30

Анонимен

преди 7 месеца

Дотук впечатленията ми са, че синдикатите обслужват единствено комунистическото минало.

29

Сержант

преди 7 месеца

Ваня Григорова е кандидат за кмет на София от БСП, и е от синдикатите. Как вони на червени номерца.

28

сглобката

преди 7 месеца

хаха.............хубава дума...............та т.нар. сглобка ликвидира ядрената енергетика,продаде ядрени реактори на Украйна, сега остава да ликвидира и ТЕЦ-овете...............и това ще е края на БГ-енергетика .............и ще купувате скъп ток от АЕЦ-овете на Турция и Румъния!!!Добър вечер, селяни прости!!!

27

Stoedin

преди 7 месеца

Стачкувайте, но не пречете на другите да пътуват и да си вършат работата. В противен случай нямате никаква подкрепа от нас.

26

оставка

преди 7 месеца

на сглобката от ГЕРБ, ПП и ДПС................трите най-вредни партии за България.............и затвор - за национално предателство - на Денков и компания!!!!

25

Зозо

преди 7 месеца

В енергетиката комунизма не е мръднал. Имат пари, могат да бутнат сглробката. Познавам хора

24

Демократ

преди 7 месеца

До 23. Ха-ха-ха, увредените съветски мозъци са безвъзвратно увредени. И защо никой не иска социализЪм освен Северна Корея, Венецуела и Еритрея? Защо бе, шушляк?

23

Емигрант

преди 7 месеца

Какво означава ЕФЕКТИВНИ стачни действия бе глYпак ? Сега неефетивно ли се пречи на свободните българи да пътуват, тези които нямат нищо общо с работата на копачите на въглища и трябва да им търпят простотиите ? "Специална операция" по ПУТИНСКИ ли ще правите ? ПОРЪЧКОВИ ПРОФИТА ЛИ СТЕ ИЛИ СТЕ КРАДЛИВИ КОРУМПЕТА ? Нямате "щастието" да сте профсъюзи на Запад да ви измете народът, защото тук малоумието обществото го елиминира !

22

Анонимен

преди 7 месеца

Закривай! Повечето миньори са пред пенсия. И в гроба ли искат да бачкат?

21

Гражданин

преди 7 месеца

ЗАЩО?

20

Нане

преди 7 месеца

Кои пари да вземат бре незнаещ... Ти кат се събуди, краката у контакто и главата ти свети... И токо иде от контакто, щото е контакт... ===)))

19

Анонимен

преди 7 месеца

При Тодор Живков нямаше закриване на производста и на работни места. Непрекъснато се строяха нови заводи и производства. Всичко което е построено през социализма се разпродава и унищожава. Превръщат ни в консуматори на нискокачаствани стоки. Демократичен подход.

18

Знаещ

преди 7 месеца

Не е изключено да се премине към активни стачни действия. Какво значи това? Ще спрат централите да работят ли? Ами те и без това искат да ги затворят. Просто ще стане по рано. Взимайте парите и бягайте навън.

17

IQ 3.14

преди 7 месеца

До Конспиратор къва умора, кой бега от 200 лева?

16

Зозо

преди 7 месеца

Митьо, платиха ли ти?

15

Конспиратор

преди 7 месеца

Дано да не съм прав, но имам чувството, че тези протести реално са организирани от правителството. Целта им е да изкарат всичко що имат синдикатите в енергетиката. Причината е, че трябва да започнат съкращения, което ще доведе до синдикални прояви.Но в случая има синдикални прояви и то за нещо, което вече е изпратено, което води до умора и апатия в протестиращите, властта следи лидерите и действията и само чака момент да започне рязането на глави.А синдикатите повече от това не могат да направят

14

Хе Хе

преди 7 месеца

До 17 100% си прав. Шефовете на този са Буци и Шиши.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Двамата синдикалисти- капиталисти дали по традиция ще преметнат протестиращите и ще направят пак сделка с властта?

12

Щерю

преди 7 месеца

Въглеродният диоксид (CO2) съставлява около 0,04% от земната атмосфера. Дали наистина CO2 играе толкова значителна роля в улавянето на топлина в атмосферата, допринасяйки за парниковия ефект? - Едва ли. Просто таксите са измислени от няколко юдейски банки за да печелят всяка година милиарди долари от квоти за въздуха без абсолютно нищо да влагат. Понеже те са богоизбраните на Земята - пък ние трябва да им плащаме за техния въздух, който ние, гоите, видите ли, им издишваме...

11

Териториален

преди 7 месеца

Браво на тези хора, така се иска и така се постига !