79

Ломски

преди 7 месеца

ПП-ДБ искат навсякъде да намърдат свои хора.

78

Иванова

преди 7 месеца

Тия пак си въртят техните номерца и гледат да си ги прокарат нещата така, че да няма кой да реагира. Няколко месеца правиха какви ли не сувалки и какви ли не ги говориха по медиите и накрая си направиха промените така както им ги спуснаха отгоре олигарсите, които ги спонсорират.

77

Нина

преди 7 месеца

Тая коалиция е толкова дисфункционална...А пък съществуването на ДБ е още по-абсурдно - мини коалиция на неориентирани неудачници

76

Емо

преди 7 месеца

Само се правят за пред хората. А е ясно, че докладват в едно и също послство.

75

Васил

преди 7 месеца

Ако ПП-ДБ ще пипат службите, начело с техното "светило" Атанасов, горко ни!

74

Митко

преди 7 месеца

Пародия. Тези клоуни са за оскари

73

Ради

преди 7 месеца

Хармония за смях :)

72

Анонимен

преди 7 месеца

До 54. За минусчета плащат ли? Да ти нацвъкам още няколко

71

Анонимен

преди 7 месеца

НС,МС са политически институции с пропорционално представени разделени на партии в тях и изпратени в тез институции от обществото да водят законодателната и изпълнителната дейност осъществена от тях в името на обществото,това малко ли е им,че искат още,а не могат да се справят и се опитват чрез службите да замазват,че се оправни,да убеждават обществото,че са неоспорими,Президетска,Съдебна,Служби са деполитизирани институции как мажоритарно представени за контрол,защита на обществото от тях и др.

70

Анонимен

преди 7 месеца

В Словения спечели словенското Възраждане и казаха че ще свалят санкциите на евроатлантиците към Русия . Време е и ние да сме като Словения и да изберем Възраждане а не членуване за усвояване .

69

От дежурния доктор:

преди 7 месеца

До УКРАНЕ НА КОНТРА.. С 54 Мойто момче объркано, пак си успял да се измъкнеш покрай санитарите и вместо да си пишеш успокоителните, набарал си им компютъра... Виждам, че пак започна да пишеш глепоостите си, по характерния безумен начин. Веднага си ела в стаята, да ти дадем хапчетата, да не се налага да ти слагаме и усмирителната риза.

68

Анонимен

преди 7 месеца

Алоооо подмяната хората гладуват часни съдебни изпълнители им запорират заплати и пенсии щото парното е много евтино от евтината краварска газ. По времето на недоносения соц парното беше 12 лв на месец тока 1.5 ст за киловат бензин 70 ст за литър. При заплати от 350 лв. За младите ще кажа че като върнех десет шишета от олио магазинерката ми даваше вместо пари половинка хляб пет кремвиша от истинско месо и истински хляб с коричка и срединка а днешният е направен от трици.

67

Анонимен

преди 7 месеца

Гласувайте бе, гласувахте с 1 гърди съм пред всички които си загубиха времето да гласуват спестих си няколко часа от живота. Видяхте ли се какво избрахте?

66

Алексей Петров

преди 7 месеца

Този гелосан пуяк няма ли да ходи на разходка в Драгалевци ?

65

Пенсионер

преди 7 месеца

ОСТАВКА на корумпираното, продажно правителство!!!! Американски под --ло--- ги!!!

64

Анонимен

преди 7 месеца

Петков компетентен, Атанасов по-компетентен, Борисов най-компетентен хахахахахах

63

Анонимен

преди 7 месеца

В НеКоалицията това са НеСпорове между НеЛидери!

62

Анонимен

преди 7 месеца

Оставка! А след това прокуратурата да покаже на "партньорите" че в бг има работеща съдебна система!

61

Стефанов

преди 7 месеца

Нещо..няма да я бъде склобката..

60

Анонимен

преди 7 месеца

На тоя айдук промяната ни еа мамата. По времето на соца немаше гладни върнех в магазина десет шишета и имагазинерката ми даде кренвиши половин хлвб бира и суха паста. Наядех се като хората с истинско месо и истински хляб. А пък бирата каква беше бедна вие фантазията да си я представите такава бира никога няма да вкусите. Ще пиете менте бирата на мутрите от картофи щото хмела е скъп от него правеха бирата по бай тошово време сега я правят от обелките на картофите и от кюспе. Пълна трагедия.