25

Анонимен

преди 7 месеца

Хахаха, тия са направо смешни. Апелирам да се махне забраната за тютюнопушене не само навън, но и в заведенията и на работното място. Който не му изнася, да се изнася. Това е дискриминация срещу пушачите.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Тая баба е такъв спец по ел цигарите, трагедия направо. На някои хора им пречело специфичния мирис на аерозола. Некъпани и смърдящи в транспорта и на обществени места може - електронни цигари не, пречели.

23

Нова Организация

преди 7 месеца

Аз съм организатор на нова коалиция за живот без пръдльовци и пръдли.Предлагам да се забрани пърде.не.то на обществени места защото никой не е длъжен да им диша вонята. По добре на тютюн отколкото на нейзмит г.ъ.з.

22

+

преди 7 месеца

Подлезите на метрото също са затворени помещения, но защо никой проверяващ не си мръдне пръста да наложи глоби на пушачите?

21

Y

преди 7 месеца

Искам и нещо друго да се забрани. В заведенията вътре не се пуши, или има отделна зала с вентилация за пушачи. ОК. Обаче ОТВЪН е пълна дискриминация. От съседните маси, където сядат пушачи, димът не се анихилира, ами всеки непушач е принуден да го диша. Остава варианта да се сяда вътре, но при хубаво време това не ми допада.

20

Анонимен

преди 7 месеца

ЕТОТОВА ->"Електронните цигари спадат към свързаните с тях, защото те нямат тютюн, но имат никотин." , СА ОГРОМНИ ГЛУПОСТИ !!! АЗ ГИ ОТКАЗАХ ПОРАДИ ПРОБЛЕМИ СЪС СЪРЦЕТО И Е-ЦИГАРИТЕ С ТЕЧНОСТ БЕЗ НИКОТИН , ДА , БЕЗ НИКОТИН БЯХА СРЕДСТВОТО ЗА ОТКАЗВАНЕТО !

19

Абе

преди 7 месеца

Най-масовият наркотик, но на никого не му прави впечатление вече. България е на второ място, ако не бъркам, по брой на пушачите. Доста доходоносен и мръсен бизнес. А цигарите се спират трудно, аз успях от втория път. Закачих се като ученичка и ми отне 15 години да осъзная, спра и т.н. Свръхбогати концерни-дилъри печелят от самоубиството на милионите пушачи по света. Ако пушачите се замислят, ще разберат колко лишено от логика е това, което си причиняват.

18

Пффф

преди 7 месеца

И от кога кремвиршите водят до пристрастяване? Като човек отказал цигарите от втория път трябва да кажа, че не е никак лесно. Та не знам защо намесваш кремвиршите. По-скоро консумацията на захар има общо, ако ще се правят такива сравнения.

17

Нане

преди 7 месеца

Забранете първо кренвиршите, те са по вредни и от тютюна... ===)))

16

наблюдател

преди 7 месеца

Всичката Мара фтасала, само ....ка си не вчесала. Харата *** като мухи от наркотици, тук някое печелбарско НПО напира за проект с държавни пари. За това пък от наркоманите пада бая печалба, нали бабо?

15

D

преди 7 месеца

Крайно време е да ги забранят. отивам на кино и ми се налага да търпя тази смръдня навсякъде около мен.

14

Обществено място

преди 7 месеца

не са ли и паркове и градини?

13

аз

преди 7 месеца

Добре де, хейтите бабата, ама и вие не сте много умни. Говорите за свободен избор, но колко ли може да е свободен зависимият човек? Закачили сте се на куката, купувате си отрова и с вредния си навик правите мноого богати едни хора. Същевременно лишавате вас и семействата си от други важни неща, щото има заможни, ама има и такива дето последните си пари за това дават. Пушите дори в колите, возейки децата си на задната седалка. И това го наричате свободен избор? Не сте свободни, уважаеми. Изобщо.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Вие първо забранете наркотиците тотално, защото смазват физически+психически и убиват хора, вижте в какво се превръщат хората, техните семейства и какви трагедии се разиграват!

11

Оффф

преди 7 месеца

Три емисии новини живот и остават, но тя така си осмисля последните дни живот. Да вгорчава живота на другите.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя грип за лична свобода чувал ли е, или си спомня комунизма? Щом не пречи и вреди на околните, е въпрос на личен избор. Както и дали се пристрастяваш или не. Ако ще си говорим за зависимости, то алкохола води до една от най-тежките. А пък зависимостта към захар и последващото затлъстяване е причина за най-много смъртни случаи в световен план. Да забраним и тях? Всичко? *** сдуханяците.

9

баба Пена

преди 7 месеца

Че кой нормален човек пуши и си пъха тези г-вна в устата и в белия дроб. Ако ги пушите защото е модерно - ами вече не е модерно, поне от 10тина години е вече така, или защото нямате какво да правите - ами чоплете семки, или от нерви, пак чоплете семки, близкайте бомбони. цигарите требе да се забранят от раз

8

Хах

преди 7 месеца

С никотина вредя само на мене си, бабишкер. Тя настоявала, *** коя си ти???

7

Йосарян

преди 7 месеца

Че те обикновените цигари забранени ли са? Пуши се навсякъде. А тези електронните смърдят още по-зле от нормалните.

6

Помня

преди 7 месеца

Не съм любител на соца , но тогава имаше много повече свобода. И от предприятието мажеше да си откраднеш , и незаконна къща на село да си построиш без план , и да я държиш неизмазана с десетилетия .