32

Анонимен

преди 8 месеца

Защо някой не обясни принципът на действие на мелниците и панелките и начинът им на работа, какви консумативи ползват, зависимост от време и т.н . Също вреда за околната среда. Има доста материал и то американски за *екологичните*мелници и панелки.

31

Fena

преди 8 месеца

Сключването на 30 годишни договори за изкупуване за 700 лева за мегават сигурно не е "държавна помощ". А сметките за свързване защо да се плащат от ЕРП? А защо ВЕИ не сключват договори за заместване докато не работят? Все привилегии за едните и наказания за другите! А после - на пазарен принцип щял да остане по-добрия? Къде е пазарния принцип? Едните плащат глоби, а на другите им се спестяват даже технологичните разходи.

30

Анонимен

преди 8 месеца

А колко плаща България на американските централи? Явно го е срам да каже.

29

Лъжете мижитурки

преди 8 месеца

Токът от въглища е много по евтин и надежден от солари и вятърни турбини. По непазарен начин за да го оскъпят Гейсъюза въвежда борса за въглеродни емисии, целта е да стане по скъп от ВЕИта. Освен това въглищата са местен и независим от външни фактори ресурс. Не зависят от слънцето, вятъра и водата, което ги прави надежден източник на енергия. Опитват се да ви лъжат и манипулират за да не подкрепите протестите на енергетици и миньори. Искат да разпределят около 3,5 милиарда лева на техни фирми.

28

Този е

преди 8 месеца

. . . бившият зам.-външен министър Милен Керемедчиев . . и за външен министър не става! Какво разбира този kpeтенoид от физика или енергетика? Освен това да не се бръснеш не е cool style, а в този случай при него просто нечистоплътност! Тъй, че who cares!

27

Анонимен

преди 8 месеца

до 27, я при една студена зима ,под -5 ,- 10 градуса да те видим на тези фотоволтаици какво правиш и дали ти е достатъчен аеца,ама от продажници които искат само да рушат

26

Анонимен

преди 8 месеца

до "европееца" :)) какво ти е европейското бе,че те командват брюкселските зелки и се чува само-това не ви трябва,това събирало прах-дайте го,реактори -дайте ги,закривай аец,закривай тецове,закривай,закривай...

25

АЕЦ е достатъчен

преди 8 месеца

Да правят мрежа капиталистите. Да помогне и бюджета .

24

Анонимен

преди 8 месеца

Според вас , човек може ли да има вяра на варненски гагауз,уредил цялата си рода в пощите,да точат кинти,а самият той си продал фирмата с големи данъчни задължения на албанци. Шмекер опасен ей.

23

Европеец

преди 8 месеца

До излизане от ЕС. Не знам глу.пав ли си или тъn. И какво ще стане като излезем бе, шушляк? Ако досега бяхме последни в Европа, ще станем последни в Африка. Баси какви ка пу ти има.

22

Изнервен

преди 8 месеца

Този Керемедчиев да му купят един хеликоптер и да прелита от телевизия в телевизия, и от предаване в предаване. Не знам дали изобщо се прибира вкъщи, но как не му омръзна да обикаля студията. То всичко си има някаква мярка.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Три дни да се направи стачка в тецовете, за да видим дали Керемедчиев лъже като бхаратец. Обясняват му, че евтин, скъм - токът е нужен за баланса. Само работещи в системата енергетици да се изказват, но не шефовете от партиите, а оперативните шефове. Всякакви лудди неграмотници обикалят медиите, че даже сме им даали да управляват.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Керемдчиев да си купува ток само от панелите. Да му спират тока от 16 часа и зимата. Големи тарикати и либертарианци на чужд гръб. Ще има ток по обед Керемедчиев, ако има късмет.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Абе, закрийте Топлофикация-София. Десните пазарници защо все искат от държавата и не плащат газа. Защото софиянци живеят при комунизъм, а си мислят, че живеят добре, защото било пазарна икономика. Вили Лилков хленчи за 800 милиона лева за Топлофикация-София. Софиянци са свикнали държавата да ги храни, както са хранили римляните бедняци, а са скубели от провинцията.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Правоверните не могат да кажак "гък" и клепат с уши. По им е лесно да се пуйчат на Русия.

17

Анонимен

преди 8 месеца

За да станем капиталисти трябваше д аразрушим всичко, за да влезем в ЕС трябваше да махнем реакторите, сега явно за Шенгеня трябва да доунищожим всичко останало. Не знам кво е това светло бъдеще което ни чака но непрекъснато изискванията за него са против нас.

16

Затова , само подск

преди 8 месеца

ъпва тока. Първо беше микса, после за бизнеса на свободния пазар . Лъжата за петрол и газ и сметките . Слепите проглеждат .

15

Анонимен

преди 8 месеца

Кво стана с АЕЦ "Белене" ? Не ни трябва нали ?

14

Анонимен

преди 8 месеца

Ама го имаме като изградена производственност! Къде е " зелената енергия"? Къде са новите мощности на " новите демократи" след 1989 г? А референдума помниш ли мазнико? Когато МутроКомуниста каза,че имаме " мощности" за 30 г напред? И че нови Не са ни нужни? И после същият каза,че България трябва да помисли за нови мощности???! Затворят ли само 1 блок от АЕЦ Козлодуй и увяхваме !!!

13

Анонимен

преди 8 месеца

До 999. Каква екология, само производството на маттериалите за тях колко замърява никой не иска да споменава че не излизат сметките...