220

Анонимен

преди 7 месеца

Този пишман министър, за който гласуваха ГЕРБ и ДПС, ПРОДАДЕ България! И не забравяйте, че той действа не като министър на РБ, а като представител на ВСУ в България! Боце, Пеевски, имате ли ум да гласувате за разоръжаването на своята държава!

219

Анонимен

преди 7 месеца

Рано днес 7.10.2023, след 50 години сравнително не съвсем ненормално поведение, палестинската секта Хамаз навлезе в процедура на РИТУАЛНО САМОУБИЙСТВО ! Бедните, те не знаят какво правят ! Не че някога са знаели...

218

Анонимен

преди 7 месеца

Русофилите викат Русия да ги освободи от Европейския Съюз. Ако дойде, ще ги прати на фронта в Европа, както през 1944 1945 и през 1968 !!!!!!!!!!!

217

България утре

преди 7 месеца

Когато законите защитават частната собственост и семейното предприемачество, а бандитите работят в затворите, за да си плащат издръжката, ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРИКАЗВАМЕ ЗА ПРОМЯНА ! ПРИ СЕГАШНИЯ БАНДИТИЗЪМ КАКВОТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ, ИДВАТ БАНДИТИ И ГО ОГРАБВАТ БЕЗНАКАЗАНО, ЗАЩОТО ПОДКУПВАТ КЪДЕ ЛИ НЕ ! БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ НА ЗАПАД, КЪДЕТО ИМА ПОЛИЦИЯ, СЪД И ЗАТВОРИ ЗА БАНДИТИТЕ ! В УЧИЛИЩЕ ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА НАУЧАТ, ЧЕ НИСКА ПРЕСТЪПНОСТ ОЗНАЧАВА БОГАТ НАРОД !

216

Магарев

преди 7 месеца

Ако ни каже на вън пече хубаво е,по-добре не излизайте!

215

Анонимен

преди 7 месеца

Тагаренко дали е пял песни на Вили Кавалджиев на микрофона на Зеленски? Как мислите?

214

Анонимен

преди 7 месеца

София се вдига на протест срещу безобразното презастрояване! Срещу подкупните общинари

213

ББ

преди 7 месеца

Всякакъв друг, но не и български министър.

212

Анонимен

преди 7 месеца

те и от преди войната вече 34г.след освобождението работят за раша.

211

Верващ

преди 7 месеца

Тагарев: Малка е бройката ракети, които даваме на Украйна .... но за сметка на това е засекретена.

210

Анонимен

преди 7 месеца

Само едно не мога да разбера. Защо наричате Путин джудже. Зеленски тогава какъв е, като е по-нисък от Путин. Палечко ли, микрон ли или гном да го наричаме.

209

Мозък в болничен

преди 7 месеца

Ачкайте в гащите, копейки

208

Б.Бонев за Тагарев

преди 7 месеца

"Пълно куку.Прокуратурата съобщава, че ДАНС не са посочили конкретни престъпления на свещениците, това плямпало започна да съчинява подготовка за въоръжено въстание.И му се привижда "Червения Поп Андрей". С руско гражданство.Пък миньорите да отидели в армията, щом се притесняват за работата си.А не може ли ти да отидеш да копаеш в мината,некадърник смотан.Ще ти посочат точната дупка за копаене.Поне веднаж в живота си да изкараш парите си честно, а не в служба на чужда държава.

207

Зъл ветеринар

преди 7 месеца

До анализатор> ...ще си умре в затвора.Защото присъдата му ще бъде много голяма.И защо му трябва на народа да го хрантути до живот - по-добре да бъде изправен до стената по бързата процедура.

206

Путин.

преди 7 месеца

До. 213. Ти. Си. Със. Болен. Мозък. Пиеси. Редовно. Хапчетата. Ауф. Видерзеин

205

ГжегошБженчешчикевич

преди 7 месеца

тагарефф, знаеш си!

204

!!!!!!!!

преди 7 месеца

ТАГАРЕВ НЕ СЕ ОБЕСНЯВАЙ НА ПУТИНИСТИТЕ -ТЕ СА АЛТ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА И ЩЕ БЪДАТ ЗАБРАВЕНИ !!!!!

203

Анонимен

преди 7 месеца

Този е болен човек, също като Киро и Асен ръси само глупости, ОСТАВКА!

202

ХАКЕРА

преди 7 месеца

Незабавна оставка

201

Анонимен

преди 7 месеца

"Тагарев: Малко са бройките ракети, които даваме на Украйна" - НАПРАВО ДАЙ ЦЯЛОТО ЗНАРЕЖЕНИЕ КОЕТО Е НАЛИЧНО И ПОСЛЕ ГОЛИ ПУШКИ ТУКА. НАТО НЯМА ДА ДОЙДЕ ДА НИ ЗАЩИТИ КАТО НИЕ НЯМАМЕ НИКАКВО ОРЪЖИЕ ЗА ВЪЗСПИРАНЕ. НИКОЙ ЧЛЕН НА ЕС НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ТАКАВА ГЛУПОСТ КАТО ТАГАРЕВ + "Скопения лъв" ПАСИТО. ЧУЖДА АРМИЯ ДА ХРАНИМ!