32

Te Ruki

преди 7 месеца

Само мен ли ме изненадва факта, че са от Мароко. Първо там няма война и няма голяма емигрантска вълна от там. Второ всички от Мароко емигрират в Испания(почти на 100%), Франция, че дори и Италия, Португалия, но не и в тази част на Европа. Какво търсят точно в Павликени??????

31

Санди

преди 7 месеца

Върнете границата с Турция, както преди 1989 г. Пиле няма да прехвръкне! Какво се правим на безгрижни европейци?

30

Анонимен

преди 7 месеца

До Ами Няма такава дума "мигрант".... това показва пр0стотията завладяла тази държава. В официални новини да пишат "мигрант"....Дъното на България!

29

Хаха

преди 7 месеца

И още ще дойдат :)))

28

оФ4ар

преди 7 месеца

Прекрасно, и като не можеш и нямаш право да ползваш оръжие можеш да си ги гледаш като домашни любимци .... :D

27

Елементарно Уотсън

преди 7 месеца

Отивали са да посетят музея на Тодор Живков. Нали миналата година му направиха музей в Дъскот :)

26

Анонимен

преди 7 месеца

Бродят из градините? Ако са мераклии да копат, нека да дойдат, има декари, има и мотики, работна ръка няма. Само да не се окаже, че бродят из чуждите градини с цел единствено да берат? Такива берачи си имаме мнооого, внсни не са ни нужни.

25

Ами

преди 7 месеца

Минават границата защото са "мигранти". Преди, като бяха "диверсанти", защо не минаваха?

24

Анонимен

преди 7 месеца

12 марокански бежанци ?????? марокански бежанци ??? марокански ???

23

Анонимен

преди 7 месеца

Това са престъпни елементи нарушили държавна граница! И да се броят за такива! И ДА СЕ НАКАЗВАТ КАТО ТАКИВА! Преди 35 год да кихнеш со браздата и куршум. Сега ги ловат на жълтите павета и то ако случайно ги уцелят.

22

от мен

преди 7 месеца

абе какви мигранти бе,всички почнахте да ги наричате така,стрелба на месо и това е.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Е как? Нали самопровъзгласилия се академик каза колко добре пазим границите си. Не не това в невъзможно. Тия не са мароканци, наши сиани са си, повече им е пийньето и са проговорили арабски. Няма как да са минали тази пазена граница. Винету е виновен за оградата, сега нищо не може да мине от там щото се пази от много хора дето им се плаща от вашите пари

20

Анонимен

преди 7 месеца

Тия и световно им дадоха след няколко години, какво дирят тука?

19

Анонимен

преди 7 месеца

Транзитирай към Франция и Германия. Там ги канеха.

18

Анонимен

преди 7 месеца

До 23, през гибралтар може и да минат, но веднага ще ги върнат, освен ако не са малолетни. Тези са мъже, не деца. Полет мароко до истанбул вземат Безвизово като туристи идат. Не отдавна Една мароканка в самолет по тази линия, инсценира родилни болки да спрат в барселона и десетки мароканци от самолета се разбягаха като хле бар ки. Там се множат в геометрична прогресия и снасят ли снасят нови пи теци. И после всичките искат я франция, я белгия, я германистан

17

Анонимен

преди 7 месеца

Тази жена усещам как след време ще четем черни хроника че е играла шах с 10 малки негърчетаа.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Само за Шенгенската зона са мароканските "гости". Имам гости от Павликени. Хубави хора...Фондация Конрад и фондация америка и отворено общество ви казват - сменяйте чипа и гена. Българите са излишни на тази територия. Центровете скоро ще са предградия и гета после градове с мигрантски партии тип дпс. Стойте мирно и *** докато ви подменяме за да не ви гоним от евросъюза и да изпуснете промоцията от кауфланд.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Какви мароканци сънувате, бе!!! Вижте къде е Мароко на картата и тогава говорете! То бива неграмотност, ама вече е плашещо! Няма да мине директно през Гибралтар, а ще си плува там през Средиземно море, а после ще си направи цяла екскурзия през Европа? Това село е що годе близо до северната ни граница. Тия или лъжат, или имат интелект на депутат. Т.е. НУЛА.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Да им дава кмета къща и да почват да копат в двора.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Мигрантите влизат в градините, а на мен от от даржава не от ЕС ми влизат в апартамента и палят свещи там. Спрте тези бандити, ве!! Ваведете контрола по всички границииии!!