90

ВИЕ

преди 7 месеца

СТЕ ХОРА БЕЗ РАБОТА-ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е ЦЪФНАЛА И ВЪРЗАЛА-АМАН ОТ Г....ЦИ

89

Инж+

преди 7 месеца

Затова трябваше да приватизираме и енергетиката - както е в "белите" държави. А сега Данъкоплатецът ще покрива "екстрите" от джоба си!!!!

88

И следващото

преди 7 месеца

Правителство, каквото и да е то, няма да промени нищо! Съдбата на този вид енергетика е решена и не в Бг. Изхода е излизане на страната от ЕС. Това ли искаме?!

87

Анонимен

преди 7 месеца

Стачни действия дрън дрън. Кучетата лаят, кервана си върви. Без Сорос няма ефективни майдани, а Сорос не е заинтересован от вас.

86

Анонимен

преди 7 месеца

Тия за меродавни ли се мислят? Ми стачкувайте, кой ви пречи? А после?

85

ББ

преди 7 месеца

Всеки Свободен Българин може да прегази руски роб опитал се да ограничи или отнеме Свободата,на пътя...на магистралата,всеки опитал да ви отнеме Права и Свободи...е путинист!!те ни обявиха Война,от вас зависи дали ще живеете Свободни!!!

84

абе

преди 7 месеца

а нещо за Барби модата що не казват ?!

83

ББ

преди 7 месеца

и слепите виждаМе опитите за преврат насърчени от рЕзидента през олигарсите си служещи на мАсква!ес,сащ И кРАЛСТВОТО...ИМАТЕ ЛИ ОТГОВОР???Война е!!!

82

Хахаха

преди 7 месеца

САЩ и Кралството,настоятелно моля да обърнете внимание на г-н Ковашки и руският му слугинаж!!!

81

ББ

преди 7 месеца

абе ковашки стоящият зад този ад и финансиращ го,двоен агенти на руснаци и американци...никъде и никой не го споменава...по апокрифен от рокфелеровци???Ковашки е ръката на мАсква...субсидиран...вкарващ отрови който гори в тецовете ...САЩ и ЕС извадете си главите от .........имате работа с КГБ и робите им!милионери...милиардеири!!!или обричате Света ни на ГИБЕЛ!...децата си обричате!!!

80

Анонимен

преди 7 месеца

Стачните действия са задължителни. Действията на Просто Киро и Кокорчо унищожават енергетиката на България! И то умишлено, с помощта на Милиционер Боце и Пеевски! Не мога да разбера има ли разумни хора в ГЕРБ и ДПС, които да проумеят, че държава без енергетика няма да я има, тя става територия за разграбване! Тези хора във властта са предатели!

79

ББ

преди 7 месеца

Руски измекяре заплашват Народа на България с ...кръв....рекетират Народа на България да продължи да трови децата си за да може те да вземат високи заплати и гспАдарите им да печелят още повече за сметка животите на българите,излезте и освободете магистралите и пътищата от руските роби...ако сте Българи!!!Война е...българите сте бойци...България има нужда от...Българите...има ли живи???

78

Работник

преди 7 месеца

Докога ще ви чакаме да се наканите , бе , Манолов ? Поне една стачка да бяхте направили за толкова много години !!! *** ,профсъюзен ! Съюзен си на мародерите в парламента !

77

Божееее

преди 7 месеца

Опит за преврат по руски е вашето,предизвиквате България...и ще излезем...и ще видите кръв...скоято низаплашвате...вашата!!!Национални Предатели сте!!!

76

Анонимен

преди 7 месеца

Тоз е агент на Путин.

75

Анонимен

преди 7 месеца

Оххх колко апартаменти ще излезнат сега за продажба в Стара Загора.

74

Анонимен

преди 7 месеца

Филма свърши, хрантутниците да си намират нова работа.

73

Анонимен

преди 7 месеца

Адиос, Мариците и матриците!

72

Mersi

преди 7 месеца

Дърпай шалтера на партийната храникла Комплекс МариZa иZток.Край на отровите бъвлащи в един от най-плодородните райони на България.А тези дето на протестите и затварят пътища и магистрали, УВОЛНЕНИЕ.Щом са там, значи може и без тях !

71

Анонимен

преди 7 месеца

Стачките ще закопаят стачкуващите. Закривай!