди 7 месеца

За нормален живот в Англия трябва около 50000 брутен годишен доход на глава от семейството. За да се мизерства няма значение - мизерията е еднаква навсякъде.