17

Анонимен

преди 7 месеца

Вносни балансиращи мощности означава да сме като индианци и африканци зависими от държави, които ще ни рекетират.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Отзад на меките части на картата!

15

Кокорчо:

преди 7 месеца

"Посолството иска територията свободна от команчи и ***! Все едно какво ще стане с тях! Важното е да развяваме знамето на прайда и да крещим Слава Кокаине и Зиг Хайл Зельоньй ФюрЪр! Иначе няма папу... А бедните да го д0хат!"

14

Браво , а така

преди 7 месеца

кажи и някой ще чуе . Обясненията че има война и навсякъде е скъпо , са неверни . Как да строиш 2 нови реактора и 8 нови ръкава на метрото , като има дупки за запълване и проблеми за решаване . Като ромите ставаме . Интегрират ни да влезе бг в шенген от 40 години . Няма пари за едни работи, а има за други . Нека си стачкуват , да махнат денкооуу . Друг ще дойде .

13

Индустрия в България

преди 7 месеца

Че кой ще работи в тази индустрия? То няма хора , които да могат нещо да работят. Само празни приказки и лакърдии

12

Анонимен

преди 7 месеца

в германия вече разработиха новите мини и даже разрушиха рожденния град на шумахер - заради рудника- а тук разни дрогирани краварски слуги ми говорят за веита- ами *** виж дали тока от веитата е достатъчен като те имат северно море дето и през лятото духа лют вятър

11

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 19- БЯХМЕ ВКАРАНИ УМИШЛЕНО В ТОЯ ПЪТ- ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ ОТ ОБЩИ ТРЯБВАШЕ ДА СТАНАТ НА ОЛИГАРСИ НА КРЕМЪЛ, КОИТО БЯХА ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ФАЛШИФИ ДИПЛОМИ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ- НА БОЖКОВ ДВЕ СА МАЛКО- МОЛЯ ВИ ИЗМИСЛЕТЕ МУ ОЩЕ ЕДНО- ЧЕ КАТО ПРОГОВОРИ СИ ЛИЧИ КЪФ ИНТЕЛЕКТ ОТ ДВЕ ВИШИ Е....ТА ТИЯ ГЕНИИ С МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ТРЯБВА ДА СВАЛЯТ И ПОСТАВЯТ УДОБНИ НА КРЕМЪЛ ПРАВИТЕЛСТВА- НА ГЛЕЙ ЧЕРВЕНИТЕ КАК БАЛТАВЯТ- ЕВРОПА Е КОФТИ ДАВАЙТЕ РАЗРУХА И СЛЕД РАЗРУХАТА ЧЕРВЕИ НЕ ЕВРАЗИЯ И БРИКС

10

до Българина

преди 7 месеца

35 или 135 ГВ, слънцето след 17.30 до 6.30 ток не прай....

9

Анонимен

преди 7 месеца

До Българин 16 __ ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ 3500 КВКМ ОБЛИЦОВАНИ С ПАНЕЛИ НА ЦЕНА 3500 МИЛИАРДА ЕВРО БЕЗ СЪПЪТСТВАЩАТА ИНФРАСТРУКТУРА, КОЯТО Е 2-3 ПЪТИ ПО СКЪПА...

8

Анонимен

преди 7 месеца

ЕС и България вървят бързо по пътя, който вече изминахме в края на 80-те. Разточителни разходи без никакъв ефект. Ще се окажат затънали в незавършени проекти, много от тях фиктивни, без работеща икономика, с много задължения.

7

Анонимен

преди 7 месеца

НА СЕДМАТА ПЪТЕЧКА СЛЕД ТРЕТОТО ДЪРВО В ДЯСНО...

6

Българин

преди 7 месеца

В България само за ВЕИ-та има подадени заявки за ...35 Гигавата !!! Какви ядрени централи , какви пет лева! Този още стои сапунисан ,и чака да дойдат да ни освободят, като Запорожката АЕЦ ! Увредени возъци ! Мисля ,че трябва да ги откарат в музея на социализЪмъ, заедно с ***!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Нелигитимно правителство, затова се преместиха и в партиния дом, щото ще е опасно на паветата

4

Анонимен

преди 7 месеца

Добро утро, копейки! Поредна безсънна нощ, а?

3

Анонимен

преди 7 месеца

Това са златните кокошки на България, подарени на българския народ от СССР, а ние днес ги ликвидираме и се самоубиваме. Енергетиката е основен стратегически отрасъл. Без независима и самодостатъчна енергетика, няма свободна и независима държава.

2

Българин

преди 7 месеца

Комунистът си е комунист! На сън да го пипнеш, ще те излъже и изманипулира! Що не кажете,кой ги купи тези излишни реактори ,да стоят като паметник? Или пак ще излъже,че някой ще даде 15 милиарда евро,и ще ни продава "евтин" ток! Шест години имаше Овчаров, защо не почна да го строи? Щото друг да плаща сметката!

1

Анонимен

преди 7 месеца

Остава ли индустрия на европейската индустриална карта? Или ставаме свидетели на системна криза?