11

Ю

преди 7 месеца

3 го каза най-точно, браво

10

Анонимен

преди 7 месеца

Прави това, което всеки един от нас прави самостоятелно за себе си, малко или много от известно време. Но той го прави публично.

9

Do 5

преди 7 месеца

Всъщност Мъск спря Интернета на Украина защото Пентагона спря да му плаща.След като възстановиха плащането тои пусна Интернета отново. Просто бизнесс нищо общо с политиката.

8

Анонимен

преди 7 месеца

До До Анонимен 5 Със служители но Гомпром не разговарям.

7

До Анонимен 5

преди 7 месеца

лично си присъствал на разговора на путло и мъск и сега ни свждаш фактите. едва ли произвждаш нещо повече от коментари и кафява субстанция, адаваш оценки на един от най-богатите хора в света. поправка - на двама от най-богатите :-)

6

Virtuozzo

преди 7 месеца

Мъск почва да ме кефи !

5

Анонимен

преди 7 месеца

Мъск се забърка с търсения за отвличане на деца Путин като след разговор с него прекъсна Старлинк за Украйна точно в момента когато десетки украински водни дронове нахлуваха в руската военна база в Севастопол. Така руския флот се спаси от погром. И тъй-като Пентагона плаща на Мъск за интернета на Украйна на въпроса защо е прекъснал интернета Мъск отговори че Путин заплашил че ще започне ядрена война ако украинците му потопят флота. Та ето това е господин Мъск, един обикновен продажник.

4

Граматик

преди 7 месеца

Ей, не мога и не мога да ви науча, че малкото име на Мъск на български се изписва и произнася ИлЪн!

3

До 1

преди 7 месеца

Мъск работи с държавни пари и държавни поръчки. На практика правителството на САЩ го назначи за милиардер и фронтмен на няколко държавни компании. Заигравката с туитър е просто схема за отвличане на вниманието и за трупане на допълнител имидж към фалшивата персона на супергерой и любимец на онеправданите маси. Зад всичко стоят кукловодите, а наивниците си вярват че Мъск има състояние от 252 милиарда. Същата схема като други. Гейтс, Безос и др. назначени милиардери.

2

Анонимен

преди 7 месеца

"уволни хиляди служители и си навлече критики, че е позволил на забранени теоретици на конспирацията и екстремисти да се върнат в платформата///След толкова уволнения не съм чукл да има блокажи на магистрали и едвали Мъск е суровакал всеки уволнен с по 150 хил. $

1

Майка Русия

преди 7 месеца

Бат Мъск ще се изнесе към майка Русия! Помнете ми думата. Много скоро на Запад ще стане опасно за него. Много взе да им мъри водите.