80

Анонимен

преди 7 месеца

Абе с други думи - украинските офицери свършиха.. сега ще пратят английски докато и те свършат

79

ШВЕЙЦАРЦИТЕ

преди 7 месеца

ОБУЧАВАТ ВОЕННИ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ! ТОВА Е БИЗНЕС ! ИРАНЦИ ОБУЧАВАТ РУСНАЦИ В РУСИЯ ! СТИГА СТЕ СПЕКУЛИРАЛИ, САМО ДВИЖИТЕ ВЪЗДУХА !

78

Анонимен

преди 7 месеца

Първо написах две добронамерени мнения за загрявка , после прегледах първата страничка. Прав е колегата дето не вярва на ричито и смята че лъже. Защото може би ще пращат войници но неофициално напълно в техния задколисен стил едно да говорят друго да вършат като наште и те.

77

Анонимен

преди 7 месеца

Англичаните не са лоши хора само дето са се хванали със САЩ от самото начало това им проблема. Прави сметка и ние може да изпаднеме като тях.

76

Анонимен

преди 7 месеца

Днеска в Търново имаше много англичани по главната улица. Те тука си живеят. В интерес на истината добре изглеждаха за разлика от индиеца.

75

Анонимен

преди 7 месеца

догодина като минат изборите в САЩ и Тръмп ви резне кранчето пак четири години ще има гладна кокошка просо сънува

74

Анонимен

преди 7 месеца

ама пращайте айде да ви видиме хахаха оня предубедения и заинтересования според европейското право съдия пък съди врага сди Доналд...

73

на инат

преди 7 месеца

Индия е със Русия,Риши Сунак - не.

72

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Тука има няколко рубладжии, които са готови да продадат Варненск и Бургасград на Россия, щото са големите патриоти.

71

до83

преди 7 месеца

Украинците не са за жалене ,защо допуснаха това ,което стана ,крекаха по цяла Европа срещу Русия !Малко им е !

70

тя

преди 7 месеца

Стига с тия украинци ,че както е тръгнало скоро няма да има хляб за европейците ,които им плащаха войната !

69

До 63

преди 7 месеца

Задължения, казваш... Британците са най-големите врагове на руснаците вече няколкостотин години. Никога не пропускаха да им навредят. И при все това не се намесват пряко в тази война. Защо ли? Защото не са *** и знаят, че няма как да спечелят. На всички страни им е изгодно да протачат нещата и да ограбват Украйна. Само украйнския народ страда.

68

Олимпий Панов

преди 7 месеца

Що така?да не се окажат и те като британските учени-фикция!

67

Анонимен

преди 7 месеца

Леле майко...тоя като го видя и британския флаг зад него,обезмисля цялата история на Британия!!6 века династии на силни крале,започващи с Ричард"Лъвското сърце" се обезмислят!!Управлява ги човек с тюрбан,само си е обръснал брадата на сикх!!Ако бях истински британец,потомък на хората покорили Шотландия/Уелс и т.н.-щях да рева всеки път,когато го видя!Света не е същия вече!!

66

Анонимен

преди 7 месеца

То пък и да пратите, руснаците ще си глътнат езика като видят вашите дебели наркомани и алкохолици. Направо ще ги озадачите омразните ви руснаци, както ги озадачихте с челънджърите.

65

Анонимен

преди 7 месеца

А,няма проблем ллилав,пратете и войници :) Те русите ви чакат с усмивка,както са загрели!Ама после "британските учени" да не се чудят защо ви потъва прокажения остров!Тя твойта е ясна,веднага ще избягаш в пакистан/чалмалан или там от където си...ама бозавите островитяни ще плачат на румънски :) Не знаят румънски?ЩЕ ГО НАУЧАТ...на косъм сте вече!

64

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя ще ги научи ингилизите да ядат ориза с ръце в шепи.Засега само украинци обучава...

63

Додо

преди 7 месеца

Реално, друго няма и какво да се очаква, когато си допуснал чужденци да управляват и да се разпореждат с държавата ти! Индиецът Риши Едикой си е готов да се бие с Путин до последна капка английска кръв, точно така, както и евреинът Зеленский е готов да пролее последнате капки както на украинската, така и на руската кръв! Потрес!

62

Анонимен

преди 7 месеца

Значи имат планове да пращат войски, но неофициално.

61

ХаХа 3пъти

преди 7 месеца

Също нямаме планове!!!Боксьорът Владимир Кличко в интервю за телевизия ZDF обясни защо не отива на фронта и не се присъединява към редиците на ВСУ. Спортистът не смята, че е необходимо да умре за страната."Не съм готов да умра за страната. Готов съм да живея за нея. По-трудно е от това да умреш", каза той