23

Анонимен

преди 7 месеца

енергЕтика, следователно енергЕтици

22

Анонимен

преди 7 месеца

Живеещи в района на ТЕЦ Марица Изток пишат,че според таблото на входа не се чуства работа с натовареност по мощноста на обурудването от край време,като уредите показвали с показатели за мощност колкото за вътрешно обслужване на обекта като защо ли като има такава заповед от 31.01.2020г,що сега ще възстановяват след близо 2 години,а през туй време въглеродните такси са плащани щом се е водил работещ ТЕЦ,а на работещите са им удържани заплатите за труд с работно време,което е по възможно с месеци.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Да, да се подаде ОСТАВКА е доста лесно! Изпълнявайте!

20

изпратени са планове

преди 7 месеца

но ще се обсъждат 2-3 месеца с ЕК, е за какво се опитвате да ги лъжете хората, след дъжд качулка, никой не трябва да ви изва на крака, предатели!

19

Анонимен

преди 7 месеца

Да напомним че този другар Рибарски е довчерашен служител на Дечо Колев - виден бизнесмен от Ст. Загора и спонсор на "Промяната", даже е баджанак с неговия син /двамата са женени за сестри/. Та неслучайно той беше спуснат за водач на листа в Ст.З., както не е случайно, че фирмата на Дечо Колев "Металик" се оказа в печелившия списък на фирми, които "печелят" от т.нар. справедлив преход , като "печели" 2 проекта , всеки за по 90 млн. лв. Честито на печелившите и на наивниците дето гласуваха за ПП

18

Сатир

преди 7 месеца

Mо думите му вече взетите решения на НС, които енергетиците настояват да се изпълнят, е "пореден пример, че трябва да взимаме изпълними решения". - Рибарски, студена тиха зима , държавата превърната в дискотека, кютека няма да ви се размине. Явно сте планирали Ваканцуване преди зимата на 2026г.

17

кой нормален дава

преди 7 месеца

на частника 36 заплати . по 200 милйона 3 олигарси и 8 *** всяка година прибирали . защо гледаме полша , а можем всичко да си правим - аец и фотоволтаици . да намаляват тока . откакто убиха чеха дето скача от хиликоптер да кара сновборд, само ги вдигат . служебния 3 пъти . все нямали .

16

Анонимен

преди 7 месеца

САМО ПП-ДБ РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ ДРУГИТЕ САМО ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ

15

Оставка!

преди 7 месеца

Съд и затвор,национален предателЮ!

14

Анонимен

преди 7 месеца

Не разбрахте ли,че тия не искат нито голямата сума накуп,нито разумни решения.Те искат оставка на кабинета,защото така им е наредено от "некоалиционния"партньор,чиито мръсни номера одавна ги знаем.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Когато те хванат в крака, гледаш като Рибарски на снимаката...

12

Анонимен

преди 7 месеца

ПАРТИЯТА ИЗМЯНА

11

Анонимен

преди 7 месеца

Рибарски ни взима за шаранчета.От цялата работа лично той ще се облажи.Ще хапне няколко милиончета,за да ходи на някой остров на риболов.

10

До 4

преди 7 месеца

Защото Полша навреме се е договорила за условията,а ние сме го проспали.

9

Анонимен

преди 7 месеца

ПРОДЪЖЛАВАМЕ ПРОМЯНАТА - ПАРТИЯ СЪСТАВЕНА ОТ СЛУЧАЙНИ МАРГИНАЛИ И ДЕЦАТА НА ДЪРЖАВНА СИУРНОСТ

8

Георги Илиев Митев

преди 7 месеца

Комунистите са некрофили . За тях и " децата на социализма " най-важното е нациите да намаляват или по-точно всички останали освен тях са направо за гроба . Думата преговори липсва от техния речник . Те са еднолично управляеми и послушници на техните партийни лидери . Похватите са им известни на всички : репресии , сплашване , заплашване , всякакви унижения , стимулиране на самоубийствата и вкарване по затворите на най-бедните без причина със съдействието на институциите, банките и мобилните опе

7

Анонимен

преди 7 месеца

Тези договори са подписани през 2017 ход.от лицето Бойко Методиев Борисов,но нито тогава,нито сега някой му търси сметка за това.Защо ли?Синдикатите да кажат,които бяха на хранилката на въпросния.

6

Анонимен

преди 7 месеца

ИЗМИКЯРСКИ

5

Анонимен

преди 7 месеца

Оправете правописната грешка в заглавието.

4

Нееелиии,

преди 7 месеца

Пише се енергЕтици, не енергИтици, макар че и двете думи са производни от думата "енергИя". Има и други подобни странности в нашия език - например, пише се "скулптУра" (за художествено произведение), но съдателят му се нарича "скулптОр".