9

Анонимен

преди 6 месеца

Ок

8

Тони

преди 6 месеца

Забравили сте завист, когато имаш повод за празнуване, и злорадство, когато нещо не е наред, подплатени с най-милия тон. Но очите, мимиките на лицето не лъжат:-)

7

Токсичен приятел ли?

преди 7 месеца

Така се държи с мъжа си всяка кифла, която се е омъжила по сметка за средностатистически нашенец от добро семейство. Тя е много под нивото му, но е успяла да му роди едно дете и така го манипулира. За нея съпругът е само една дойна крава. Никой не я е учил, че трябва да го разбира, сама пък хич не се сеща за това. Все е недоволна от него, защото си е въобразила, че заслужава мъж, който много превъзхожда съпруга й. Затова все го коментира и клюкари пред родата и пред себеподобните си приятелки.

6

Анонимен

преди 7 месеца

В родното място!

5

Анонимен

преди 7 месеца

в днешно време рядко се среща истинско приятелство, най-малкото не можеш да бъдеш приятел на някого, ако не прекарвате време заедно и не правите разни неща заедно, но с повечето дори разговор, хората стават все по-скучни, все по-повърхностни, един безинтересен човек също може да използва другите, за да си уплътнява времето и да се почувства по-значим в компанията на някой, който е интересен

4

Анонимен

преди 7 месеца

До 4За мусака.

3

До 1

преди 7 месеца

Е то за какво друго един мъж ще търси жена освен за кекс?

2

Анонимен

преди 7 месеца

Приятни сънища!

1

100% Бай Ганьо

преди 7 месеца

Търсите само да правите кекс.През другото време излиза с приятели