193

Анонимен

преди 7 месеца

Денков! Ти си пътник! Подавайноставкани БЯГАЙ, че не се трае грозната ти мусура на телевизора.

192

Анонимен

преди 7 месеца

вече сте подписали заличаването на ТЕЦ-овете...не лъжете!

191

а така

преди 7 месеца

макеняй всичко - за ко с тез Тецове. Трябва да сме еко и зелено ориентирани.... пък ако ще да мрем.

190

СМЕХ....

преди 7 месеца

КОЛКОТО И ДА РЕВЕТЕ--- ПРИМИТИ ВИ ТЕ НЯМАТ БЪДЕЩЕ!!!!!КИМУРА ВЕЧЕ УМИРА!!!!

189

ОТЛИЧНО ДЕНКОВ

преди 7 месеца

БРАВО НА ТЕБ И ПЕЕВСКИ!БЪЛГАРИТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ДЪРЖАВНИЦИ, А НЕ ОТ ПРОСТАЦИ И НЕКАДЪРНИ НЕГОДНИЦИ С ГОЛЕМИ УСТА И ДЕБЕЛИ ГЗОВЕ

188

Точно Казано

преди 7 месеца

Ние затворихме всички производствени мощности тия от Брюксел продължават да ни унижават...Имаме 10 ТЕЦ-а и нито едно сериозно предприятие а тия лицемери само повтарят "Затваряй, мама ви Българска" Накрая ще живуркаме в резервати с помощи от Брюксел докато ЛГБТ-*** и тъмноКафевиАфро-Европейци ни завземат! До там ни докара управлението на псевдоДемократите от ГЕРБ,ДБППЛГБТ++

187

АнтиЛГБТнатовец

преди 7 месеца

ДенкОФФ и пасминатаЛГБТпродажници от ГРОБ-Да,Хамерика и Подмяната приемат ултиматъм само от Урсулите и Послоството. Ние крадем и изпълняваме всяка Брюкселска прищявка а те не ни закачат - това е сделката на бандатаНационални Предатели!!! Съсела ДенкОФФ е само една безгръбначна маша на Пеевски-Доган! Даваме и даряваме всичко, приемаме всичко, затваряме всичко само и само НеоЛибералната върхушка да продължава да краде!

186

Анонимен

преди 7 месеца

Затваряй! Закривай!

185

Анонимен

преди 7 месеца

Тия станаха за смях и за резил.Шиши ги върти на шиш.Меди вечер прави оперативките, сутрин Шиши се изказва, а Карадайъ мълчи като бит съединител.

184

Анонимен

преди 7 месеца

Рептиля прави това което може - плямпа неразбираеми тъпни на евро - атлантическо наречие. Евро ценности, устойчиво развитие , въглеродни отпечатъци и дъра - бъра.Хората искат конкретни мерки. Долу и оставка!

183

Анонимен

преди 7 месеца

Академичето взе да гълта вода - седи си скрит, а протестиращите преговарят с ДПС и ГЕРБ, даже не говорят с ПеПеДеБеЛГБТ+... а те се молят на медиите да дадат някое инервю, че да не си личи, че са кукли на конци

182

ВЪПРОС

преди 7 месеца

Президента Радев НЕ подкрепи АКАДЕМИК Денков , не е ли време да си подаде Оставка ?Само Пеевски му дава Инструкции какво да говори .

181

Анонимен

преди 7 месеца

БРАВО ДЕНКОВ, МАЧКАЙ МУТРАТА И НЕГОВИТЕ ЛАКЕИ!

180

Особняк

преди 7 месеца

Какви вредни емисий ги гонят тез умни политици.В Украйна е такова природно бедствие на замърсяване те тръгнали за три комина , че пушели.Смях но са повече вече от трима *** дето слушат Пеевски заради милиард и осемстотин милиона.

179

Анонимен

преди 7 месеца

БЕЗ ВРЪЗКА С ТЕМАТА ТУК ЕДИН ПОДРИВЧИК ПЛЯСКА РУСКА ПРОТИВОДЪРЖАВНА ПРОПАГАНДА. ЧЕ ТРИЕШ ЛИ, ИЛИ ДА СЪОБЩАВАМ? ПРИГОТВЯЙТЕ ДВАМАТА ПИБЖАМИТЕ И ВАЗЕЛИНА!

178

Анонимен

преди 7 месеца

Руските въздушно-космически сили унищожиха командния пункт на киевският наркокартел в село Александро-Калиново. Кадрите от мястото на удара показват кратер, останал след взрива в бункера, който Зеленски посети наскоро. Съобщава се, че под развалините са погребани до 50 зомбакнацистишена, включително офицери. Ранените са откарани спешно на полското летище Жешов.

177

2

преди 7 месеца

може да произвежда повече на ден от Запада, въпреки санкциите. "Президентът Путин се надява, че политическата подкрепа за Украйна ще продължи да намалява. А подкрепата се руши!", истеризират авторите на статията. Като пример дават Полша, с която все още има спорове за зърно. От самото начало Унгария не подкрепя особено Киев. В Словакия "проруският" политик Фицо спечели изборите и дори в САЩ има заплаха от промяна на курса от подкрепа на Украйна. Все повече държави декларират необходимостта от преговори.

176

1

преди 7 месеца

Bild панически пише за "големия провал" на Запада в Украйна. Рупорът на германската пропаганда пише в агония, че "всичко е загубено". В Украйна цари отчаяние, ситуацията е критична, на Запад са готови за преговори. "Най-голямата опасност е умората от военния конфликт.В същото време е абсолютно очевидно: ситуацията за Украйна стана не по-малко, а дори по-заплашителна! Контраофанзивата върви по-малко успешно, отколкото биха искали украинците и Западът. Броят на жертвите е изключително голям", пише вестникът. Няма оръжейна подкрепа от Запада в необходимия обем, а Русия може да произвежда повече н

175

Анонимен

преди 7 месеца

Заловен е един от диверсантите, които се опитаха да нападнат Крим. По време на разпит той разкри целите на диверсионна група, която се опита да влезе в Крим през нощта с моторна лодка и три джета. Затворникът заявил, че диверсантите трябвало да правят сценични снимки и видео на фона на украинското знаме, което носели със себе си. По-рано МО съобщи, че е спряло опит за проникване в Крим на десантна група на киевският наркокартел на път към нос Тарханкут.

174

ПИСНА МИ ЦЕНИТЕ ДА

преди 7 месеца

РАСТАТ...