83

Мунчо

преди 7 месеца

А бе да не са 260 000. 26 000 малко ми се видят.

82

July

преди 7 месеца

Аз познавам няколко, които се крият тук, в нашия град. Може и те да са в списъка.

81

Анонимен

преди 7 месеца

Ми то изгорените в немските крематориуми кой ги брои. Може би никой. Кой плаща обезщетения на семействата им. Просто има такъв въпрос.

80

Анонимен

преди 7 месеца

Samo tolkova malko tyrste gi v Evropa tam sa miloini

79

Анонимен

преди 7 месеца

Залужни къде е ?

78

Анонимен

преди 7 месеца

20 МИЛИОНА укропа вече изчезнаха от укропия, тей като гледам Зелю ще е президента, който смали укропите наполовина

77

Анонимен

преди 7 месеца

Над 26 000 украинци се водят за изчезнали след нахлуването на Русия ж... и всичките се водели годни за военна служба ... Ахахаххаа. НЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ . Търсете ги на Слънчака . В някой хотел на първа линия до морето. Сгушили се зад полите на жените си.

76

До Анонимен 85

преди 7 месеца

Не си прави илюзии! Независимо как ще приключи тази война, върху историята на Русия и Путин ще тегне (НОВО) огромно срамно петно поне още 10 години, и докато режимът в Кремъл не бъде сменен драстично, санкциите и негативното отношение на хората към тази страна ще продължат, защото ....ти не можеш да си на страната на един насилник, само защото е силен. За момента!

75

Анонимен

преди 7 месеца

....Според някои изследвания почти 4000 плавателни съда возят храна от Ирландия към пристанищата на Бристол, Глазгоу, Ливърпул и Лондон през 1847 г., докато 400 000 мъже, жени и деца умират от глад и свързаните с него болести. Сред изнасяните стоки са грах, боб, лук, зайци, сьомга, миди, херинга, сланина, мед, eзuцu, кожи, дрехи, обувки, caпyH, лепило и семена.

74

Анонимен

преди 7 месеца

Голодоморът в СССР е причинен от санкциите на Запада които са наложили разплащане само в злато от страна на СССР!!!Но много преди това Англичаните са го Патентовали !?!?!?Големият глад (на ирландски: an Gorta Mor) е период на масов глад и болести в Ирландия между 1845 и 1849 г., довели до емиграция от страната.Записите сочат, че ирландски земи изнасят храна дори по време на най-тежките години на глада. През целия период на глада Ирландия изнася огромни количество храна.....

73

Анонимен

преди 7 месеца

Какво търпение има Путин и съвсем скоро когато се промени всичко нашите евро-атлантици ще трябва да сменят посолството но дали ще бъдат приети. Снощи в Редактед :Сателитни снимки показват и те никога не лъжат.:В Украйна предстои нещо голямо. Предстои ли Путин да започне предзимна офанзива сега, когато Украйна е изчерпала всичките си ресурси? Логистичните знаци показват новопостроени железопътни линии и големи движения на войски от руската страна. Също така множество доклади през последните 48 часа показват увеличен брой млади украински мъже, които се надпреварват да избягат от Украйна.

72

Анонимен

преди 7 месеца

Никой не споменава за доставката на 200 мобилни крематориума от Германия.Убитите ги горят директно на фронта и после ги водят безследно изчезнали за да не плащат обезщетения на семействата им.

71

още нещо

преди 7 месеца

Русия изби през 1933 над 7 милиона украинци та сега какво са на нея 20-30 хилади души

70

Жалко

преди 7 месеца

Американците затриха поредната държава-жалко за хората, но всички това ни чака, ако търпим бай дъно и вампирите около него

69

Б у л г а р и с тан

преди 7 месеца

Ушеф пак ревна за пари.До кога като данъкоплатци в тази ши бана държава ще издържаме ковунисти ушеви ДС милионери с куфарчета?!

68

Байдън

преди 7 месеца

Има нещо гнило в добрия стар ***

67

Робокоп

преди 7 месеца

Има ли по *** народ от българския аз не се сещам!!!

66

С Майбах

преди 7 месеца

Се измерва кражбата от народа.Джип Май Бах някой да си купи а такива има това означава че човека е сериозен болшевишки потомствен грабител а вие работете за минималната

65

В Ромъния е

преди 7 месеца

По добре от БГто.Тука най ниско квалификациратите са шефове на фирми.

64

ха ха ха

преди 7 месеца

До Българин