35

Анонимен

преди 7 месеца

Омразата самоубива ! Насочете енергията си в нещо градивно, преди да се самоунищожите ! Образовайте се, съмнявайте се и проверявайте многократно всичко, което четете или чувате ! Няма абсолютна истина, има интереси и личен избор, който винаги се заплаща скъпо ! Чистата съвест е най скъпото нещо, затова светът е пълен с банкрутирали милиардери...

34

Анонимен

преди 7 месеца

Путин ако беше посетил Третяковската Галерия и се беше замислил над картината на Иля Репин ЗАПОРОЖЦИ ПИШАТ ПИСМО До СУЛТАНА, може би нямаше да нападне Крим, Донецк и Донбас през 2014 и Украйна през 2022. В писмото до султана запорожците написали: Ще ни покориш, когато седнеш с ГОЛгъзВЪРХУтаралеж !!!

33

Анонимен

преди 7 месеца

Пак медийни интриги!

32

Путларах

преди 7 месеца

Поредната пирожка в тигана на дявола!

31

Българин

преди 7 месеца

Някой има ли информация до къде стигна украинското контранастъпление? Наближават ли Крим?

30

Анонимен

преди 7 месеца

В момента артилерията работи активно и от двете страни. Възможно е киевската хунта да се опита спешно да коригира ситуацията, но засега спестява всички резерви, с които разполагат.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Съобщава се за мощна контраатака на РВС в участъка Работино-Върбовое. Зомбитата на киевският наркокартел изоставят значителен брой позиции северно от Новопрокоповка и се оттеглят на първоначалните си позиции. Срещу отстъпващият зомбакнацистишен активно действа артилерия, използват се авиобомби FAB-250/500 с модул за планиране и корекция. Загубите на зомбитата се увеличават допълнително поради големия брой цивилни автомобили в колоните. Зомбираната по натовски стандарт биомаса спря активни действия в района на Вербовое. В момента артилерията работи активно и от двете страни. Възможно е киевскат

28

до оня

преди 7 месеца

а знаеш ли колко частни групировки използваха САЩ във войните които водиха срещу различни народи?...ама янките водиха "демократични" войни, нали? малко им са свалените небостъргачи!

27

анонимен

преди 7 месеца

...мачкането на измислената украйна продължава с нови сили....

26

Анонимен

преди 7 месеца

ай сега руски номера... каква поредна руска драма, драги зрители... кво ни бърка това нас?

25

Все пак

преди 7 месеца

е интересно и важно да се знае кой уби Пригожин?

24

1

преди 7 месеца

До Анонименте и във България са на почит повече от 30 години.

23

Анонимен

преди 7 месеца

21, тази глупотевина отново от института на ВикиНюлънд ли я научи?

22

Анонимен

преди 7 месеца

Какво е Фиджитъл? След 4 месеца руският град Казань ще събере представителите на повече от 100 страни, практикуващи Фиджитъл. Световно първенство ли ще проведе Русия?

21

до18-ти Да не влизам

преди 7 месеца

в теории на конспирациите, но Пригожин вече беше умирал поне веднъж в самолетна катастрофа и преди това. Съгласи се, че беше твърде удобно цялото ръководство на "Вагнер" да е в един самолет - нещо което не се е случвало преди това никога. Според мен, това беше способ да бъде "изпран" Вагнер, понеже негативния ПиАр покрай тях стана твърде шумен, а и ужким дразгите между Пригожин и МО на РФ. Според мен, всичко беше планирано на онази среща м-у Пригожин, Путин и командирите, след "преврата".

20

Анонимен

преди 7 месеца

Нали Путин щеше да затваря т.нар частни армии

19

Анонимен

преди 7 месеца

Престъпните групоривки са на почит в Русия.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Синчето и то ли ще се окаже предателче като Кадиров-син, чиито баща беше убит от Путин? Явно стокхолмския синдром в Рашистан е в някви чудовищни размери.

17

Анонимен

преди 7 месеца

На това му се вика "синовна обич" - Кремъл уби баща му, а той ходи да им се моли.

16

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 12....Много си прав. Германия трябва да съди Русия, че уронва името на великия композитор...... Да си кръстят армията "ТОЛСТОЙ " - той е по войните..