10

Я па я..!

преди 7 месеца

Органите на 48 годишна жена са доста износени , но те си знаят.Части втора ръка.

9

Анонимен

преди 7 месеца

До Xxn....Ти нормален ли си бе? Ако си смениш бъбрека как ще си смениш характера? А ако си на системи или апарат машина ли ставаш? Хайде бягай в гората и си живей там.

8

Да попитам:

преди 7 месеца

Докога ще харизват органите на чужденци при положение,че има дълъг списък от чакащи за трансплантация БЪЛГАРИ??? Само преди няколко дни отново изнесаха органи за Румъния,без да оставят нещо дори и за един БЪЛГАРИН,защото пак нямало подходящи.Кой взема решенията за този износ и кой контролира въпросната агенция? Някой да е чул румънците да са изпратили поне един орган за БЪЛГАРИЯ? Престъпната сглобка ни продава като резервни части на чужденци по заповед на посолството!!!

7

Xxn

преди 7 месеца

Интересува ме какво ще каже Църквата по отношение на извличането на органи. Това не противоречи ли на вярата в очакването на бъдещото възкресение? Не казвайте, че тези хора са атеисти и това не ги засяга. Има много случаи на хора с присадени органи, които в последствие имат промени в характера, навиците и т.н. и започват да наподобяват навиците и поведението на донорите си.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Карантия ми дай, карантия ми дай, сърцето, дроба и бъбрека, а трупа си го вземииии...

5

Др. Боц

преди 7 месеца

А мозъчният кръвоизлив дали не се дължи на една експериментална генна терапия станала особено популярна последните години?

4

Сту

преди 7 месеца

Огромен и благороден жест на близките на жената в такъв труден момент. Мир на душата и. Това са четири спасени живота.А отдолу IQ-то е по-ниско от на едноклетъчен организъм. За жалост българите са изключително необразован и простоват народ.

3

Анонимен

преди 7 месеца

За драскачите по-долу: Само човек, чакащ трансплантация, може да осъзнае този благороден жест! Респект към близките!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Пернишки банди на полицаи ме убават в Бобов дол!ГEРМАНОВ ПОМОЩ

1

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки ден по една такава"новина" ни пускат. Бизнесът с карантия има нужда от подкрепа.