7

Споко

преди 7 месеца

Баба ми казваше едно време: "-Ако искаш да разбереш кой какъв е и дали е читав - виж му децата"... Видиш ли добре възпитани деца, значи някой освен че е работил, вечер е разговарял с тях, писал е домашни, водил ги е със себе си на доста места... А не е пил с приятели и да ги гледат бавачки и баби....

6

Шоп

преди 7 месеца

Ще им казваш, баща ви се уреди на благо работно мЕсто, може да крадне милиони. Затова, "не бойте се деца, за утрешния ден"!

5

100% Бай Ганьо

преди 7 месеца

Отделяйте цялото време и внимание и умрeте от глад и студ.Кой ще работи ало стоя до него по цял ден?

4

Анонимен

преди 7 месеца

Никога не го сравнявайте с другите.Показвайте, че се радвате на успехите му.Ако правите забележки, знайте, че то всъщност копира вас.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Вдъхнете му увереност като го зашлевите с всичка сила по наглото, дребно, мишо лице! Ако продължава да е неуверено, подкарайте го с шутове, като преди това обуйте кубинки! Светът стана отвратителен в последните десетилетия и голяма част от причините са малките нагли копелдачета, които не си знаят мястото!

2

Itso

преди 7 месеца

Питайте Бекъм или Уди Алън

1

Анонимен

преди 7 месеца

Едно време ,бях на 11 г и се бях качил уж да карам трабанта на дядо ми. Ама толко си ми е бил акъла, та го бях забил в една стена и целия калник отпред се сви. После дедо като ме фана, бой, бой, такава увереност ми вдъхна, че никога повече след тва не се качих.